Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

16.02.04  09:49

« Re: spotřeba 1,6 mw

Mno 1-2 po dalnici v kolne nebo ve meste, to je pakarna, hodne by mne zajimalo, jak je na tom pri takovem popojizdeni diesel. Asi o dost lip, kdyz miva podle papiru spotrebu ve meste kolem 3-4 litru nizsi. Ale 8 litru na mesto neni spatne, ale zalezi mesto a mesto. Ja se treba od Shellky v Radvanicich nedostanu pres centrum k Bauhausu pod 9 l/100, ale takovym Petrvaldem nebo Senovem je clovek schopen zajet po 6 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.04  19:03

« Re: Zdenek_C

To jsem rád, žes to nebyl ty. Ten pohled spolujezdce byl drsný. Ale kompenzoval to úsměv blondýnky. Zadní dveře nejdou stále otevřít. Ještě jsem ale nebyl v servisu. Jedu teď na týden do Německa a pak to tam fouknu. Mám i takový pocit jako by mi často spínalo schlazení motoru. Auto ještě není zahřáto na provozní teplotu a ventilátor jede. Myslím, že to není dobré co? No zatím se měj dobře i vy ostatní. Čus R.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.04  18:59

to mfilip
    ten vir v nádrži odpovídá asi tvým hodnotám. Ale co jak pojedu na 1 - 2 v koloně po dálnici. Co pak? V poslední době si ale se spotřebou nic nedělám. Když se dívám na konkurenční auta tak je to obdobné. Při 75 kw motoru a při váze auto mají všechny spotřebu mezi 7-8 l. Co?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.04  08:48

Co znamena ten vir v nadrzi, kolik to dela konkretne ? Dejme tomu, ze ja mam pri zahratem motoru a rozjezdu 0-50km/h mam pri v okamziku razeni 1-2 okamzitou 25 l ,2-3 15 l,3 pri 50 km/h kolem 7 l.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.04  08:43

« Re: unicorn Havířov

hm, ja jsem mel doposud dobre zkusenosti s jakymkoliv benzinem. Ted mam 400 km na Carrefouracky OMV benzin a povadnuti se neopakovalo, spotreba je +- stejna jako na benzinu z Unicornu.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.04  08:06

« Re: Zdenek_C

r.c.: NEbyl jsem to já :o((( ve Stilu jsem vpravo neseděl už hezky dlouho a když řídím, tak nejsem zachmuřený :o))) Ale v Havířově a okolí (?) je v pořadí již 4 !!! červené Stilo 5dv. Jen tak dál. JInak zadní dveře jsem měl zaseklé asi 2x (LZ, nešly otevřít i když kolík jezdil nahoru i dolů), ale pokaždé se to druhý den "spravilo samo". Jinak auto je konečně v pohodě, prostě super. Ať Ti to jezdí. Zdenek
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.04  22:16

« Zdenek_C

Zdravím. Byl jsi to ty na cestě na Šenov? Blikám na červené stilo blondýnka za volantem na mě mává a směje se a spolujezdec je pěkně zachmuřený. :-O) Blikat může klidně i stilařka.
    Blikání zdar. R.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.04  22:12

« spotřeba 1,6 mw

Má spotřeba teď v zimě 8 l. Tankuji stále u Shellu. Jezdím 70% město. Myslím, že slušné co? Zdá se mi, že auto je nutné vytáčet (rozumně) a snažit se rychle řadit na vyšší převodový stupeň. Jak jedu 1 - 2 tak podle okamžité spotřeby je v nádrži vír. U 3 je to už klidnější.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.04  22:09

« unicorn Havířov

to mfilip:
    Jsem z Havířova, ale tankuji na Shellu. Tam mě odradila ta cena. 22,80 nebo tak nějak je moc nízká. Píšou, že je to 95, ale kdo ví jestli to není 91. Však se ti to hned nezdálo. Hlavně ať ti to nic neudělá s autem.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.04  22:06

« 1,6 mw

Zdravím přátelé dobrého fiatu. Tak první problém. Zasekly se PZ dveře. Odemykají i zamykají ale nejdou otevřít. Asi vypadlo táhlo. Za další. Díra na čelním skle, kterou mi udělal nákladák v prosinci, tak se to rozjelo od středu na obě strany. No a do třetice. Na sněhu pod autem je skvrna. Není to ani olej, ani benzín vypadá to na vodu z chladiče. Nesmrdí to, ale sníh pod tým roztává. Tak to šoupnu do servisu ať mi to vygruntujou. S autem už parkuji venku. Startuje bezproblému akorát čistit ráno ty okna :-(( Není nad garáž. Čaute. A srazu se také rád zůčastním. Jak budete moct tak tu dejte nějaké informace.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  18:58

« Re: Setkani

OK
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.04  15:48

to wuf: Až se domluvíte, dejte mi prosím i s přibližným termínem vědět na mail - fiat.mysteria@email.cz Díky moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  23:42

Tak zhruba je znam termin (prvni polovina mesice kvetna). Viz prispevky na diskuznim foru na ize uvedene adrese
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  13:38

Také se hlásím!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.04  20:16

No tak pripadne zajemce bych chtel odkaza na nize uvedene forum, kde budeme postupne domlouvat misto a dalsi dulezite okolnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.04  14:05

Já taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.04  11:44

Jsem pro.
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.04  19:38

« Setkani

Nemeli by jste zajem se nekde sejit a pokecat o svych autech? Viz. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.04  14:10

« Re: poskrabany lak

ja jen, ze jsem tam vyjimecne bral plnou nadrz a od zacatku se auto chovalo nejak divne. Asi 3x behem 14 dnu mi auto behem jizdy na vterinu povadlo. Snad to bylo tim benzinem. Chtel jsem se zeptat jestli jste toto nekdy nezazili. Taky se mi zda, ze mi po tom povadnuti vystrelila nahoru spotreba, doufam ze nemam nejaky blby kontakt na lambde nebo na nejakem snimaci, coz by mozna i signalizovalo to povadnuti
  • 00 Reagovat !

foto

09.02.04  13:48

« Stilo je opět zdravé

Tak mám Stilo opět zdravé (viz. Loose Connection atp.). Nakonec bylo vyměněno čidlo úhlu natočení volantu a řídící jednotka motoru + byla provedena úprava ukostření. Auto jezdí jako drak, mám subjektivní pocit, že lépe než dřív :o))) Je to pohoda.
    Ať Vám to všem jezdí. Zdenek
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…