Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Přední stěrače,
Jo tak to jsem si presne myslel navod jak vymenit zarovku ale uz ne jak se k tomu dostat.
Naraznik urcite dolu nemusi, mam dokonce pocit ze nejake srouby narazniku jsou pod svetlem, ale jak rikam kluk co dela u dojacka mi jednou rikal ze snad vyndavaji box s baterkou a pak svetlo.
Ja jsem se koukal u sveho Stila a diky memu obsahu 1,2 je prostoru relativne dost :))
Ale menit bych ji nechtel. -
"-- skrytý --" 08.01.04 11:54
Vymena zarovky je popsana asi takto: sejmete kryt svetlometu, od zarovky odpojte privodni kabely, zarovku uvolnete a vyjmete. Nebo tak neco. Problem je v tom, ze zatimco napr. u Octavie tam ma clovek alespon 10 cm prostoru, tak tady jsou cm 2. A to se radeji nezminuji o zarovkach pro blinkry a mlhovky, ktere jsou nedostupne uplne, takze to sundani narazniku, nebo vyjmuti svetlometu mi zase neprijde jako hloupost. -
Hezké ránko,
tak mě se mlžily boční směrovky. Vyměnili mi těsnění (v rámci záruky) no a mám pokoj. U Zadních světel jsem zatím nic nepozoroval. I když teď mám auto zajetelené, že ani nejde nic vidět. A záčíná se pěkně barvit do běla od soli. Je mi stilouše pěkně líto. A stěrače, tak ty mi stírají zatím bez problému. Teď u nás sněží velmi vydatně a je to v poho. Okna vždy pořádně vyčistím, dám ventilátor na okna a jde to pěkně dolů. Ať to jde i vám. -
« Re: 1.2 16v stilo 11/2001
Zdravím, od kamaráda jsem slyšel že prý při výměně musí žárovky musí světlo ven, a to je problém kvůli boxu s baterií ten údajně musí ven, že by musel i nárazník- tomu se mi nechce věřit zejména proto že pokud by se musel sundávat nárazník nestálo by to WUFa u Vavřince 250 kč :)))
Ať to jezdí as nepraská. -
upřímně řečeno jestli budu muset po ani ne roce (auto mám od dubna) vyměnit stěrače tak to mě bude vážně štvát...
Vždyť ta zima ani nezačala a v létě jsem je zrovna také moc nepoužíval :)
A po zkušenostech S Bravou a Puntem se mi to už vůbec nezdá, ale myslím tohle asi nevyreklamuji :o)... -
zdravíčko, tak jak se vůbec mění ty žárovky. Žáden závit, žádné zasunutí...Za chvíli si do toho auta ani sam nesednu. To budu muset prvně zatlačit auto do servisu :-o)) Mě žárovky zatím drží. Mám je též jenom půl roku, že! Jinač, dnes bylo v Havířově -15 auto nakoplo bez problému. Jenom malý problém, kde je trochu více sněhu tak chytnu předním spojlerem. Třeba dávat bacha.
Ať vám to šlape. -
jo tak zarovky sem taky menil (ne ze by praskly ale koupil sem si Philips Cool Blue - obdoba tech osramu, akorat k nim mam i modry parkovacky - byly v sade s H7). Vymenu sem radsi neresil je to fakt hrozny. U Vavrice mi to vymenili za 250,- i s DPH (coz podle me jde) -
"-- skrytý --" 06.01.04 15:53
Do noveho Stila jsem v rijnu dal H7 Osram Cool Blue. Sviti paradne, jen mi o vikendu jedna rupla. Snizena zivotnost u techto zarovek je proste realita. Prodejce mi ale pri nakupu slibil, ze mi dava plnou dvouletou zaruku. Penka ma pravdu, vymena zarovky je fakt horor s klestickama a peanem. Zajedu s tim alespon do vyhrivaneho parkingu a tam to vymenim. Jinak to resim tim, ze jezdim s mlhovkama. Po meste to staci. -
« 1.2 16v stilo 11/2001
Včera som sa rozčúlil, pretože mi odišla stretávacia žiarovka na ľavom svetle. Neviem či preto,že bola veľká zima (-15°stupňou), ale minulý rok bolo aj chladnejšie a nič, alebo proste už mala toho dosť, dva roky! Po roku mi menili celé svetlá (bola v nich voda ), neviem či menili aj žiarovky, alebo boli pôvodné.
Z rozprávania som počul , že treba dať dole celý nárazník.Je tam strašne zlý prístup, robota na 30- 40 min. Nárazník som dolu nedával, ale prístup k svetlu to je sila!!!
Už sa neviem dočkať , kedy mi odíde druhá. Za dva roky mi zo svietidiel odišla táto halogénka a svetlo v prepínači polôh kúrenia. Stiláci nech to jazdí zdravý STILÁK z Bratislavy.
-
« Stilo Meeting
- nechci aby tohle bylo brano jako propagace z ucelem vydelku jde jen o akci majitelu
- prvni tyden 7 mesice tohoto roku se v jiznim Nemecku (u Heidelbergu) uskutecni celoevropske setkani majitelu Fiatu Stilo
- pokud by mel nekdo zajem tak se muze podivat napriklad sem : www.stilo.org
- na foru se muzete zaregistrovat a probirat nejruznejsi veci okolo Stila
-
« zasypané stilo
Zdravím všechny v novém roce. Slavil sjem silvestra v hospůdce pod Javorovým (Beskydy), ráno přijdu k autu a na něm 40 cm sněhu. To byla paráda. Jinak parkuji v garáži. Čistil jsem ho 1,5 hod. Po bouřlivé večeru to přišlo vhod. Auto jsem nakopl bez problému. Zima ani moc nebyla -4. Akorát pes mi rozkousal škrabku. Musel jsem použít starou :-) Zatím čago belo.