Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« no problems
Nazdar Stilaci ! Ja na mojom aute nemam ziadne problemy, dufam ze to nezakriknem. Ventilator motora som este nepocul, dvere sa daju otvorit, elektronika neblbne. V sobotu som vyskusal ESP na pravdepodobne poslednom snehu tejto zimy. Vpalil som na parkovisko pri futbalovom stadione a zvrtol volant. Auto sa samozrejme zacalo smykat, ale ESP okamzite zabralo a nedovolilo ziadne vylomeniny typu hodiny, alebo ze by ma vlastny zadok predbehol .. Zatial plna spokojnost. Pocitac ukazuje dlhodobu spotrebu 6.9l ale mam podozrenie ze je to skor 7.1-7.3 litra. Presnejsie som to meral len raz. -
« Re: červené Stilo MW v Ostravě
No s tema zarovkama je to tak : prava predni je celkem bez problemu (staci odsroubovat matku co drzi nadrzku odstrikovacu a pak se do odkloni a k zarovce se dostanes), ale levy se bez sundani narazniku neda :-( Mam to vyzkouseny menil sem zarovky za Philips Blue Vision 2xH7 4xW5W (parkovacky), pravy predni svetlo sem si vymenil sam a to druhy me komplet stalo cca 200,- u Vavrince, takze pohoda - dostal sem i kafe na 20 minut :-) -
« stilo 1,6 mw
Tak dnes fičím do servisu Nordex v Havířově. 1. Nejdou otevřít LZ dveře. (už asi týden) 2. Domluvit výměnu prasklého čelního skla. 3. Ventilátor chlazení motoru stále běží.
Přijedu do servisu a ouha. Dveře jdou otevřít. Stilo se leklo servisu. (asi v tom mrazu co byl, muselo něco přimrznout) Tak jdu domluvit sklo a ventilátor. Odjíždím od servisu a ventilátor se uklidnil a už opět šlape jak má. Tvrdili, že od soli se nějak zaoxiduje čidlo a to pak ventilátor nevypíná. Teď je u nás obleva, tak to nějak povolilo. Nebo stačí přijet k Nordexu a auto zmoudří. Nordexu zdar. -
« Re: spotřeba 1,6 mw
8-9 l ve městě bude asi optimální. Nedá se nic dělat. Četl jsem, kdo sleduje stále průměrnou spotřebu, tak už stárne. Tak jsem to přestal dělat. Jen když natankuji tak tam kouknu. No a schválně, kdo měl největší okamžitou spotřebu? Já při přejíždění na 2, kolem 28 l při 5500 otáčkách. -
« červené Stilo MW v Ostravě
Ahoj, tak to bylo asi moje a jela tam manželka. Jinak nejvíce najezdím po Praze, kde dělám. Včera jsem jel v kuse 325 km, průměrná rychlost 110 km/h (dálnice) za spotřebu 8,-l/100km - dost jsem se musel krotit. Když zapomenu, hned jedu 180 - 200 km/h a spotřeba je cca 13. Mám 1.6 benzín MW. A ještě chci doporučit Fiat servis v Přerově. Rupla mi potkávací žárovka H7 v předu, vpravo. V Olomouci chtěli, že povolí nárazník, vytáhnou světlo a žárovku vymění, pak jen seřídit, zaplatit a jet. Ještě, že jsem neměl náladu čekat. V Přerově za 15 minut hotovo - šikovný technik to zvládl bez demontace. Poslední - začalo se mi objevovat EDB failure a ABS failure při startu. Většinou, když auto stojí venku 3 a více dní a nejezdí. Vždy stačí vypnout motor a nastartovat znovu a vše je OK. Asi mi někde vlnhne čidlo. Když je sucho, tak vše OK. Tak ať nám to jezdí... -
« Re: Zdenek_C
Zdenek C> to zahrivani mam na sve 1.6 5d taky. Jeste neni ani motor na provozni teplote a spousti se ventilator. Ptal jsem se u Vavrince a pry to delaji i Alfy a je to normalni. Nevim tedy venku, ale treba kdyz jsem nastartoval v podzemnich garazich, kde bylo dost vedro, tak se ten ventilator pustil po chvili, to same v lete venku. Uz si toho nevsimam. -
Mno 1-2 po dalnici v kolne nebo ve meste, to je pakarna, hodne by mne zajimalo, jak je na tom pri takovem popojizdeni diesel. Asi o dost lip, kdyz miva podle papiru spotrebu ve meste kolem 3-4 litru nizsi. Ale 8 litru na mesto neni spatne, ale zalezi mesto a mesto. Ja se treba od Shellky v Radvanicich nedostanu pres centrum k Bauhausu pod 9 l/100, ale takovym Petrvaldem nebo Senovem je clovek schopen zajet po 6 :-) -
To jsem rád, žes to nebyl ty. Ten pohled spolujezdce byl drsný. Ale kompenzoval to úsměv blondýnky. Zadní dveře nejdou stále otevřít. Ještě jsem ale nebyl v servisu. Jedu teď na týden do Německa a pak to tam fouknu. Mám i takový pocit jako by mi často spínalo schlazení motoru. Auto ještě není zahřáto na provozní teplotu a ventilátor jede. Myslím, že to není dobré co? No zatím se měj dobře i vy ostatní. Čus R. -
to mfilip
ten vir v nádrži odpovídá asi tvým hodnotám. Ale co jak pojedu na 1 - 2 v koloně po dálnici. Co pak? V poslední době si ale se spotřebou nic nedělám. Když se dívám na konkurenční auta tak je to obdobné. Při 75 kw motoru a při váze auto mají všechny spotřebu mezi 7-8 l. Co? -
r.c.: NEbyl jsem to já :o((( ve Stilu jsem vpravo neseděl už hezky dlouho a když řídím, tak nejsem zachmuřený :o))) Ale v Havířově a okolí (?) je v pořadí již 4 !!! červené Stilo 5dv. Jen tak dál. JInak zadní dveře jsem měl zaseklé asi 2x (LZ, nešly otevřít i když kolík jezdil nahoru i dolů), ale pokaždé se to druhý den "spravilo samo". Jinak auto je konečně v pohodě, prostě super. Ať Ti to jezdí. Zdenek -
« spotřeba 1,6 mw
Má spotřeba teď v zimě 8 l. Tankuji stále u Shellu. Jezdím 70% město. Myslím, že slušné co? Zdá se mi, že auto je nutné vytáčet (rozumně) a snažit se rychle řadit na vyšší převodový stupeň. Jak jedu 1 - 2 tak podle okamžité spotřeby je v nádrži vír. U 3 je to už klidnější. -
« 1,6 mw
Zdravím přátelé dobrého fiatu. Tak první problém. Zasekly se PZ dveře. Odemykají i zamykají ale nejdou otevřít. Asi vypadlo táhlo. Za další. Díra na čelním skle, kterou mi udělal nákladák v prosinci, tak se to rozjelo od středu na obě strany. No a do třetice. Na sněhu pod autem je skvrna. Není to ani olej, ani benzín vypadá to na vodu z chladiče. Nesmrdí to, ale sníh pod tým roztává. Tak to šoupnu do servisu ať mi to vygruntujou. S autem už parkuji venku. Startuje bezproblému akorát čistit ráno ty okna :-(( Není nad garáž. Čaute. A srazu se také rád zůčastním. Jak budete moct tak tu dejte nějaké informace.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!