Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

07.01.04  09:44

« Přední stěrače, "skáčou po okně"

Ještě jednou zdravím, jak Vám stírají přední stěrače? Mě v tomhle počasí vůbec nechtějí stírat skáčou po okně a vydávaj hroznej zvuk.
    Chci jen předeslat že parkuju ve vyhřívaný garáži takže zmrzlé by být neměli.
  • 00 Reagovat !

foto

07.01.04  09:39

« ještě jednou: 3Dv. Stilo- mlžení zadních lamp

Zdrávím všechny Stiláky a mám dotaz kdo z Vás má 3dv. Stilo mlží se Vám zadní lampy? Mě se mlží obě tak z 30% celé plochy, dost mě to štve a tak chci vědět jestli to mám reklamovat.
  • 00 Reagovat !

foto

07.01.04  09:36

« 3Dv. Stilo mlzení zadních lamp

• « 00 Reagovat !

foto

06.01.04  22:21

« Re: 1.2 16v stilo 11/2001

zdravíčko, tak jak se vůbec mění ty žárovky. Žáden závit, žádné zasunutí...Za chvíli si do toho auta ani sam nesednu. To budu muset prvně zatlačit auto do servisu :-o)) Mě žárovky zatím drží. Mám je též jenom půl roku, že! Jinač, dnes bylo v Havířově -15 auto nakoplo bez problému. Jenom malý problém, kde je trochu více sněhu tak chytnu předním spojlerem. Třeba dávat bacha.
    Ať vám to šlape.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.04  17:58

jo tak zarovky sem taky menil (ne ze by praskly ale koupil sem si Philips Cool Blue - obdoba tech osramu, akorat k nim mam i modry parkovacky - byly v sade s H7). Vymenu sem radsi neresil je to fakt hrozny. U Vavrice mi to vymenili za 250,- i s DPH (coz podle me jde)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.01.04  15:53

Do noveho Stila jsem v rijnu dal H7 Osram Cool Blue. Sviti paradne, jen mi o vikendu jedna rupla. Snizena zivotnost u techto zarovek je proste realita. Prodejce mi ale pri nakupu slibil, ze mi dava plnou dvouletou zaruku. Penka ma pravdu, vymena zarovky je fakt horor s klestickama a peanem. Zajedu s tim alespon do vyhrivaneho parkingu a tam to vymenim. Jinak to resim tim, ze jezdim s mlhovkama. Po meste to staci.
  • 00 Reagovat !

foto

06.01.04  14:51

« 1.2 16v stilo 11/2001

Včera som sa rozčúlil, pretože mi odišla stretávacia žiarovka na ľavom svetle. Neviem či preto,že bola veľká zima (-15°stupňou), ale minulý rok bolo aj chladnejšie a nič, alebo proste už mala toho dosť, dva roky! Po roku mi menili celé svetlá (bola v nich voda ), neviem či menili aj žiarovky, alebo boli pôvodné.
    Z rozprávania som počul , že treba dať dole celý nárazník.Je tam strašne zlý prístup, robota na 30- 40 min. Nárazník som dolu nedával, ale prístup k svetlu to je sila!!!
    Už sa neviem dočkať , kedy mi odíde druhá. Za dva roky mi zo svietidiel odišla táto halogénka a svetlo v prepínači polôh kúrenia. Stiláci nech to jazdí zdravý STILÁK z Bratislavy.
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.04  20:16

« Stilo Meeting

- nechci aby tohle bylo brano jako propagace z ucelem vydelku jde jen o akci majitelu
    - prvni tyden 7 mesice tohoto roku se v jiznim Nemecku (u Heidelbergu) uskutecni celoevropske setkani majitelu Fiatu Stilo
    - pokud by mel nekdo zajem tak se muze podivat napriklad sem : www.stilo.org
    - na foru se muzete zaregistrovat a probirat nejruznejsi veci okolo Stila
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.04  08:31

« Re: zasypané stilo

Mám podobný zážitek, Stilo ve čtvrtek stálo pod sněhem, který na něm pěkně přes den tál, v noci přituhlo a já ráno šel pěšky :-) Odemkl sem dálkou, ale nemohl sem pohnout klikou ani odlepit dveře.
  • 00 Reagovat !

foto

02.01.04  22:21

« zasypané stilo

Zdravím všechny v novém roce. Slavil sjem silvestra v hospůdce pod Javorovým (Beskydy), ráno přijdu k autu a na něm 40 cm sněhu. To byla paráda. Jinak parkuji v garáži. Čistil jsem ho 1,5 hod. Po bouřlivé večeru to přišlo vhod. Auto jsem nakopl bez problému. Zima ani moc nebyla -4. Akorát pes mi rozkousal škrabku. Musel jsem použít starou :-) Zatím čago belo.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.01.04  14:31

« Re: Všechno nejlepší v roce 2004

oj, kua. pravdu mas! :-)
    to ja stale zijem v australskom case a oni maju to iste cez den aj vecer, len maju am a pm, ved vies :)
    ja to tak mam nastavene aj na telefone, tak preto ma to nejako zmagorilo. hlavne ze je pohoda :)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.04  08:51

to: matus Je vidět, "že si bol kapku viacej chytěný" neboť 11:57:48 není to samé jako 23:57:48 Hezký Nový Rok 2004
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.04  08:36

« Re: Blinkry

Tiez Vam prajem vsetkym vela stastia do noveho roku !!
    Ja mam Stilo kupovane 11/2002 a pouceny informaciami z tohoto fora som chcel aby mi v servise Trencin aktivovali blinkre. Nezvladli to :-)) Vraj sa v examineri dostali az k aktivacii, potom tam zadali Car Code a namiesto aktivacia im examiner vypisal ze to v mojom aute nejde. Neviem ci im mam verit.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.01.04  21:56

Ha, ha, kouzlo nechtěného, taky přeju vše nejlepší...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.01.04  20:25

Dobře, tak díky. Nechť jsi provázán i v tomto roce :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.01.04  18:33

Ne, ale už sem tady jednou psal, že mám určitou provázanost s jedním dealerstvím a mám přístup k info z FIATu ČR :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.01.04  11:42

To af: Afe, povazoval jsem te celou dobu za zamestnance nejakeho Fiat dealera !?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.01.04  04:06

zelal si nam to 2min 12s pred polnocou! cool! :-)
    tomu sa hovori zanietenec!
    ja som pred chvilou dosiel domov, troska som chyteny, ale hlavne zamrznuty. V Bratislave bola zima jak v tanku, do polnoci prsalo a od polnoci nam Silvester doniesol taky zmrznuty padajuci sneh...toz tak! Stastny novy rok!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.03  11:57

Taky vsem preju vsechno nejlepsi a hodne stastnych kilometru v nasich milackach.
  • 00 Reagovat !

foto

31.12.03  11:55

« Všechno nejlepší v roce 2004

Sice mě Zdenek předběhl, ale i tak se i já připojuji k přání mnoha štastných kilometrů za volanten našich krasavců....
    A doufám na brzké setkání (nejen) na našem diskusním foru.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…