Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Re: výbava 2003
to wuf: mám stilo 1,6 mw actual kupované v 4/03 a dálkové mám. Mám vlastně vše co bylo uvedené v letáku. Možná jestli ten dálkač nemáš ještě oživený. Nevím jak to přesně popsat, ale v servisu budou vědět. Některé funkce na autu nefungujou. Ony tam jsou, ale zapojuje je až dealer. Nevím proč. Myslím, že podobný problém měl Zdenek_C. Co Zdendo? Jinak také všem přeji mnoho šťastných kilometrů v novém roce. Jo a zimní gumy jsem si koupil Barum Polaris 2 a 2032,- + disky a 1300,- Bylo to mačkání jak blázen, ale určitě to stojí za to. -
« Re: kámen
to m@cic: dík za to upozornění na spoluúčast. To mě ani nenapadlo. Samozřejmě, že to nemám do dneška vyřízené. Na pojišťovnu jsem volal, mám přijet, ale měl jsem tolik práce, že k tomu nedošlo. To by, ale nebyl ten hlavní problém. Kolega dělal ve Škodovce a říkal, že okna se nikdy nenalepí tak dobře jak ve fabryce. Pokud se okno nepodaří dát rovně, tak ono se to okamžitě přilepí. Není možnost druhého pokusu. A co když se tohle stane a náhodou tam bude někde zatíkat ... A teď babo raď. Chci to vyměnit i nechci. Zajebaný šutr. Stačilo jet o půl metru pomaleji. Prasklina se zatím nezvětšuje. Čaute. -
"-- skrytý --" 27.12.03 20:23
« Spotreba 1,6
Tak jel dnes z Brna (Poříčí) do Prahy (Stodůlky) s vysloveně lehkou nohou a dosáhl zatím rekordně nízké spotřeby 6,2 l / 100km. Palubní PC uvádí průměrnou spotřebu 102 km/hod. Tule trasu jsem jel nejvíc s asi 9,5 l. Opravdu záleží na stylu jízdy. Zajímavé je, že opačně se mi to takhle nízko nedaří dostat, Brno je asi na kopci :-) -
« Re: výbava 2003
Každý FIAT, když přijde z výroby má nalepený na skle tzv. rodný list, tam je v kódech poznačeno jaké je to auto, a jakou má výbavu+hodně dalších věcí. Do servisní knížky se z něj píše kód verze, tak se mrkni co tam máš napsané, je to sedmimístný kód, Stilo začíná 192...., pak následuje verze a série. Pokud to tam nemáš napsané, tak to chtěj vědět po dealerovi.Pokud to zjistíš tak to napiš, a já ti řeknu co je to za auto. -
Takže :
1) bederní opěrku stavitelnou, šuplík pod sedadlem, ASR, centrál DO (nemám nic)
2) mlhovky, boční bagy, stavitelnou sedačku (výškově) (mám)
3) jinak navíc mám (prahy, spoiler, 16", aut. klima, CD, Hifi, volant + ovl. rádia + kůže na šaltu)
4) mám v tom bordel (čekal sem na něj měsíc - nevim jestli to bude skladovka) -
"-- skrytý --" 22.12.03 11:35
« Re: výbava 2003
V těch verzích je neskutečný zmatek...Ani mezi nulou a jedničkou není jasná hranice. Znám jen jednoho člověka, který se v tom na 90% vyzná. Dělá u Vavřince. Když mi vysvětloval co a jak, šel jsem do mdlob. Nejlepší je si konkrétní auto projít a přesvědčit se, zda opravdu má: mlhovky, stav. sedačku řidiče, DO, ASR, boční airbagy atd. -
"-- skrytý --" 22.12.03 11:28
« Re: výbava 2003
Je-li to, jak si myslím, tak máš opravdu nějakého staršího Activa. Máš šuplík pod sedačkou řidiče a stavitelnou bederní opěrku? Pokud jo, je to určitě nulová série, tj. prodali ti nějakou "skladovku". Datum výroby je na některých samolepkách v interiéru, např. na spodku zadních sedaček apod. Jestli ti to nevyhovuje, požaduj v souladu s dokumentací a ceníkem výměnu nebo slevu. -
« Veselé Vánoce
Milí kolegové - Stilaři (?), přeji Vám všem hezké svátky, pohodu, radost, veselý konec roku a do roku 2004 vše nejlepší a mnoho zdraví, úspěchů a splnění všech přání. A hlavně - spoustu pohodových a bezpečných kilometrů s Vašimi Stily. Ať Vám to všem jezdí. Zdenek