Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: 1.2 16v stilo 11/2001
zdravíčko, tak jak se vůbec mění ty žárovky. Žáden závit, žádné zasunutí...Za chvíli si do toho auta ani sam nesednu. To budu muset prvně zatlačit auto do servisu :-o)) Mě žárovky zatím drží. Mám je též jenom půl roku, že! Jinač, dnes bylo v Havířově -15 auto nakoplo bez problému. Jenom malý problém, kde je trochu více sněhu tak chytnu předním spojlerem. Třeba dávat bacha.
Ať vám to šlape. -
jo tak zarovky sem taky menil (ne ze by praskly ale koupil sem si Philips Cool Blue - obdoba tech osramu, akorat k nim mam i modry parkovacky - byly v sade s H7). Vymenu sem radsi neresil je to fakt hrozny. U Vavrice mi to vymenili za 250,- i s DPH (coz podle me jde) -
"-- skrytý --" 06.01.04 15:53
Do noveho Stila jsem v rijnu dal H7 Osram Cool Blue. Sviti paradne, jen mi o vikendu jedna rupla. Snizena zivotnost u techto zarovek je proste realita. Prodejce mi ale pri nakupu slibil, ze mi dava plnou dvouletou zaruku. Penka ma pravdu, vymena zarovky je fakt horor s klestickama a peanem. Zajedu s tim alespon do vyhrivaneho parkingu a tam to vymenim. Jinak to resim tim, ze jezdim s mlhovkama. Po meste to staci. -
« 1.2 16v stilo 11/2001
Včera som sa rozčúlil, pretože mi odišla stretávacia žiarovka na ľavom svetle. Neviem či preto,že bola veľká zima (-15°stupňou), ale minulý rok bolo aj chladnejšie a nič, alebo proste už mala toho dosť, dva roky! Po roku mi menili celé svetlá (bola v nich voda ), neviem či menili aj žiarovky, alebo boli pôvodné.
Z rozprávania som počul , že treba dať dole celý nárazník.Je tam strašne zlý prístup, robota na 30- 40 min. Nárazník som dolu nedával, ale prístup k svetlu to je sila!!!
Už sa neviem dočkať , kedy mi odíde druhá. Za dva roky mi zo svietidiel odišla táto halogénka a svetlo v prepínači polôh kúrenia. Stiláci nech to jazdí zdravý STILÁK z Bratislavy.
-
« Stilo Meeting
- nechci aby tohle bylo brano jako propagace z ucelem vydelku jde jen o akci majitelu
- prvni tyden 7 mesice tohoto roku se v jiznim Nemecku (u Heidelbergu) uskutecni celoevropske setkani majitelu Fiatu Stilo
- pokud by mel nekdo zajem tak se muze podivat napriklad sem : www.stilo.org
- na foru se muzete zaregistrovat a probirat nejruznejsi veci okolo Stila
-
« zasypané stilo
Zdravím všechny v novém roce. Slavil sjem silvestra v hospůdce pod Javorovým (Beskydy), ráno přijdu k autu a na něm 40 cm sněhu. To byla paráda. Jinak parkuji v garáži. Čistil jsem ho 1,5 hod. Po bouřlivé večeru to přišlo vhod. Auto jsem nakopl bez problému. Zima ani moc nebyla -4. Akorát pes mi rozkousal škrabku. Musel jsem použít starou :-) Zatím čago belo. -
« Re: Blinkry
Tiez Vam prajem vsetkym vela stastia do noveho roku !!
Ja mam Stilo kupovane 11/2002 a pouceny informaciami z tohoto fora som chcel aby mi v servise Trencin aktivovali blinkre. Nezvladli to :-)) Vraj sa v examineri dostali az k aktivacii, potom tam zadali Car Code a namiesto aktivacia im examiner vypisal ze to v mojom aute nejde. Neviem ci im mam verit. -
matuS 01.01.04 04:06
« Re: Všechno nejlepší v roce 2004
zelal si nam to 2min 12s pred polnocou! cool! :-)
tomu sa hovori zanietenec!
ja som pred chvilou dosiel domov, troska som chyteny, ale hlavne zamrznuty. V Bratislave bola zima jak v tanku, do polnoci prsalo a od polnoci nam Silvester doniesol taky zmrznuty padajuci sneh...toz tak! Stastny novy rok!

Chci jen předeslat že parkuju ve vyhřívaný garáži takže zmrzlé by být neměli.