Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Punto
Lidi, vcera jsem u Vavrince videl nove Punto Sporting (myslim s novym ksichtem) a je to uplna bomba. Kam se hrabe stara verze. Super vybava, klima, ESP, ABS, ASR, MSR, Radio s CD, super sportovni sedadla, 15tky kola, kridlo atd. atd. to cele za 380tKc. Snad bych i Stilo vymenil :-) -
wolff 10.10.03 15:23
Na pazvuky poutahovat a případně postříkat WD 40. To skřípání musí být u všech neb...Díly jsou vyráběny a montovány při jisté teplotě a každý materiál pracuje, neb v zimě může být v autě -20 a v létě až 40. Což je velký rozdíl. Pokud by bylo vše napasované pintlich, tak to bude praskat. Takhle to hold občas zavrže... Aspoň myslím, že to tak je...No a všechno nemůže být z měkých plastů... -
« Re: pazvuky
v této cenové relaci si "vrzne" každé auto, vše závisí na vozovce a ty naše II. a III. třídy nemají do rumunské podoby daleko, pusť si rádio a vychutnávej si jízdu, motor a jak to sedí a vrzání nech v klidu vrzat. Italské vozy si lidé kupují, aby se odlišovali a vyčnívali nad škodovky a němce, proto jim musí někdy trošku prominout. (nepřej si vědět jak vrže nový passat za mega) -
« Re: pazvuky
Mě se občas něco ozve ze dveří u řidiče, ale už sem se dávno odnaučil jezdit a špicovat při tom uši. Pokud mám puštěné rádio, což mám vždy, tak nevidím žádný problém v nějakém sotva slyšitelném praskání :-)
U Punta sem nikdy problém s pazvukama neměl, tak nevím... -
« Re: Prodloužení záruky
Car Life nebo Live?? Není to ale záruka v pravém slova smyslu, jedná se o přesně vymezené díly, na které se to vztahuje, respektive nevztahuje.Fiat navíc umí tzv. komerční záruku, pokud se ti neco vážného posere těsně po záruce, tak je většinou díl zdarma a ty platíš jen práci. -
« Prodloužení záruky
Zdravím všechny. Máte někdo zkušenost nebo bližší informace o prodloužení záruky na 3 roky přes firmu Car Life ??? Je to možné koupit u kteréhokoliv dealera FIAT, cena se odvíjí od ceny nového vozu, u mé 1.6 Active by to bylo kolem 9 tisíc. Díky a ať Vám to jezdí. -
« Re: pazvuky
Zdravím, mám Stilo 6 měsíců, najeto 20 tis. km. Pazvuky se začaly ozývat z prostoru 5 dveří, hlavně při přjezdu větších nerovností. Když bylo auto v servisu (v 16 tis. km), něco s tím udělali, takže byl klid. Teď se to pomalinku začíná vracet. Uvidím, když se to zhorší, budou se muset starat. Ať Vám to jezdí. -
« pazvuky
Tak jsem 2 dny čerstvý držitel 1 rok starého Stila 1.2 Active s najetými 10 tis. Km v záruce. Po prvním nadšení a najetí 500 km však začínám bohužel nacházet mouchy, kterými mě častovalo mé předchozí Punto. A to jsou občas se ozývající pazvuky. Zvl. někde kolem středních sloupků a zezadu, sem tam něco pod volantem, ve dveřích, u sedadla řidiče. A to auto je jako nové, málo najeto a předchozí majitel se k němu choval velmi hezky.
A tak se modlím, aby to nedopadlo jako u mého Punta, kdy s narůstajícím počtem km narůstalo též povrzávání. To vážně člověka naštve, když jinak fajn auto vrže. A tak se ptám - jaké máte zkušenosti s povrzáváním v interiéru Stila, zhoršuje se to časem a řešíte to, např. v rámci záruky? -
« Re: geometrie
Ja mam tiez 5 dverove stilo s 1.6 tkou, dokonca vo vybave dynamic, takze este par kg navyse. Mam pneu Dunlop 205/65R16 a kontroloval som to uz 2x, nie su vobec "sjete". Je ale fakt ze v zime sa jazdilo na zimnych Matadoroch a auto ma este len 13 tisic km.
Moj nazor je tiez ze ta 1.6 asi nemoze byt tazka ?!!