Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

18.03.04  11:31

« Bez nadpisu

Tak to uz vas pomalu prijdou levneji Alu kola.
  • « 00 Reagovat !

foto fidoz

fidoz 18.03.04  02:49

« Re: puklice

Jak vidno, ceny se pohybuji vsude podobne... dnes jsem se ptal a v Praze stoji 1 ks originalni poklice 650 CZK, coz je naprosto nerestnaa a nezrizena cena. Zato mi byl nabidnut komplet 4 ks na cely auto neoriginalni za 400 CZK, ovsem zcela zalostnyho vzezreni. Takze to vidim na hledani optima nekde mezi a kazdopadne... alespon pro castecne odradeni dalsiho zlodeje, nezbytne privazat poklice na nekolika mistech plastovym stahovaakem.
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.04  14:52

« puklice

Ciao af-e vidim ze sme tu viaceri, kto by mozno mal zaujem kupit puklice na svojich milackov. Za kolko by si ich vedel zhonat ? U nas v Trencine za ne pytaju 700 za kus a to je nekrestansky vela, zatial som kupil hnusne "TESCO" puklice 4 kusy za 500 ..
    Este ze ide leto, cez vikend prehodim na origos FIAT elektrony 16'' a DUNLOPy 205ky com som dostal s autom ..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.03.04  17:05

« Nazdař Stilaři

Dlouho jsem nepřihodil něco do diskuze, tak to teď napravím. Minulej týden jsem se koukl na zimní pneu (Bridgestone LM18) a koukám, že po 15000km jsou sjeté na 5mm :shock: . Zajel jsem k Dojáčkovi - provedli kontrolu geometrie a potěšilo mě, že na záruku.Dohodli jsme se, že jen přehodíme přední za zadní a při přezutí na letní uvidíme, jak gumy vypadají. Dnes jsem neodolal počasí a přezul jsem na léto. Vysvětlili mi, že nové zimní mají cca 9 mm vzorek a jedy možné, že jsou teď na 5mm. Důležité je, že jsou sjeté rovnoměrně a tedy geometrie je OK. Pak mi přivezli mého červeného kombíka na letních a vysvětlují, že tam mám nové letní, že původní byly sjeté špatně a že FIAT je nechal vyměnit v záruce :roll: . To jsem hleděl, jak jsou vytrénovaní - dost mě zaskočili a asi i odzbrojili se s nimi přít, že zimní moc nevydrží. Tak teď jsem spokojenej a uvidíme... Ať máte taky jen dobré zkušenosti ze servisem a dobře Vám to jezdí. :P
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.04  07:59

« Bez nadpisu

Upřímnou soustrast. Já jsem přišel o všechny poklice 10 týdnů po nákupu auta. Ostatní se mi naštěstí vyhýbá. Ať Ti to jezdí.
  • 00 Reagovat !

foto fidoz

fidoz 16.03.04  03:10

« Krádeže

Tak se mi poštěstilo a budu v příštích dnech zase o několik set korun lehčí, pokud dojde na to, že bych měl vydávat peníze na zakoupení toho, co mi jakýsi ubožák "odstranil" z auta. Asi proto, abych měl menší odpor vzduchu. Velká náhoda - blbej víkend - v pátek zjistím, že u auta nemám poklice a v sobotu při výletu do severních Čech chybí u auta anténa. Jooo, holt, to je velkej byznys. Nemluvě o tom, že týden po zakoupení mi další dement ulomil zrcátko, takže další vítr v peněžence. Uff, musel jsem si postěžovat a trochu si ulevit. Má cenu vůbec kupovat všechno znova? Ještě o to víc naprdnutější jsem proto, že už při koupi mi prodejce říkal, ať si poklice přivážu plastovým rychlostahovákem... mno, nevim, zda by to pomohlo. Co vaše zkušenosti s očesáváním našich drobečků? Sux, co?
  • 00 Reagovat !

foto fidoz

fidoz 13.03.04  02:52

« Folie

No, myslim si, ze pokud bys daval ty folie bezpecnostni, tak ty musi uz neco vydrzet a jen tak skrabnutii od caparta by asi prezily (nebo pekelne poctive zabrusovat malymu draapky:), nebo klasiku tmaveny tenci, s rizikem poskrabani, poslintani a posmrkaani od caparta, tim padem ztizeny moznosti opetovneho vylesteni:)))) Problematiku homologovanych a nemohomologovanych bohuzel zvladnutou nemam, ale rad se priucim, pokud jsou nejaky zkusenosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.04  18:02

« To mfilip

Nekde jsem slysel o tom, ze te ani s foliema s atestem nemusi pustit za hranice. V Nemecku jsou pry jakekoliv folie zakazany proto, aby policiste mohli mit posadku pod kontrolou.
    Jezdil jsem s Carinou docela často do Manheimu v SNR, párkrát jsem byl v Maďarsku, Rakousku, Chorvatsku, Polsku a taky jednou v Norsku a Švédsku. Nikdy jsem s foliema neměl nejmenší problém. Leda že by se to změnilo a že by to teď víc kontrolovali.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.03.04  09:37

