Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.09.03  13:19

« Re: Vada laku II.

Hmm, tak vidim, ze v tom nejsem sam. Ja ale zatim citim jeden zasadni problem. Koupil jsem vadne zbozi, okamzite jej reklamoval a uz druhy tyden cekam na rozreseni. To mne vadi. Doufam, ze mi v patek nabidnou reseni, se kterym budu spokojeny. Cely auto ale strikat nenecham.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  12:25

Kolega ma Seat Leon Cupra R, auto za milion skk. Prave predne dvere maju na spodnej hrane po celej dlzke "rampouchy" po slovensky kvapance, na obidvoch prednych blatnikoch mu celkom vpredu na spicke odisla farba. Bol to reklamovat a nepochodil, vraj je to mechanicka zavada. Pritom stacilo kupit korekcnu tuzku za 200sk a urobit mu to. Rad by som videl tie 2 kamienky co sa trafia presne na spicku obidvoch blatnikov. Okrem toho mu za tych 7 mesiacov menili 2x prerusovac smeroviek a chladic, lebo tiekol, ma to motor a chladic z Audi S4 .. to je koncern VW nie ?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  11:54

S tim rezavenim to asi opravdu nebude tak horke, nicmene kosmeticka vada = opryskany lak u noveho auta asi nikoho nepotesi. U VW jsem se s timto fakt nesetkal, hlavne se mnou u reklamaci vzdy jednali slusne a na urovni odpovidajici obratu, ktery jsem jim nakupem auta vytvoril.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  10:10

« Re: abrazivne poskodenie laku na podbehu

to 1.6dynamic: Diky za info. Problem jen Polska, CR a SR to urcite neni, protoze ja jsem auto prebiral 10.4.2003 a od te doby sterk nikde nesypali :o))) Na tu folii jsem zvedavy, snad to pomuze. Link dat nejde, musi se to najit - forum strana 71, 50 a mozna i jinde. At to jezdi ...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  09:08

« Re: Spotřeba oleje

to R.C. taky si myslim ze o neni normalni ale mluvil jsem o tom s tatou (ma Bravu se stejnym motorem 1,2)a ten rikal ze take doleje litr na 20 tis. tak nevim... Uvidim co bude dnes v noci odjizdim do Frankfurtu na IAA tak uvidim az se vratim kolik toho oleje ubilo. Hlavne mi vadi ze spotrebe 1 litr oleje na 20 t km pri objemu oleje v motoru 2,75 l oleje je dost riskantni...
    A neverim ze kazdej jako ja kontrojuje olej..
    Hlavne ty zensky co potkavam v tech krasavcich
    :-))At se dari M.
  • 00 Reagovat !

foto

17.09.03  09:04

« abrazivne poskodenie laku na podbehu

to Zdenek_C: tak som bol dnes rano v servise. "Dozvedel" som sa toto, vraj je to len problem polska, cr a sr v krajinach eu sa vraj cesty v zime solia, takze tam tento problem nepoznaju. Dalej mi technik povedal, ze predne zasterky na mojom aute nechal namonotvat predchadzajuci majitel az dodatocne, ked si vsimol tie dobky. Dohodli sme sa ze mi to opravia, cena je okolo 4000Skk,- vraj je mozne poskytnut nejaku zlavu, neviem kolko. Zaroven mi objednali antiabrazivne folie na zadne podbehy, je to teraz novinka fiat konecne zareagoval, mali by prist asi v piatok. Vcera som si vsimol, ze presne na rovnakych miestach plus na zadnych dverach ma take priesvitne folie nalepena aj nova toyota avensis.
    Tak len dufam, ze po oprave laku bude problem vdaka kombinacii predne zasterky plus foie definitivne vyrieseny.
    Hovoril som im, ze v polsku to uznavaju ako vyrobnu vadu, ale moc mi neverili. Mozno budes mat viac stastia. Mozno keby si sem hodil link z toho polskeho fora, kde to presne pisu ..
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  08:53

A jeste dovetek pro majitele nebo obdivovatele Golfa. Ukaz mi nejake Punto z prvni generace, nebo Bravo, Bravu s korozi. Nevzpominam si, ze bych nejake videl, takze neni duvod si myslet, ze Stilo bude reznout.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  08:52

Sanmozrejme, problem s lakem je k vzteku a urcite majitele nepotesi, ale holt se to stat muze. Kdyby to meli vsichni, tak je to problem, takhle se to proste stalo u nejake serie. Mimochodem, udajne prvni serie Pandy se soudruhum v Italii take jaksi nepovedla. Pry jim v nekde v procesu vypadlo lakovani motoroveho prostoru a dealer to musi u techto prvnich kusu dodelavat rucne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  08:01

