Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
-
« otazka na Zdenek_C
Ahoj, mam teraz auto v servise, robia mi prehliadku po roku a opravuju tie odobane prahy. Uz prisla aj ta ochranna folia, je to take nieco chlpate, podla mna je nieco podobne nalepene aj na mnohych (mozno vsetkych neviem) feliciach na celom prahu. Problem je v tom, ze na feliciach je to prestrieknute farbou auta. Mne to nechceli striekat, vraj sa to neda, a chcu to take snehovo biele nalepit na moju nadhernu zelenu metalizu. Pytal som sa ich, som prvy komu to robia, tak podla mna si nevedia poradit. Ty si to uz vyriesil ? Mas tam tu foliu ? -
« stilo model 2004
ak som sa dobre docital tak zmena by mala nastat vo vybave o vzhlade som nic nenasiel.
Moje auticko 1.6 mw jazdi na vybornu ale trosku som sklamany spotrebou teda neviem ju porovnat s inym stilom totiz stale sa my zda ze pri 140 km spotreba 8,5 az 9 litrov priemer na 100km je vela pororvnavam so skoda fobia 1,4 16v 100k kde pri 140 my vychadza spotreba 7,2 7,4 -
« kontrola při 20000 km
Tak jsem se vrátil z první prohlídky po 20 000 km. Dopadlo mi vše ok. Zaplatil jsem 3850,- Když odečtu kapaliny do ostřikovaču, destilku... tak čistá ruka 3500,- Jak jste na tom vy s kontrolou a cenou za ni?
A těch vašich příspěvků je tady velmi málo né? Tak se snažte. Na druhou stranu je dobré, že nemáte žáden problém. Tak aspoň napište. Nemám žáden problém. Ať vám to jezdí. R. -
« Re: výměna oleje
r.c.: Po první garančce už mám (Nordex). Olej mi tam dali Castrol 5W-40, typ ani přesně nevím, prý je značně lepší. Nicméně za celou garančku včetně výměnu pylového filtru v klimě jsem tam nechal 4.5K (holt nemám slevu, nemaje auto od nich). Zajímavé je, že od garančky (9.10.) mi PP přestal občas hlásit při startování nízký tlak oleje (viz. dřívější příspěvky). Ať Ti to jezdí. Z -
« Re:
Jasně do Felicie se leje obyč 15w40 kdežto do Stila 5w40..... Tak třeba známej jezdí se svou A6 2.5 V6 TDi na olej a po něm chtějí 4000!!!
Otec jelikož v autech dělá tak má všemožné slevy tak mi do Tipa koupil Německý olej 10w40 za 85 kč 1l :-))) a je dobrej je tam skoro rok a má pořád pěkně žlutou barvu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!