Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  17:03

« Re: Vada laku II.

Opravdu všichni? ;-) Nebo se tim jen pro jistotu nechlubíte? Znám člověka osobně člověka, kterýmu u Audi po 30tis km odešla spojka, po dalších pár tis. musel měnit motor... Nechci tím nějak hanit Audi, ale za ty prachy by ten stav mohl být lepší... Já jsem s různými fiaty najezdil desítky tisíc kilometrů a nikdy mě žádný nikde nenechal, takže si nemůžu stěžovat. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  16:19

V tomto pripade souhlasim. Se zrcatkama je to u VW&spol. fakt ulet. Jinak, ale lak mame OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  15:29

Vis proc ? Abychom meli prave zrcatko stejne velke jako leve.
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.03  15:07

« stilo

Dakujem golf neprosim je to tak isto poruchove auto ako ine a za podstatne viac penazi ja mam stilo mw a som s nim max. spokojni aj ked nejake muchy by som nan nasiel ale ako na kazdom inom. tak naco platit za golfa 700tis. sk ked mozem mat lepsie auto za 600tis. sk
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  14:24

Docela se dobre bavim :-)) Prosel jsem tu spoustu rubrik a na lak si tu nikdo nestezuje. To je holt Italie, panove. Mate, co jste chteli. Vsadim se, ze tu za rok budou Rands i Zdenek_C smutne popisovat sve trable s korozi a neochotu handlera i Fiatu mu s tim jakkoli pomoci. NEvim, proc nekupujete o neco drazsi, ale proverenou kvalitu.
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.03  13:41

« Stilo na WWW

Zdravím, pro Ty z Vás, kteří rozumějí polsky malé info: na STILO.AUTOKACIK.PL jsou velmi dobre stránky o Stilu s hodně rozsáhlým diskusním fórem. Bohužel přihlašování je dost komplikované (nebo to neumím), takže je to spíš o čtení :o) Ať Vám to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  13:14

Souhlasim s Markem. Nekvalitni lak muze byt previt. Jestli to opravdu spatne strikli a loupe se to, prestrikani momentalne postizenych casti nepomuze a vady se projevi i v jinych mistech. Potom muze byt problem dohadovat se, co je bezne opetrebeni provozem (kaminky apod.), a co je prave dusledek technologicke chyby. Byt tebou (Rands) chci novy auto, nebo slevu. Dealer by se mel stydet za nekvalitni predprodejni kontrolu. Vzdyt to auto museli zbavit vosku apod. Jak to, ze to nezpozorovali? NEchapu...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  13:09

« Re: tak jsem koupil ojete stilo

279 t. Kc (ACTIVE, tj. 6x Airbag + CD +...)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  12:48

« Re: otazka na Zdenek_C

Zdravím, zatím jsem to neřešil. Ptal jsem se v servisu, bylo mi řečeno, že na to musí přijet technický inspektor z FIAT ČR. Koukal jsem se na to předevčírem, mám tam v těch rozích pod dveřmi úplně světlé plošky a spoustu "ďobků". Mám najeto 18000, takže to nechám na garančku, ale budu to chtít odstranit v rámci záruky a neuhnu. Stačí mi ty gumy. Ať Ti to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  12:16

Kolik stalo, jestli to neni obchodni tajemstvi a jakou to mam vybavu? Marek
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  12:07

Nee, červené v OL od majitele, co s ním najezdil jen málo, kupuje si BMW - a Stilo je jako nové...a ta cena proti koupi nového...
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.03  12:06

« otazka na Zdenek_C

Ahoj Zdenku, medzi starsimi prispevkami som nasiel, aj tvoje opisujuce oderky od kamienkov pod zadnymi dverami. Ako si to nakoniec vyriesil ? Zajtra idem do servisu, tak potom dam vediet ..
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  11:56

« Re: Spotřeba oleje

to m@cic: až dnes jsem došel k tvému článku o spotřebě oleje. A máš stejný problém jako já. Už jsem o tom psal níže. Uvidím co se stane při výměně u 20 000 km. Ale nechci dolívat co 10 000 km olej. Otec má nisana a ani ťuk. Já jsem měl před fiatem omegu r.v. 90 a ta brala na 10 000 0,7 l. Měla najeto 320 000 km. Tak nevím. Možná jak tam dají ten castrol, tak se to uklidní. Ať to jezdí R.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  11:49

Nenech se odbyt. Vada laku neni vadna spojka, alternator apod. - tj. veci, ktery se resej vymenou a jednou pro vzdy je po zavade. Mohlo dojit k technologicky chybe v lakovne a postupne se ti zacne loupat barva na vice mistech. Verim, ze s podobnymi problemy se obcas potka kazda automobilka. Byt tebou trval bych na jinym aute, nebo prachy zpatky. Marek
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  11:44

« Re: Nerovnoměrné sjízdění předních pneumatik

to Zdenek_C
    Čest, gumy se nesjíždějí (třikrát klepu). Teď se na to dívám každý den, jak jedu s garáže. Že jezdíš s práce až v 5? To je v poho já až v 6. Stačí domluvit termín. Ne, ale v tomto týdnu mám práce až nad hlavu. Určitě se domluvíme. Čau R.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.09.03  11:28

V pátek je schůzka s dealerem a servisním inspektorem Fiatu. O výměně zatím nechce nikdo ani slyšet. Více se zatím vyjadřovat nechci, aby měl prodejce možnost se k tomu dobře postavit. Pokud mi nevyjdou vstříc, využiju všech dostupných prostředků......
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.09.03  11:25

Zdravim! Tipuju, ze je to stribrne Stilo od JPH, najeto 37.000 km?
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.03  09:36

« prve skusenosti

Nazdar pani, pred tyzdnom som kupil ojazdene Stilo, nema este ani 1 rok :-) Bol som sa na nom previezt na dlhsiu trasu, asi 250 km, vsetko v pohode. Sedi na ceste ako pribite, pri 170km/h zacinal mat motor dobru naladu. Je mimoriadne tiche, nic nevrze. Ale mam prve sklamanie :-(( Je to 5 dverovy model a ako tu uz bolo spominane, trpi na oderky pod zadnymi dverami, pri zadnom blatniku. Je to pomerne brutalne, na obidvoch stranach taka "vydobkana" ploska velkosti asi ako 2-3 mince, je tam vela malych dobiek, vrchna vrstva laku je poskodena. Existuje nejake riesenie ? Upozornujem, ze mam predne zasterky !
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.03  09:32

« tak jsem koupil ojete stilo

Tak jsem včera koupil ojete stilo 1.2 3dv., r.v. 4/2002. Vše OK, ale přece jen na nerovnostech (větších) mám pocit, že drnčí - povrzávají skla v oknech nebo něco ve dveřích, popř. vzadu v kufru. Nemáte si tímto nešvarem někdo zkušenosti? Dá se to odstranit? Díky za odpověď.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  09:32

Pred tremi lety jsem take po dvou dnech po prevzeti nasel vadny lak na Mondeu. Mel jsem celkem strach, co bude, protoze auto bylo na leasing. Ale dealer se zachoval velice seriozne. Do tydne jsem mel jiny auto, dokonce s o neco lepsi vybavou. Pokud muzu doporucit: dulezita je rychlost s jakou se reklamuje a HLAVNE NEPRIHLASOVAT AUTO NA DI - pak je vyrazne vyssi sance na vymenu. To poradil kamos, co dela u jednoho dovozce. Rozhodne nenechavej auto lakovat, to uz pak neni ono a pri prodeji te jeste narknou, ze jsi zatajil bouracku. Takze good luck!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…