Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Re: převodovka
to r.c. : zdravím po delší době, to co Tobě se mi stává tak jednou do týdne, ale jen to velmi lehounce škrtne. Jinak jsem dnes kolem poledne potkal v Ostravě SW v "mojí" barvě červená Tiziano. Byl nádherný. A Stil opravdu pomalu přibývá, naštěstí (?) jsme stále ještě hoooodně netuctoví. Ať Ti to jezdí. Z -
« Re: převodovka
Tohle mi dela taky. Komicky je, ze jsem se ptal v servisu a ten technik to prede mnou proste nedokazal nasimulovat a to se rozjel, zastavil a hned zpatecku a nic. Asi neumim radit :-) No, ale da se to resit bud tak, ze kdyz zastavis, tak zmacknes spojku a dve vteriny pockas a pak zaradis, tak je to OK. Ja pouzivam variantu ze zastavim, soupnu tam dvojku a hned zpatecku a ani si nedrhnu. Tohle funguje spolehlive. -
« převodovka
Při řazení zpátečky často zadrhnu. V manuálu je psano vyřadit počkat 2s a řadit zpátečku. I tak přesto to jde přes zuby. Dávám si pozor, abych měl pořádně zmáčknutou spojku, šaltrpáka, aby byla pořádně vpravo, abych pořádně zvedl prstenec na páce. Ale i přesto to někdy zadrhne. Má někdo podobný problém?
Jó a zdravím Golf_IV. -
« Re: Vada laku
to rands: I já se připojuji ke gratulaci, že ti vyměnili vadné auto. Jak si čtu, ale znova první větu tak nevím jestli se mám smát nebo brečet. Oni ti prodají auto ve špatné kvalitě a ty musíš prosit,aby ti ho vyměnili. Píše se rok 2003, chceme do EU, konkurence na každem kroku. To tak mohlo být možná před revolucí, né!!! Na FIATu by sis měl na toho dealere pořádně postěžovat a jméno toho "dobrého" člověka z FIATu nám prozradit. Člověk nikdy neví. A co vůbec říkal na tvou situaci? Tak snad se teď budeš dělit jen o samé pozitiva. Šťastné kilometry. -
wolff 30.09.03 12:52
Ne jedna paní povídala. Mám s tímhle motorem svoje zkušenosti. Sice ne z Golfa, ale z Octavky. Přiznám ti solidní výkon (fakt je ten, že to jede i 200), ale ve všem ostatním je ten motor *. Za 6,9 se s tím sice dá jet, ale to musíš jet fakt bez brzd a po okresce max. 90. Mnohem lepší je ten motor s turbem, kde však je problém s životností toho turba a jeho cena případně opravy. Je možný, že měníš po těch 15 000, ale to ten olej je už na minimu... Hodně šťastných kilometrů... -
« Re: to wolff
Jedna pani povidala, ze? Rad bych ti to auto nekdy pujcil. Rika se ledacos. Pravda je, ze delsi streky jezdim klidne za 6,7. Po Praze si vezme 9,0. Kdyz smazim D1 v prumeru 140 km/h vezme si 9,5. Olej proste nezere, na tom trvam. Leju tam ovsem syntetiku. -
« Re: Vada laku
to Rands: Pokud ti nepomůže Fiat ČR, tak už zbývává napsat přímo do Turína. Myslím, že v nějakém starším příspěvku to tak někdo udělal. Je to v pytli, že v dnešní době, kdy je tak velká konkurence tě může dealer takhle odbýt. Nebo co tak postrašit občanským joudou? Nova by měla hezké téma a ty jak už nic, tak jim uděláš aspoň špatnou reklamu. Snad k tomu nedojde a vyjdou ti vstříc. Postraš je pacholky. Ať ti to dobře dopadne. Čus. -
"-- skrytý --" 24.09.03 15:51
« Re: Vada laku
Tak to vypada, ze Golf ma mozna pravdu. Oni se mnou chteji vazne vybehnout! Uz jsem opravdu musel psat i top managementu FIAT CR, protoze prozatimni telefonicke vyjadreni str. managementu je STRIKAT auto. Prodejce se nevyslovil zatim vubec. Je mi z toho dost smutno. Pripadam si, jak kdybych si koupil nejakou drobnost, a ne auto za 400k.