Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

12.01.04  08:03

« CD Changer

Tak se mi zacal s odpustenim sr..... CD changer od Blaupunktu, ktery se dodava jako originalni prislusenstvi FIAT. Myslel jsem ze Blaupunkt je lepsi znacka, ale po roce zacina mit problem na pate pozici, zaseklo se mi v nem CD a nejsem schopen ho vyndat ven, changer jen blika a vubec na nic nereaguje. Podotykam, ze to neni klasicky changer, ale ten s peti primo pristupnymi pozicemi na CD, to znamena ze je do nej mozne ze predu primo vlozit 5 cd, neni to takova ta klasicka kisna v kufru. Jsem rozladenej protoze to musim nekam odvezt aby ho vyndali a pak z nej vypacili to CD. Za 14 000 super kauf.
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.04  00:00

« Zdenek_C

Zdravíčko Zdendo,
    Byl si to dneska v Havířově ty na té křižovatce u Elanu? Jinak mi to je líto s tím autem. Jak se chovalo auto, když ta elektronika vypadla. MMS telefon nemám, ale nebylo by špatné mít v autě nějaký obyčejný foťák na 12 fotek, právě na nějaké nepředvídané věci. Tak snad ti do dobře vše dopadne. Zdraví R.
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.04  00:00

« auto časopisy

Koupil jsem si autohit a svět motorů. A v obou píšou o fiatech. Překvapili, protože moc nepíšou o těch našich autech co? Ve světu byl malý test stila van. Auto bylo hodnoceno kladně. A v hitech píšou o nějakých novinkách, nemám to teď u sebe. Vím, je tam nástupce Cromy. Je sice maskovaná, ale trochu se dá poznat. Zajímavé.
    Tak zatím čus. R. Jdu spát.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.01.04  01:23

« Motor 1.6 & 1.8 ....

Zdravím všechny, může tady někdo z vlastní zkušenosti porovnat motory 1.6 a 1.8 u Stila? Podle "papírových" hodnot tam moc velký rozdíl v akceleraci není (přijde mi to takový nepoměr tolik kW navíc a rozdíl 0.6s(0-100), no je tam zas jen 150 ccm navíc...), tak jak je to znát v reálu... Co třeba spotřeby? Má někdo informaci (nebo odkaz někam) jak si stojí Stilo v crash testech? Ať to všem jezdí...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.04  09:53

« Re: nové Stilo

Ono to s tím zahájením prodeje nebude tak horké, auta se ještě nedají ani objednávat ve výrobě, údajně pro velké zásoby současné série.Co se týká prospektů, tak to je specialita FIATu ČR, že prospekty dodávají v nejlepším případě v předvečer dne otevřených dveří :-(
    Že v salonu o tom autě nic jiného nevědí, je ovšem jejich problém...
  • 00 Reagovat !

foto

09.01.04  22:04

« nové Stilo

Tak jsem včera pln očekávání vtrhl do autosalonu (největšího v kraji), abych zhlédl in natura Stilo model 2004, ale nebylo tam. To bych při zahájení prodeje od ledna chápal. Že nemají žádný listy s novýma technicko taktickýma datama a prospekty bych taky chápal. Co mě překvapilo, že o novým Stilu tam nic moc nevěděli a snad ho neviděli ani na fotce.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.04  10:20

« Re: Náhradní vůz

Tipuju to na spatne ukostreni, kteremu jeste pomohly momentalni nizke teploty.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.04  08:13

rands: Jo. Předevčírem večer při jízdě totálně vypla elektronika - ABS, ASR, ESP, palubka. Po nějaké době se to sice vzpamatovalo, ale jsem docela naštvaný. Když si předdstavím, že by jela žena, která zas až tak řídit neumí ... Naštěstí jsem vše nafotil fotomobilem :o) a hned jsem to poslal do servisu. Ten minulý problém "Loose Connection" se totiž nikam nezaznamenal, takže ho Examinerem nemohli detekovat. Výsledek je silně překvapený servis a auto od pondělí u nich. Tvrdili, že to dají do pořádku. Pokud ne, ženu to na FIAT třeba až do Turína a chci nové auto, protože takhle je to neřízená střela. ALe abych Stilu nekřivdil: Stilo má šéf, kolegyně a známý a ani jeden nemá v podstatě žádný problém. Takže jsem asi padl na nepovedený kus. Ať V8m to všem jezdí. Zdenek
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.04  15:26

Urcite existuje individualni pristup, ale obecne, v jakekoli branzi plati, ze zapujcka je vzdy sluzba nad ramec, tedy placena. Kdyby to byl vas business, nejednali byste jinak.
    Co je s elektronikou, Zdenku? Porad to ESP?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.04  14:45

