Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Re: spotřeba 1,6 mw
Mno 1-2 po dalnici v kolne nebo ve meste, to je pakarna, hodne by mne zajimalo, jak je na tom pri takovem popojizdeni diesel. Asi o dost lip, kdyz miva podle papiru spotrebu ve meste kolem 3-4 litru nizsi. Ale 8 litru na mesto neni spatne, ale zalezi mesto a mesto. Ja se treba od Shellky v Radvanicich nedostanu pres centrum k Bauhausu pod 9 l/100, ale takovym Petrvaldem nebo Senovem je clovek schopen zajet po 6 :-) -
« Re: Zdenek_C
To jsem rád, žes to nebyl ty. Ten pohled spolujezdce byl drsný. Ale kompenzoval to úsměv blondýnky. Zadní dveře nejdou stále otevřít. Ještě jsem ale nebyl v servisu. Jedu teď na týden do Německa a pak to tam fouknu. Mám i takový pocit jako by mi často spínalo schlazení motoru. Auto ještě není zahřáto na provozní teplotu a ventilátor jede. Myslím, že to není dobré co? No zatím se měj dobře i vy ostatní. Čus R. -
« Re: spotřeba 1,6 mw
to mfilip
ten vir v nádrži odpovídá asi tvým hodnotám. Ale co jak pojedu na 1 - 2 v koloně po dálnici. Co pak? V poslední době si ale se spotřebou nic nedělám. Když se dívám na konkurenční auta tak je to obdobné. Při 75 kw motoru a při váze auto mají všechny spotřebu mezi 7-8 l. Co? -
« Re: Zdenek_C
r.c.: NEbyl jsem to já :o((( ve Stilu jsem vpravo neseděl už hezky dlouho a když řídím, tak nejsem zachmuřený :o))) Ale v Havířově a okolí (?) je v pořadí již 4 !!! červené Stilo 5dv. Jen tak dál. JInak zadní dveře jsem měl zaseklé asi 2x (LZ, nešly otevřít i když kolík jezdil nahoru i dolů), ale pokaždé se to druhý den "spravilo samo". Jinak auto je konečně v pohodě, prostě super. Ať Ti to jezdí. Zdenek -
« spotřeba 1,6 mw
Má spotřeba teď v zimě 8 l. Tankuji stále u Shellu. Jezdím 70% město. Myslím, že slušné co? Zdá se mi, že auto je nutné vytáčet (rozumně) a snažit se rychle řadit na vyšší převodový stupeň. Jak jedu 1 - 2 tak podle okamžité spotřeby je v nádrži vír. U 3 je to už klidnější. -
« 1,6 mw
Zdravím přátelé dobrého fiatu. Tak první problém. Zasekly se PZ dveře. Odemykají i zamykají ale nejdou otevřít. Asi vypadlo táhlo. Za další. Díra na čelním skle, kterou mi udělal nákladák v prosinci, tak se to rozjelo od středu na obě strany. No a do třetice. Na sněhu pod autem je skvrna. Není to ani olej, ani benzín vypadá to na vodu z chladiče. Nesmrdí to, ale sníh pod tým roztává. Tak to šoupnu do servisu ať mi to vygruntujou. S autem už parkuji venku. Startuje bezproblému akorát čistit ráno ty okna :-(( Není nad garáž. Čaute. A srazu se také rád zůčastním. Jak budete moct tak tu dejte nějaké informace. -
« Re: poskrabany lak
ja jen, ze jsem tam vyjimecne bral plnou nadrz a od zacatku se auto chovalo nejak divne. Asi 3x behem 14 dnu mi auto behem jizdy na vterinu povadlo. Snad to bylo tim benzinem. Chtel jsem se zeptat jestli jste toto nekdy nezazili. Taky se mi zda, ze mi po tom povadnuti vystrelila nahoru spotreba, doufam ze nemam nejaky blby kontakt na lambde nebo na nejakem snimaci, coz by mozna i signalizovalo to povadnuti -
« Stilo je opět zdravé
Tak mám Stilo opět zdravé (viz. Loose Connection atp.). Nakonec bylo vyměněno čidlo úhlu natočení volantu a řídící jednotka motoru + byla provedena úprava ukostření. Auto jezdí jako drak, mám subjektivní pocit, že lépe než dřív :o))) Je to pohoda.
Ať Vám to všem jezdí. Zdenek