To Jacek. Daji se ty Loyds statistiky stahnout nekde na webu? To poradi je zajimave. Jeste k tomu laku, prevodovkam atd. Zavady maji naprosto vsechny znacky. Kamaradce treba odesla ridici elektronika na tyden stare Toyote. Jde o to, jak se postavi k reklamaci. Tzn. jaka bude delka opravy, jestli poskytnou nahradni auto atd. JE to hodne citlive u auta, ktery mate par dni, nebo jen hodin.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  20:09

Golfe IV, velmi málo ke kvalitě sasíků:
    soused od vedle si pořídil G IV a nestačil dojet ani domů.Jen tak mimochodem se vysypala převodovka!!! Najeto 23Km(dvacettři).Styděl se .
    Já osobně mám Fiat Brava 1.2 (110.000Km)bez problémů.Co se laku týče zřejmně technologická chyba.
    P.S. nevěř TÜV,sežeň si statistiky pojištovny Loyds(prodává záruky na auta).Budeš překvapen!
    1)Mazda 2)Fiat Bra./Bro. 3)Toyota ......7)VW G IV !!
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.03  18:42

« Stilo a vady

Hmm lak a nerovnoměrné sjížděni pneumatik! Toho se určitě chytnou všichni odpůrci Fiatu!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  17:03

Opravdu všichni? ;-) Nebo se tim jen pro jistotu nechlubíte? Znám člověka osobně člověka, kterýmu u Audi po 30tis km odešla spojka, po dalších pár tis. musel měnit motor... Nechci tím nějak hanit Audi, ale za ty prachy by ten stav mohl být lepší... Já jsem s různými fiaty najezdil desítky tisíc kilometrů a nikdy mě žádný nikde nenechal, takže si nemůžu stěžovat. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  16:19

V tomto pripade souhlasim. Se zrcatkama je to u VW&spol. fakt ulet. Jinak, ale lak mame OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  15:29

Vis proc ? Abychom meli prave zrcatko stejne velke jako leve.
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.03  15:07

« stilo

Dakujem golf neprosim je to tak isto poruchove auto ako ine a za podstatne viac penazi ja mam stilo mw a som s nim max. spokojni aj ked nejake muchy by som nan nasiel ale ako na kazdom inom. tak naco platit za golfa 700tis. sk ked mozem mat lepsie auto za 600tis. sk
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  14:24

Docela se dobre bavim :-)) Prosel jsem tu spoustu rubrik a na lak si tu nikdo nestezuje. To je holt Italie, panove. Mate, co jste chteli. Vsadim se, ze tu za rok budou Rands i Zdenek_C smutne popisovat sve trable s korozi a neochotu handlera i Fiatu mu s tim jakkoli pomoci. NEvim, proc nekupujete o neco drazsi, ale proverenou kvalitu.
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.03  13:41

« Stilo na WWW

Zdravím, pro Ty z Vás, kteří rozumějí polsky malé info: na STILO.AUTOKACIK.PL jsou velmi dobre stránky o Stilu s hodně rozsáhlým diskusním fórem. Bohužel přihlašování je dost komplikované (nebo to neumím), takže je to spíš o čtení :o) Ať Vám to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  13:14

Souhlasim s Markem. Nekvalitni lak muze byt previt. Jestli to opravdu spatne strikli a loupe se to, prestrikani momentalne postizenych casti nepomuze a vady se projevi i v jinych mistech. Potom muze byt problem dohadovat se, co je bezne opetrebeni provozem (kaminky apod.), a co je prave dusledek technologicke chyby. Byt tebou (Rands) chci novy auto, nebo slevu. Dealer by se mel stydet za nekvalitni predprodejni kontrolu. Vzdyt to auto museli zbavit vosku apod. Jak to, ze to nezpozorovali? NEchapu...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  13:09

« Re: tak jsem koupil ojete stilo

279 t. Kc (ACTIVE, tj. 6x Airbag + CD +...)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  12:48

« Re: otazka na Zdenek_C

Zdravím, zatím jsem to neřešil. Ptal jsem se v servisu, bylo mi řečeno, že na to musí přijet technický inspektor z FIAT ČR. Koukal jsem se na to předevčírem, mám tam v těch rozích pod dveřmi úplně světlé plošky a spoustu "ďobků". Mám najeto 18000, takže to nechám na garančku, ale budu to chtít odstranit v rámci záruky a neuhnu. Stačí mi ty gumy. Ať Ti to jezdí.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…