Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 20.11.03  09:26

« Bez nadpisu

Hele v autohitu byl článek o lepení fólii. Prý je to super. Drahý, ale super. Umí prý polepit cokoliv. A kdo má prachy tak z a 30 000 se dá polepit celý auto. chrání to právě proti oděrkám. Tak zkus to. Ne celý auto, ale jen tam, kde máš problém...Ciao
  • 00 Reagovat !

foto

20.11.03  09:19

« otazka na Zdenek_C

Ahoj, mam teraz auto v servise, robia mi prehliadku po roku a opravuju tie odobane prahy. Uz prisla aj ta ochranna folia, je to take nieco chlpate, podla mna je nieco podobne nalepene aj na mnohych (mozno vsetkych neviem) feliciach na celom prahu. Problem je v tom, ze na feliciach je to prestrieknute farbou auta. Mne to nechceli striekat, vraj sa to neda, a chcu to take snehovo biele nalepit na moju nadhernu zelenu metalizu. Pytal som sa ich, som prvy komu to robia, tak podla mna si nevedia poradit. Ty si to uz vyriesil ? Mas tam tu foliu ?
  • 00 Reagovat !

foto

19.11.03  16:33

« stilo model 2004

ak som sa dobre docital tak zmena by mala nastat vo vybave o vzhlade som nic nenasiel.
    Moje auticko 1.6 mw jazdi na vybornu ale trosku som sklamany spotrebou teda neviem ju porovnat s inym stilom totiz stale sa my zda ze pri 140 km spotreba 8,5 az 9 litrov priemer na 100km je vela pororvnavam so skoda fobia 1,4 16v 100k kde pri 140 my vychadza spotreba 7,2 7,4
  • 00 Reagovat !

foto

19.11.03  12:32

« modelovy rad 2004

neviete niekto ako bude vypadat modelovy rad Stilo 2004?

cital som, ze Stilo sa momentalne prestalo vyrabat az kym sa do konca roka neprejde na novy modelovy rad. Mate niekto zoznam zmien ktore nastanu?
  • 00 Reagovat !

foto

18.11.03  13:55

« kontrola při 20000 km

Tak jsem se vrátil z první prohlídky po 20 000 km. Dopadlo mi vše ok. Zaplatil jsem 3850,- Když odečtu kapaliny do ostřikovaču, destilku... tak čistá ruka 3500,- Jak jste na tom vy s kontrolou a cenou za ni?
    A těch vašich příspěvků je tady velmi málo né? Tak se snažte. Na druhou stranu je dobré, že nemáte žáden problém. Tak aspoň napište. Nemám žáden problém. Ať vám to jezdí. R.
  • 00 Reagovat !

foto

15.11.03  18:41

« stilo jtd

Takze som sa prave docital na fiat.de ze stilo dostava novy jtd 1.9 16v ale 103kw 140k som zvedavy na testy :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  16:44

« Re: sraz

Zdenek_C
    Ty dny jsou na prd. Navrhni nějaký jiný den. Promiň. Zatím Čus. R.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.03  11:49

r.c. Zdravím, příští týden zatím můžu určitě v pondělí 10. a asi i v pátek 14. (ale to se může změnit). Přeji krásný den a ať Ti to jede. Z
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.03  09:51

Zdenek_C
    To je v pohodě. Jak budeš mít trochu volna tak ho typ. Byl jsem se objednat v Nordexu na prohlídku, mam už 20 000 km, tak jsem se ptal na cenu a říkali, že to bude 3,5 tis. Tak nevím. Asi mi k tomu dají plnou nádrž. :-) Zatím ať se ti daří. Čau R.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.03  17:18

« Re: zimní pneomatiky

A proc by nemely hliniky sekat dobrotu, kdyz vozis hodne materialu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.03  16:52

r.c.: sorry, před chvílí jsem se dozvěděl, že jsem pryč i v pátek. takže bych to nechal na příští týden. omlouvám se a ať Ti to jezdí. Z
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.03  10:49

Pavel_KR5
    Dík za povzbuzení, že budu v létě v balíku. S autem převážím hodně materiálu a i těžkého. Tak nevím jesli budou ty hliniky sekat dobrotu.
    Jo a to tvoje jméno, to je jak nějaký typ pneu? :-). Sory ber to s rezervou. Dík.
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.03  10:45

« sraz

Zdenek_C
    Čus, tak se předběžně domluvme na pátek na 17.00 Ještě si dáme vědět. A sraz na nové nebo staré Shelce? Zároveň výzva pro ostatní. Kdo chce může přijet v pátek do Havířova na Shelku. Trochu pokecáme o autech.
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 31.10.03  14:02

Kup to z apneu.cz, já sehnal PolarisII za 1536,-Kč/kus.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.03  12:49

Kup ty Polarisky II (už předchozí Pol. byly slušný průměr, tak nový snad budou ještě lepší) a hoď to na stávající plechy. A na jaře až budeš v balíku, tak kup hliníkáče ("kola dělají auto").
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.03  08:03

« Re: výměna oleje

r.c.: Po první garančce už mám (Nordex). Olej mi tam dali Castrol 5W-40, typ ani přesně nevím, prý je značně lepší. Nicméně za celou garančku včetně výměnu pylového filtru v klimě jsem tam nechal 4.5K (holt nemám slevu, nemaje auto od nich). Zajímavé je, že od garančky (9.10.) mi PP přestal občas hlásit při startování nízký tlak oleje (viz. dřívější příspěvky). Ať Ti to jezdí. Z
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.03  08:02

« zimne pneu

Tak ja som vsadil na mojho favorita Matador MP58 M+S silika tieto pneu uz pouzivam cca 2 roky a su jednoducho perfektne mam odskusane aj na tipe aj na stiel MW. Vrele doporucujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.03  08:00

« Re: Stilo 1,6 - spotreba

r.c.: Příští týden bych mohl v úterý nebo v pátek kolem 17. Jiné dny budu pryč. Z.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.03  07:58

Zdravím, gumy jsem koupil 4x Polaris 2, měl jsem je ale se spec. slevou, tak mne vyšly na 7K včetně přezutí. Kupoval jsem jen gumy, na jaře se uvidí. Mám na nich najeto 1,5 tkm a zatím super. Ať Ti to jezdí. Z
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  22:11

« Re:

Jasně do Felicie se leje obyč 15w40 kdežto do Stila 5w40..... Tak třeba známej jezdí se svou A6 2.5 V6 TDi na olej a po něm chtějí 4000!!!
    Otec jelikož v autech dělá tak má všemožné slevy tak mi do Tipa koupil Německý olej 10w40 za 85 kč 1l :-))) a je dobrej je tam skoro rok a má pořád pěkně žlutou barvu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…