Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

11.08.06  08:40

« Re: ad. stilo.org

ok. Nemůžu se tam totiž přihlásit. Tak budu čekat. Zatím diskutujem poklidně tady. Ať to jezdí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.08.06  18:12

« ad. stilo.org

Celé fórum prochází obdobím změn, občas se mohou vyskytnout problémy s přihlášením, trpělivost. Dochází ke změně nejen výzoru stránek, ale i struktury a organizace.
  • 00 Reagovat !

foto

10.08.06  18:08

« žárovky

v servisu mi nedoporučovali startovat se zapnutými světly, právě kvůli životnosti žárovek. Mě, ale odešly žárovky po 2 létech (cca 45tis km.) Skoro obě současně. Teď startuji bez světel, tak uvidíme. Jaké mám žárovky, tak to nevím.
    p.s. nemáte problém se stilo.org?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.08.06  18:08

« start se světly

Osobně si myslím, že startování se světly žárovkám až tak moc nevadí, spíš to vadí baterii, což v zimním období způsobí markantní pokles napětí a následné "failure message" od ABS, ESP apod., které někteří z nás důvěrně znají. Sám používám svícení mlhovkama. H1 jsou cenově podstatně levnější a údajně je k nim snadnější přístup :roll: (zatím jsem neměl to "štěstí" vyměňovat žárovku ve Stilounovi).
  • 00 Reagovat !

foto

10.08.06  17:02

« Bez nadpisu

Taky startuju se zapnutýma světlama ( 1,8 mw), předtím jsem měl Bravu,ale tam se při startování světla sami přepínali na parkovačky. Asi proto mi tam :idea: vydrželi dost dlouho. Stilo mám 3 měsíce, tak zatím čekám :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.08.06  16:34

« Re: Re: Re: Re: Re: žárovky

Pri startovani je v palubni siti kratkodobe podpeti, takze si nemyslim, ze by je to melo nejak extremne nicit... U H7 je pry obecny problem, ze maji banku o malem objemu, a to pry snizuje zivotnost...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.08.06  16:31

« Re: Re: Re: Re: žárovky

Startování se světly samozřejmě radostně využívám, ale nevím jakou radost to dělá těm žárovkám? Zaznamenal někdo kratší životnost?
    S Bravou jsem tak startoval běžně a žárovky vydržely 4 roky.
    Cena 1000 byla za obě - odešly najednou. I tak je to bestiální.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.08.06  15:15

« Re: žárovky

hella - pul roku = 15.000 km
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.08.06  15:06

« žárovky

Přeji pěkný den - v 1,4 mi potkávačka vydržela asi 12 měsíců a druhá o chvilku déle. Jakou značku halogenky doporučujete? Teď tam mám Hellu a jsem v očekávání.
    Dík
  • « 00 Reagovat !

foto Mr-Murphy-

Mr.Murphy_ 10.08.06  08:03

« Re: RE. žárovky

OK, díky všem za info.... Tož zajedu do servisu a hotovo 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.08.06  06:37

« RE. žárovky

Já měnil žárovku zatím jednou a to v servisu. Chtěli za to 80,- Kč, takže jsem si zhodnotil situaci, že se to za tuto cenu oplatí, měli to za 10 minut i s přistavením, než se s tím párat kolik hodin, odřít si ruky, ulomit nějaká perka atd. Příště jedu opět do servisu. S 1000,- to bylo nemravné, ani se mi tomu nechce věřit.
    MH
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.06  22:20

« Re: Spojka

Spojku jsem měnil asi před měsícem. Dělalo se to dohromady s výměnou rozvodů. Dále se měnil hydraulický válec pedálu spojky a těsnění hlavního válce spojky. Dohromady to stálo asi 20 K.
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.06  21:28

« žárovky

já jsem nechal měnit žárovku v Nordexu a cena cca 150 i s žárovkou. Pokoušel jsem se to i sám, ale např. světlo u té baterky je jedlé. A ta cena 1000,- za žárovku?!?! Asi upadli né?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.06  10:29

« Re: Re: Re: žárovky

Fiat ma vyhodu, ze startuje se zapnutymi svetly - pokud chces prejit na mlhovky, znamena to pro tebe pri rozjezdu jeden ukon navic, sice trivialni, ale muze se stat, ze zapomenes a muze prijit sankce od organu. Dalsi vec, ktere jsem si vsiml, je, ze se svetlomet pri pouzivani mlhovky dost zahriva (mensi prostor v okoli zdroje), coz ma vliv jak na zivotnost zarovky, tak i paraboly samotne. Vymena mlhove H1 musi byt naproste harakiri spojene s buhvi cim...
    ZHRUBA DO MESICE PREDSTAVIM NOVOU KONSTRUKCI DENNIHO SVICENI U STILA, TAKZE VYDRZTE. VERIM, ZE TO BUDE STAT ZA TO...
  • « 00 Reagovat !

foto Mr-Murphy-

Mr.Murphy_ 09.08.06  10:21

« Re: Re: žárovky

pánové díky za názory, a co si myslíte o té mojí "mlhovkové teorii" - teda jezdit na parkovačky a mlhovky???
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.06  10:18

Žiarovky som menil v servise už tri krát, zakaždým si za robotu zaúčtovali menej ako 100 korún, plus okolo 200 za samotnú žiarovku.
    Sám som si žiarovku menil len raz, a to pravú a nemám na to znovu chuť, aj keď som už na tú fintu s pružinkou prišiel.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.06  09:38

Žárovky jsem měnil v servisu jenom jednou. V Kozojedech u Kohouta jsem nechal za tu srandu 1000 Kč. To mě vyléčilo.
  • 00 Reagovat !

foto Mr-Murphy-

Mr.Murphy_ 08.08.06  19:50

« žárovky

ahoj všichni, mám triviální dotaz - měníte na Stilu žárovky do potkávacích světel sami nebo v servisu? A kolik to tak v servisu stojí? A pak jsem ještě někde četl, že když má auto mlhovky integrované ve světlech (což Stilo má), tak je dobré jezdit na parkovačky a mlhovky - že prý to policajti nepoznají a člověk nemá tolik starostí s výměnami žárovek.... co vy na to???
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.06  09:52

« nové stilo-bravo

tak ty fotky co byly tady, tak jsou na uvodní stránce auto.cz. Takže to vypadá, že jsou blízko skutečnosti.
    to BeowulfX: tak servis v pohodě, co? I myslím, že za dobrý peněz?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.08.06  09:41

« Spojka

Neměnil jste někdo na Stilo 1,9 JTD MW spojku?Na kolik ta legrace přijde?Mám tam vůli .Řadí to bez problémů,ale zbírá už od podlahy.Je to nepříjemné.Dovezl jsem si ho z D a jinak je vše ok.Už ho mám po 10 dnech postavené i na značkách.Ještě sháním měnič cd.Nevíte,jaký typ/model tam pasuje?Nebo možná bude lepší koupit cd přehrávač.Kazeťák je už out.Kdyby někdo sháněl kazeťák do Stila,tak je k mání.Díky za info!! :D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…