Fiat skutečně půjčovné neplatí, ale zkus se obrátit na FiatAsistance, tam se o nějakém půjčení auta píše. Problém bude spíš v tom, že servisuješ jinde než koupils a dealer k tobě nemá ten správný vztah. Mé zkušenosti sou takové, že slušný dealer půjčí kvůli záruční opravě auto zdarma.
  • 00 Reagovat !

foto

08.01.04  14:20

« Náhradní vůz

Mám dotaz - v pondělí dávám auto do servisu kvůli problémům s elektronikou. Bude tam 2 - 4 dny, jde evidentně o záruční opravu, nicméně je to dearem v mé spádové oblasti, nikoliv ten, u kterého jsem auto koupil. V servisu jsem se dozvěděl, že FIAT neproplácí dealerům zapůjčení náhradního vozu, takže za náhradní vůz bych musel zaplatit (byť ne až tak mnoho). Máte někdo info nebo zkušenost, jak to ve skutečnosti je ??? Díky, Zdenek
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.04  12:34

« Re: Přední stěrače,

OK, co ale na druhe strane? Zkusim nekam zavolat a zeptat se, jak napr. meni zarovku PP blinkru.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.04  12:17

Jo tak to jsem si presne myslel navod jak vymenit zarovku ale uz ne jak se k tomu dostat.
    Naraznik urcite dolu nemusi, mam dokonce pocit ze nejake srouby narazniku jsou pod svetlem, ale jak rikam kluk co dela u dojacka mi jednou rikal ze snad vyndavaji box s baterkou a pak svetlo.
    Ja jsem se koukal u sveho Stila a diky memu obsahu 1,2 je prostoru relativne dost :))
    Ale menit bych ji nechtel.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.04  11:54

Vymena zarovky je popsana asi takto: sejmete kryt svetlometu, od zarovky odpojte privodni kabely, zarovku uvolnete a vyjmete. Nebo tak neco. Problem je v tom, ze zatimco napr. u Octavie tam ma clovek alespon 10 cm prostoru, tak tady jsou cm 2. A to se radeji nezminuji o zarovkach pro blinkry a mlhovky, ktere jsou nedostupne uplne, takze to sundani narazniku, nebo vyjmuti svetlometu mi zase neprijde jako hloupost.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.04  05:58

Já mám auto už dva roky, tak mi ty stěrače přijdou tak akorát, dřív sem je měníval jednou do roka.Nárazník při výměně žárovky určitě dolů nemusí, to by byla práce na půl dne.Není výměna žárovky popsána v návodu???
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.04  01:31

Hezké ránko,
    tak mě se mlžily boční směrovky. Vyměnili mi těsnění (v rámci záruky) no a mám pokoj. U Zadních světel jsem zatím nic nepozoroval. I když teď mám auto zajetelené, že ani nejde nic vidět. A záčíná se pěkně barvit do běla od soli. Je mi stilouše pěkně líto. A stěrače, tak ty mi stírají zatím bez problému. Teď u nás sněží velmi vydatně a je to v poho. Okna vždy pořádně vyčistím, dám ventilátor na okna a jde to pěkně dolů. Ať to jde i vám.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.04  15:28

« Re: 1.2 16v stilo 11/2001

Zdravím, od kamaráda jsem slyšel že prý při výměně musí žárovky musí světlo ven, a to je problém kvůli boxu s baterií ten údajně musí ven, že by musel i nárazník- tomu se mi nechce věřit zejména proto že pokud by se musel sundávat nárazník nestálo by to WUFa u Vavřince 250 kč :)))
    Ať to jezdí as nepraská.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.04  15:16

upřímně řečeno jestli budu muset po ani ne roce (auto mám od dubna) vyměnit stěrače tak to mě bude vážně štvát...
    Vždyť ta zima ani nezačala a v létě jsem je zrovna také moc nepoužíval :)
    A po zkušenostech S Bravou a Puntem se mi to už vůbec nezdá, ale myslím tohle asi nevyreklamuji :o)...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.04  14:22

Tak uplně přesně to samé sem dnes taky pozoroval, asi bude potřeba dát nové
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.04  11:09

« Re: 3Dv. Stilo mlzení zadních lamp

Ahoj ja mam sice 5Dv. ale tiez sa mi zahmlievalo prave zadne svetlo. Urobili mi to v ramci zaruky, vraj tam bola ta tesniaca gumicka zle nasadena a tak tam zatekalo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…