Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  11:15

« Re: to wolff

Jedna pani povidala, ze? Rad bych ti to auto nekdy pujcil. Rika se ledacos. Pravda je, ze delsi streky jezdim klidne za 6,7. Po Praze si vezme 9,0. Kdyz smazim D1 v prumeru 140 km/h vezme si 9,5. Olej proste nezere, na tom trvam. Leju tam ovsem syntetiku.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  11:11

« Re: Vada laku

A kdo je ta dobrá duše ??? Jméno a kontakt na rozumného člověka na FIATu je k nezaplacení - nechcete se s námi podělit ??? Gratuluji a ať je nové lepší než to staré.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 30.09.03  11:01

« Bez nadpisu

Jo to jo
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.03  10:59

PRATELE, MAM VELIKOU RADOST! NASEL JSEM VE FIAT CR CLOVEKA NA SPRAVNEM MISTE A TEN DODATECNE ROZHODL O VYMENE AUTA. TAKZE ZA PAR DNI SE KONECNE DOCKAM!!! UFFF, BUDU TO MIT ZA SEBOU. TO USILI STALO ZA TO.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 29.09.03  10:02

« Bez nadpisu

Nevěřím tomu, že do Golfa s tímhle motorem lije olej jen při výměně. Tenhle motor byl krypl a žrout oleje. taky ho dávali jen dva roky...Takže běž tahat za nos jiný. mimochodem, v té době se už u fiatu vyměnoval olej po 20 000...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  20:24

« Re: GOLF_IV

Tak to máš stejný jako já: Fiat tipo 1.6-66kw DOHC rv. 88 najeto 203320km olej do něj leju pouze při výměně!!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  17:20

Tak to seš na tom stejně jako já u Una 1,1 37kW 8V V4, najeto 140t. ;-) - teda s tim rozdílem, že já měnim už po 10t km; Ostatním se omlouvám za příspěvek netýkající se Stila...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.03  12:35

Zdarrr! Mam Golf IV, motor 1,8 20V 92kW, najeto 160.000 km. Spotrebu oleje neresim, proste se kazdych 15kkm vymeni napln a je to.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.03  11:03

to Rands: Pokud ti nepomůže Fiat ČR, tak už zbývává napsat přímo do Turína. Myslím, že v nějakém starším příspěvku to tak někdo udělal. Je to v pytli, že v dnešní době, kdy je tak velká konkurence tě může dealer takhle odbýt. Nebo co tak postrašit občanským joudou? Nova by měla hezké téma a ty jak už nic, tak jim uděláš aspoň špatnou reklamu. Snad k tomu nedojde a vyjdou ti vstříc. Postraš je pacholky. Ať ti to dobře dopadne. Čus.
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.03  10:58

« GOLF_IV

jenom malý dotaz? Kolik máš spotřebu oleje. Doufám, že to nejsi ty z toho přispěvku č. 875. Jinak ať ti to jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.03  15:51

Tak to vypada, ze Golf ma mozna pravdu. Oni se mnou chteji vazne vybehnout! Uz jsem opravdu musel psat i top managementu FIAT CR, protoze prozatimni telefonicke vyjadreni str. managementu je STRIKAT auto. Prodejce se nevyslovil zatim vubec. Je mi z toho dost smutno. Pripadam si, jak kdybych si koupil nejakou drobnost, a ne auto za 400k.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  11:35

Drahy Golfe (to je vystizne :-), bez si svoje problemy s FIATem resit nekam jinam a nech nas blazny jezdici v autech, ktere jsou produkovany romanskym narodem, at si tu v poklidu resime svoje problemy. Bud od te dobroty. FIATa nemas, nejezdis s nim, tak co tu vlastne prudis.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  11:00

Urcite zalezi na dealerovi, jak u VW, tak kdekoliv jinde. Ale jelikoz je vyskyt chyb typu vadny lak apod u aut, ktere produkuji romanske narody nekolikanasobne vyssi, je i logicky resistence dealeru vetsi. Tim padem se lze casteji setkat s neochotou, jak ji popisuje RANDS a dalsi. Mrknete treba na rubriku Peugeot. To je prece des, ne? RANDS se uz skoro neozyva, zrejme nema cas se tu zastavit, nebot jej travi psanim dopisu na Fiat a dealerovi. Je to tak RANDSi? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  10:04

Jak jsem psal minule - doporučuju jim ukázat platný zákon. Je to tam řečeno jasně. Dvojí výklad je v podstatě nemožný. Záleží už jen benevolenci kupujícího, jestli nebude trvat na výměně zboží. Stačí jen, aby byla závada uznána jako záruční a nárok je jasný. GOOD LUCK!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  15:01

Zkus se zeptat někoho, kdo kdy něco reklamoval ve Škodovce a pak kritizuj. Tyhle problémy nejsou o značce, ale o dealerovi konkrétně. Osobně taky vím, kde bych si novýho fiata určitě nekupoval. Stejně tak ale vim, kde bych nikomu nedoporučil kupovat VW...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  14:38

To jsem přesně očekával. Francouzi a Italové jsou na tohle super. Na jednom fóru jsem četl story o reklamaci Laguny a chtělo se mi brečet. Jasná taktika: dej nízkou cenu, prodej a uteč. Vsadím se, že ti nabídnou lakovnu nebo nic. Ani náhradní auto zdarma z nich nevyrazíš...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.09.03  12:48

Panove stale cekam na rozhodnuti dealera podlozene FIATem CR. Ani jedna z techto spolecnosti se zatim nevyjadrila. Oba slibene terminy jiz byly bez omluvy poruseny. Ja jsem ten, kdo stale vola a dozaduje se svych prav. Zacinam byt ze zn. FIAT docela znechuceny.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.03  11:04

« antiabrazivne folie

to: Zdenek - tie folie na prahy mi objednali minuly tyzden, dnes mali prist a neprisli. Vraj nie su ani na centralnom sklade. To som zvedavy kedy budu .. Inac pozeral som sa na dalsie 2 stila, co parkuju u nas v meste a obidve maju poskodeny lak na zadnych prahoch. Zaujimave je ze viac na pravej strane, asi je tam na kraji cesty viac kamienkov. Ozaj tie folie existuju aj pre stilo 3D ale su inak tvarovane, zasahuju viac dopredu.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.03  10:25

« Vada laku

Jak čtu, tak tvrdy rozbroj, co se týka poškozeného laku. Já, kdybych měl v takovém stavu nové auto, tak bych ho šel také reklamovat. Druhá věc je, jaké vemeno je ten dealer. I on by měl mít snahu si udržet dobré jméno a vše vyřešit ku prospěchu obou stran. Auto, bych si také nenechal nově stříkat. To by mi museli dát výraznou slevu a to ještě nevím, jak bych reagoval. Jak se odlupuje lak po měsící, tak co potom po zimě? To by pak byla nová barva. Pozinkovaný plech:-)
    No nezávidím a přeji šťastné pořízení a nenechat se odbýt a hrozit Fiatem ČR.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.03  18:06

« Re: AF> este nieco ...

Převzít ho nemusí, ale pokud ho nepřevezme, veze ho přepravce Hoedlmayr zpátky do Jenče a oprava probíha v jeho režiji pod dohledem technika z Fiatu. Po opravě se auto vrací šupem k dealerovi. Tahle cesta se ale moc nepoužívá, protože pokud lakuje dealer tak je mu proplácena faktura, a jak známo každá bankovka dobrá...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…