Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: to wolff
Jedna pani povidala, ze? Rad bych ti to auto nekdy pujcil. Rika se ledacos. Pravda je, ze delsi streky jezdim klidne za 6,7. Po Praze si vezme 9,0. Kdyz smazim D1 v prumeru 140 km/h vezme si 9,5. Olej proste nezere, na tom trvam. Leju tam ovsem syntetiku. -
« Re: Vada laku
to Rands: Pokud ti nepomůže Fiat ČR, tak už zbývává napsat přímo do Turína. Myslím, že v nějakém starším příspěvku to tak někdo udělal. Je to v pytli, že v dnešní době, kdy je tak velká konkurence tě může dealer takhle odbýt. Nebo co tak postrašit občanským joudou? Nova by měla hezké téma a ty jak už nic, tak jim uděláš aspoň špatnou reklamu. Snad k tomu nedojde a vyjdou ti vstříc. Postraš je pacholky. Ať ti to dobře dopadne. Čus. -
"-- skrytý --" 24.09.03 15:51
Tak to vypada, ze Golf ma mozna pravdu. Oni se mnou chteji vazne vybehnout! Uz jsem opravdu musel psat i top managementu FIAT CR, protoze prozatimni telefonicke vyjadreni str. managementu je STRIKAT auto. Prodejce se nevyslovil zatim vubec. Je mi z toho dost smutno. Pripadam si, jak kdybych si koupil nejakou drobnost, a ne auto za 400k. -
Drahy Golfe (to je vystizne :-), bez si svoje problemy s FIATem resit nekam jinam a nech nas blazny jezdici v autech, ktere jsou produkovany romanskym narodem, at si tu v poklidu resime svoje problemy. Bud od te dobroty. FIATa nemas, nejezdis s nim, tak co tu vlastne prudis. -
Urcite zalezi na dealerovi, jak u VW, tak kdekoliv jinde. Ale jelikoz je vyskyt chyb typu vadny lak apod u aut, ktere produkuji romanske narody nekolikanasobne vyssi, je i logicky resistence dealeru vetsi. Tim padem se lze casteji setkat s neochotou, jak ji popisuje RANDS a dalsi. Mrknete treba na rubriku Peugeot. To je prece des, ne? RANDS se uz skoro neozyva, zrejme nema cas se tu zastavit, nebot jej travi psanim dopisu na Fiat a dealerovi. Je to tak RANDSi? :-)) -
Jak jsem psal minule - doporučuju jim ukázat platný zákon. Je to tam řečeno jasně. Dvojí výklad je v podstatě nemožný. Záleží už jen benevolenci kupujícího, jestli nebude trvat na výměně zboží. Stačí jen, aby byla závada uznána jako záruční a nárok je jasný. GOOD LUCK! -
Zkus se zeptat někoho, kdo kdy něco reklamoval ve Škodovce a pak kritizuj. Tyhle problémy nejsou o značce, ale o dealerovi konkrétně. Osobně taky vím, kde bych si novýho fiata určitě nekupoval. Stejně tak ale vim, kde bych nikomu nedoporučil kupovat VW... -
To jsem přesně očekával. Francouzi a Italové jsou na tohle super. Na jednom fóru jsem četl story o reklamaci Laguny a chtělo se mi brečet. Jasná taktika: dej nízkou cenu, prodej a uteč. Vsadím se, že ti nabídnou lakovnu nebo nic. Ani náhradní auto zdarma z nich nevyrazíš... -
"-- skrytý --" 23.09.03 12:48
Panove stale cekam na rozhodnuti dealera podlozene FIATem CR. Ani jedna z techto spolecnosti se zatim nevyjadrila. Oba slibene terminy jiz byly bez omluvy poruseny. Ja jsem ten, kdo stale vola a dozaduje se svych prav. Zacinam byt ze zn. FIAT docela znechuceny. -
« antiabrazivne folie
to: Zdenek - tie folie na prahy mi objednali minuly tyzden, dnes mali prist a neprisli. Vraj nie su ani na centralnom sklade. To som zvedavy kedy budu .. Inac pozeral som sa na dalsie 2 stila, co parkuju u nas v meste a obidve maju poskodeny lak na zadnych prahoch. Zaujimave je ze viac na pravej strane, asi je tam na kraji cesty viac kamienkov. Ozaj tie folie existuju aj pre stilo 3D ale su inak tvarovane, zasahuju viac dopredu. -
« Vada laku
Jak čtu, tak tvrdy rozbroj, co se týka poškozeného laku. Já, kdybych měl v takovém stavu nové auto, tak bych ho šel také reklamovat. Druhá věc je, jaké vemeno je ten dealer. I on by měl mít snahu si udržet dobré jméno a vše vyřešit ku prospěchu obou stran. Auto, bych si také nenechal nově stříkat. To by mi museli dát výraznou slevu a to ještě nevím, jak bych reagoval. Jak se odlupuje lak po měsící, tak co potom po zimě? To by pak byla nová barva. Pozinkovaný plech:-)
No nezávidím a přeji šťastné pořízení a nenechat se odbýt a hrozit Fiatem ČR. -
« Re: AF> este nieco ...
Převzít ho nemusí, ale pokud ho nepřevezme, veze ho přepravce Hoedlmayr zpátky do Jenče a oprava probíha v jeho režiji pod dohledem technika z Fiatu. Po opravě se auto vrací šupem k dealerovi. Tahle cesta se ale moc nepoužívá, protože pokud lakuje dealer tak je mu proplácena faktura, a jak známo každá bankovka dobrá...