Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Spotřeba oleje
to m@cic: až dnes jsem došel k tvému článku o spotřebě oleje. A máš stejný problém jako já. Už jsem o tom psal níže. Uvidím co se stane při výměně u 20 000 km. Ale nechci dolívat co 10 000 km olej. Otec má nisana a ani ťuk. Já jsem měl před fiatem omegu r.v. 90 a ta brala na 10 000 0,7 l. Měla najeto 320 000 km. Tak nevím. Možná jak tam dají ten castrol, tak se to uklidní. Ať to jezdí R. -
« Re: Vada laku II.
Nenech se odbyt. Vada laku neni vadna spojka, alternator apod. - tj. veci, ktery se resej vymenou a jednou pro vzdy je po zavade. Mohlo dojit k technologicky chybe v lakovne a postupne se ti zacne loupat barva na vice mistech. Verim, ze s podobnymi problemy se obcas potka kazda automobilka. Byt tebou trval bych na jinym aute, nebo prachy zpatky. Marek -
« Re: Nerovnoměrné sjízdění předních pneumatik
to Zdenek_C
Čest, gumy se nesjíždějí (třikrát klepu). Teď se na to dívám každý den, jak jedu s garáže. Že jezdíš s práce až v 5? To je v poho já až v 6. Stačí domluvit termín. Ne, ale v tomto týdnu mám práce až nad hlavu. Určitě se domluvíme. Čau R. -
"-- skrytý --" 16.09.03 11:28
V pátek je schůzka s dealerem a servisním inspektorem Fiatu. O výměně zatím nechce nikdo ani slyšet. Více se zatím vyjadřovat nechci, aby měl prodejce možnost se k tomu dobře postavit. Pokud mi nevyjdou vstříc, využiju všech dostupných prostředků...... -
« prve skusenosti
Nazdar pani, pred tyzdnom som kupil ojazdene Stilo, nema este ani 1 rok :-) Bol som sa na nom previezt na dlhsiu trasu, asi 250 km, vsetko v pohode. Sedi na ceste ako pribite, pri 170km/h zacinal mat motor dobru naladu. Je mimoriadne tiche, nic nevrze. Ale mam prve sklamanie :-(( Je to 5 dverovy model a ako tu uz bolo spominane, trpi na oderky pod zadnymi dverami, pri zadnom blatniku. Je to pomerne brutalne, na obidvoch stranach taka "vydobkana" ploska velkosti asi ako 2-3 mince, je tam vela malych dobiek, vrchna vrstva laku je poskodena. Existuje nejake riesenie ? Upozornujem, ze mam predne zasterky ! -
« tak jsem koupil ojete stilo
Tak jsem včera koupil ojete stilo 1.2 3dv., r.v. 4/2002. Vše OK, ale přece jen na nerovnostech (větších) mám pocit, že drnčí - povrzávají skla v oknech nebo něco ve dveřích, popř. vzadu v kufru. Nemáte si tímto nešvarem někdo zkušenosti? Dá se to odstranit? Díky za odpověď. -
Pred tremi lety jsem take po dvou dnech po prevzeti nasel vadny lak na Mondeu. Mel jsem celkem strach, co bude, protoze auto bylo na leasing. Ale dealer se zachoval velice seriozne. Do tydne jsem mel jiny auto, dokonce s o neco lepsi vybavou. Pokud muzu doporucit: dulezita je rychlost s jakou se reklamuje a HLAVNE NEPRIHLASOVAT AUTO NA DI - pak je vyrazne vyssi sance na vymenu. To poradil kamos, co dela u jednoho dovozce. Rozhodne nenechavej auto lakovat, to uz pak neni ono a pri prodeji te jeste narknou, ze jsi zatajil bouracku. Takze good luck! -
« Re: Panda
AF, Caveman> test v SM vidim podobne. Citlivy posilovac, horsi dilenske zpracovani, levnejsi plasty a jeste neco urcite najdou. Je to opravdu moc povedene auto. Co mi ale prijde, jako nejhezci male auto na svete je ta nova Lancia Ypsilon, skoda, ze se tu Lancie neprodavaji, protoze ani ta jejich Lybra neni vubec spatne, tedy hodne se mi libi. Je fakt, ze na Itala je to drahy, ale ta Ypsilonka je proste bomba. -
Ale ta spotřeba u MV se mi zdá Ok a ještě si sedne :-))) Ještě k tomu Kombíku! Má kufr velkej asi jako Passat Variant???
K Pandě! Nejlevnější za 214 000kč se mi zdá jako BOMBA! Lepší verze za 249 000kč má na takového prcka slušnou výbavu. Osobně si myslým, že je Panda dospělé malé auto od zančky Fiat!!! A desingově se mi opravdu líbí :-))) Srovnejte to třeba s Opel Agila.... Ale myslím, že jí moc nepochválej :-((((((((((( v testu SM řeknou, moc vysoké, lehké auto, takže velký vliv na boční vítr, nehezký tvar karoserie.....
Neříkej mi BEJBY!!!! -
Mě ty plasty zas tak levné nepřijdou, mrkni se třeba do Matize, tam to dává slovu levný plast nový význam. Plasty v pandě jsou slušný, nikde nic ani nevrzne a dílenské zpracování je špičkové. Dal sem si tu práci a porovnával škvíry a různé styčné body a nenašel sem absolutně nijaký rozdíl např ve slícování. Jsem z toho fakt nadšený. V příštím díle SM bude test, tak tam mě páni novináři vrátí na zem :-))) Myslím že osnova článku už je hotová, podprůměrné zpracování, citlivý posilovač, nejisté jízdní vlastnosti.... -
No to je docela sila, co pises... Kupoval jsem nove auto mozna 10x (z toho 2x Fiat) a vadu laku jsem nikdy neregistroval. Zajimalo by me, jak se k tomu tvuj prodejce a znacka FIAT postavi. Vzhledem k tomu, ze se to projevilo na uplne novem auto, da se to brat jako predprodejni vada a auto by ti meli vymenit. Ja osobne bych na tom teda trval. Dej vede, jak jednani pokracuji... Marek -
« spotřeba oleje
Díky všem za příspěvek. Při 20 000km mi tam budou dávat místo toho ital.oleje castrol, tak snad se to uklidní. Já vím, že auto trochu žere oleje, ale 1 l to je trochu moc. I když na toho golfa nemám:-). Chvála bohu. Jinak jste mě nepotěšili s tou spotřebou. 7,7 je dobrá? Asi se s tím musím smířit. Konkurence je také na 8l cca. Asi jsem si namlouval, že to půjde níže.
Jo a ukradli mi čepičky na kolech. Už podruhé!Ani se nedivím je to nedostatkové zboží. Všude mají zlaté, stříbrné, ale obyčejné černé tak to ne. At vám to jezdí.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!