Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« žárovky
v servisu mi nedoporučovali startovat se zapnutými světly, právě kvůli životnosti žárovek. Mě, ale odešly žárovky po 2 létech (cca 45tis km.) Skoro obě současně. Teď startuji bez světel, tak uvidíme. Jaké mám žárovky, tak to nevím.
p.s. nemáte problém se stilo.org? -
"-- skrytý --" 10.08.06 18:08
« start se světly
Osobně si myslím, že startování se světly žárovkám až tak moc nevadí, spíš to vadí baterii, což v zimním období způsobí markantní pokles napětí a následné "failure message" od ABS, ESP apod., které někteří z nás důvěrně znají. Sám používám svícení mlhovkama. H1 jsou cenově podstatně levnější a údajně je k nim snadnější přístup :roll: (zatím jsem neměl to "štěstí" vyměňovat žárovku ve Stilounovi). -
"-- skrytý --" 10.08.06 16:31
« Re: Re: Re: Re: žárovky
Startování se světly samozřejmě radostně využívám, ale nevím jakou radost to dělá těm žárovkám? Zaznamenal někdo kratší životnost?
S Bravou jsem tak startoval běžně a žárovky vydržely 4 roky.
Cena 1000 byla za obě - odešly najednou. I tak je to bestiální. -
"-- skrytý --" 10.08.06 06:37
« RE. žárovky
Já měnil žárovku zatím jednou a to v servisu. Chtěli za to 80,- Kč, takže jsem si zhodnotil situaci, že se to za tuto cenu oplatí, měli to za 10 minut i s přistavením, než se s tím párat kolik hodin, odřít si ruky, ulomit nějaká perka atd. Příště jedu opět do servisu. S 1000,- to bylo nemravné, ani se mi tomu nechce věřit.
MH -
"-- skrytý --" 09.08.06 10:29
« Re: Re: Re: žárovky
Fiat ma vyhodu, ze startuje se zapnutymi svetly - pokud chces prejit na mlhovky, znamena to pro tebe pri rozjezdu jeden ukon navic, sice trivialni, ale muze se stat, ze zapomenes a muze prijit sankce od organu. Dalsi vec, ktere jsem si vsiml, je, ze se svetlomet pri pouzivani mlhovky dost zahriva (mensi prostor v okoli zdroje), coz ma vliv jak na zivotnost zarovky, tak i paraboly samotne. Vymena mlhove H1 musi byt naproste harakiri spojene s buhvi cim...
ZHRUBA DO MESICE PREDSTAVIM NOVOU KONSTRUKCI DENNIHO SVICENI U STILA, TAKZE VYDRZTE. VERIM, ZE TO BUDE STAT ZA TO... -
Mr.Murphy_ 08.08.06 19:50
« žárovky
ahoj všichni, mám triviální dotaz - měníte na Stilu žárovky do potkávacích světel sami nebo v servisu? A kolik to tak v servisu stojí? A pak jsem ještě někde četl, že když má auto mlhovky integrované ve světlech (což Stilo má), tak je dobré jezdit na parkovačky a mlhovky - že prý to policajti nepoznají a člověk nemá tolik starostí s výměnami žárovek.... co vy na to??? -
"-- skrytý --" 05.08.06 09:41
« Spojka
Neměnil jste někdo na Stilo 1,9 JTD MW spojku?Na kolik ta legrace přijde?Mám tam vůli .Řadí to bez problémů,ale zbírá už od podlahy.Je to nepříjemné.Dovezl jsem si ho z D a jinak je vše ok.Už ho mám po 10 dnech postavené i na značkách.Ještě sháním měnič cd.Nevíte,jaký typ/model tam pasuje?Nebo možná bude lepší koupit cd přehrávač.Kazeťák je už out.Kdyby někdo sháněl kazeťák do Stila,tak je k mání.Díky za info!! :D