Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

27.01.04  09:03

« Re:

V Brave jsem mel Hitachi a taky jsem byl happy
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.04  08:06

« Re: elektronika

Heh tak to si ma fakt potesil, nozaj to vyzera tak, ze vo Fiatoch blbne len nemecka elektronika :-) Kde si to nasiel ? A co tvoje prahy Zdenku ? Moje su uz davnejsie prestriekane a prelepene 3M foliou ..
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.04  15:34

Hezký mr.Zdenek_C mooc hezky a ted to zkus cesky :))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.04  15:30

1.2 16v, 80 bhp
    Good performance, first-rate fuel economy and a torque curve that always ensures a satisfying drive make this a category-topping engine. From a technical viewpoint, these results are achieved by an electronic throttle controlled by the ECU, i.e. a drive by wire system (with no mechanical connection between accelerator pedal and throttle body) that optimises torque delivery. This is joined by an electronic control system (specially created for the new model) that enhances the power unit's lively performance.
    This Bosch control unit, produced using the microhybrid technology, is fitted to the engine and communicates on-line with the Fiat Stilo's electronic devices.
    ----------------------------------------… /> 1.6 16v, 103 bhp
    The 1.6 16v 76 kW (103 bhp) unit has undergone structural changes to lengthen stroke and reduce bore. The result is lower fuel consumption, increased torque and lower weight.
    The 1.6 16v 76 kW (103 bhp) engine also adopts a drive by wire electronic engine control device, that allows: a smoother drive, lower fuel consumption and lower emissions.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 26.01.04  14:41

« Bez nadpisu

Tak to seš Rands šťastnej člověk. Taky mám v Bravě MM a sem happy...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.04  13:49

Mne motor ridi jednotka od Magneti Marelli? Vy tam mate fakt Bosche?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.04  10:53

dunlop: To je zajímavé, na nový SW se musím zeptat. O novém SW se mluvilo jen loni, když mi auto jeden čas hlásilo po nastartování "Low Oil Pressure", ale zatím nic a chyba se od garančky a výměny Selénie na Castrol neobjevila :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.04  10:51

1.6dynamic: Řídíci jednotky motorů 1.2 a 1.6 jsou Bosch a jsou "využívající mikrohybridní technilogii" atp. atp.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.01.04  16:19

To mně když jsou nahlášeny chyby ASR,EBD a ABS a rozjedu se, auto taky funguje jak má.Posílal sem do servisu,se kterým to řeším, video s natočeným displejem, a odepsali, že autu bude vyměněn "analogový přístrojový štít" a nový software, který bude k dispozici v průběhu dubna. Jinak auto je kupováno sice 11/2003, ale je vyrobeno na konci 2002, je to jedno z těch mezi 0. a 1. sérií (bez dálk.ovládání, bez výš.stav. sedačky, má jen 2 airbagy, má ASR,EBD,MSR...).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.04  14:46

1.6dynamic: To se mi stalo jednou taky. V diagnostice byla zaznamenaná chyba snímání kódu z klíče. Technik mi řekl, že nesmím startovat hned (tj. 1 poloha - 2 poloha klíčku), ale nechat proběhnout test na 1 poloze. Dělám to tak a chyba už se neopakovala. Z
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.04  14:33

Riadiaca jednotka motora, ak je tam take nieco bude asi tiez Magnetti Marelli. Na mojom aute funguje na 100% ale 2x este predchadzajucemu majitelovi zahlasila Engine Fault po zapnuti zapalovanie. Ja som uz najazdil 7 tisic vacsinou kratke trate, auto ma 19 tisic km a nemal som vobec ziadny problem.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.04  14:11

@All: Já jsem taky v podstatě spokojený. Mám najeto 28 tkm (od dubna) a měl jsem jen dva problémy: 1) geometrii (už jsem o toma tady také psal) a 2) elektroniku. Geometrie vypadá, že je už vyřešena a elektroniku snad vyřeší výměna čidla. Jinak je Stilo super, ESP opravdu pomáhá (resp. pomáhalo :o) ), automatická klima nemá chybu a spotřeba kolem 7.5 je v pohodě.
    Lehce žertovné je jen to, že veškerá aktivní elektronika (ESP apod.) je německá - Bosch, airbagy jsou řízeny jednotkami Siemens, jen aut. klima je italská Marelli (psal to Examiner :o))) ). Že by to tedy s tou italskou nespolehlivostí nebylo tak zlé ???
    Ať Vám to jezdí. Z
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.04  11:59

Ja netvrdim ze nejsem spokojenej! Jsem spokojenej jen jsem chtel aby dunlop vedel ze to neni zavada stejna jako ma Zdenek C. Jen me prekvapuje ze vam co mate "starsi" Stila to nedela. Ale nijak me to neobtezuje proste si to rano zapipa tak pockam az to prestane (cca 5 sekund) a vyjedu.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.04  11:39

Ja sa musim tiez pridat k spokojnym majitelom. Jazdime kazdy den a zatial ziadny problem. Ani s elektronikou ani s nicim inym. 100% spokojnost.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.04  10:55

No, nevim. Jezdim denne, v kazdem pocasi a moje Stilo je OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.04  10:35

Zdarvím také mám 1,2 Actual a taky mi ukazuje ABS EBD failure, ale dela to jen kdyz mrzne a je to trochu jinak... Kdyz je venku mraz tak to skutecne zapipa hned po nastartovani, ale pak to zhasne a vse funguje normalne auto brzdi a hlaska se neopakuje. Je to pry podle servisu jen tim ze to cidlo je "namrzle" nebo neco podobneho... Holt Italske auto nema rado zimu. :))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.04  09:39

A proto nefunguje :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.04  09:26

1,2 Actual přece vůbec nemá ve výbavě ASR ???
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.04  08:14

Zdravím a upřímně soucítím. Pro informaci - níže je thread "Loose Connection" o mým problémech. Podle servisu je to čidlo natočení volantu (či rejdu, nevím). Objednávali ho v pondělí, příjít má zítra. Od 25.12. jezdím podobně jako Vy autem, které vypíná ABS, ASR, EBD a ESP kdykoliv se mu zachce. Sevis je vstřícný (aspoň že tak), nicméně pokud to neopraví tou výměnou, tak udělám docela velký binec přímo ve Fiatu. Ať se daří a auto je rychle ok.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.04  18:55

« elektronika

Mam 1,2 Actual,koupen 11/2003 ,zatím výměna zadního pásu(středního),elektronika zatím hrůza,při mrazu po nastartování ABS,ASR,EBD failed,stop engine,auto 2x v servisu,výměna nějakého relé,závada stále trvá,asi jsem si pěkně naběh........
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…