« Re: To fidos

Nekde jsem slysel o tom, ze te ani s foliema s atestem nemusi pustit za hranice. V Nemecku jsou pry jakekoliv folie zakazany proto, aby policiste mohli mit posadku pod kontrolou.
  • 00 Reagovat !

foto

12.03.04  08:23

« To fidos

mate nekdo zkusenosti s tmavenejma bezpecnostnima foliema na skla?
    Není to špatná věc v létě:
    1. neoslňuje tě tolik prudké sluníčko, pokud svítí z boku.
    2. lidi ti neviděj do auta a tudíž to tolik neláká zloděje, když náhodou něco zapomeneš na sedadle.
    3. když v létě vyjedeš s autem, tak to déle trvá, než se interiér ohřeje.
    4. pokud na někoho v autě v létě svítí za jízdy sluníčko, tak je mu běžně ještě větší vedro, ale s foliemi na tebe dopadá spíš jen světlo, ale téměř nehřeje. Nejlíp je ten rozdíl cítit, když si pak stáhneš okno a sluníčko pere přímo na tebe.
    Ale má to i své proti:
    1. V zimě to trochu snižuje již tak nízkou viditelnost
    2. Když ti folii někdo škrábne (např. pes, dítě, či nějaká věc kterou převážíš) tak tam ten škrábanec máš napořád.
    3. Taky se mi zdálo, že se okna s foliemi trochu hůře leští a dříve se potí, ale to byl možná jen pocit.
    Tak to zvaž. Sám mám dilema, zda-li si mám na Avensise dát folie. Máme malého prcka a bojím se že jim dá co proto >:D
  • 00 Reagovat !

foto fidoz

fidoz 12.03.04  02:27

« Re: cena + folie na skla

No klimatizace by za tuhle cenu uz opravdu libaa:) Jen sem este nevychytal, jak na delsich cestach nevylizt z auta a druhej den bejt vcelku i nemocnej. Protoze mit zavreny vjetracky, tak se udusime a okynko, to je zase o usi a neda se kecat:)... me tak napada, mate nekdo zkusenosti s tmavenejma bezpecnostnima foliema na skla? Nejsem rozhodnut, zda poridit ty bezpecnostni tmaveny a nebo jen tmaveny. Je v tom podstatnej rozdil? Prijde mi, ze pokud uz je vubec na oknu nejaka folie, tak to automaticky to okno pri rozbiti drzi pohromade...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.03.04  07:46

« Re: cena

dobra cena, malem byste mne nasrali, kdybyste rekli, ze mate i klimu :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.04  18:35

« cena

Ja jsem koupil Stilo 5D Actual,ASR,MSR,litá kola 15 u Soltyse v Jicine za 338 000,- 10/2003,sleva 85000,-
  • « 00 Reagovat !

foto fidoz

fidoz 09.03.04  17:15

« Re: Pro switch625 - new Stilo zkusenost

Aaaano, aaano, 319 v Praze u Dojaacka, 60.000 z ceny dolu, predvanocni akce. Takze litam za 319 papouchu a mam vysmaato:) Je to verze Actual, ale i tak proste, staci to naprosto.
  • 00 Reagovat !

foto

09.03.04  08:23

« Zadní světlo

Zdravím všechny Stilaře, jsem tady opět s problémem :'-(
    Zjistil jsem na horách, že mám skoro úplně zamlženou levou zadní sdruženou svítilnu ;-) , přesně v oblasti couvačky a směrovky.
    Tož jsem zajel do svého oblíbeného Nordexu :*) a už je objednané celé nové světlo. Prý se v rámci záruky mění kus na kus.
    Ale jinak pohoda, poté, co mi vyléčili elektroniku jsem opět king of the road :-!
    Ať Vám to jezdí,
    Zdenek
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.04  08:16

« Re: Pro switch625 - new Stilo zkusenost

Stilo za 319 tKc ?
  • « 00 Reagovat !

foto fidoz

fidoz 09.03.04  00:01

« Pro switch625 - new Stilo zkusenost

Nazdaar, mam v prosinci 2003 kupovanej triverak s 1,2 motoorem + 6kvaltovou prevodovku a musim rici, ze jeho pouzivani je naprosto v klidu a zcela ku moji spokojenosti. Motor teda jeste neni poradne zabehnutej, sotva par tisic natoceno, takze pocitam, ze spotreba jeste sedne, ale v Praze se pohybuju kolem 7 - 8 litru. Ovsem na dalnici je auto hodne potichounku a pres svuj 1,2 motor svadi k tomu, aby na to clovek dupal, resp. si to najednou svistis 180 ani nevis jak (to mluvim o ceste v 5 lidech Praha-Brno-Praha). Spotreba se mi vesla do 9 litru, coz je krapet neeko., ale za tu rychlost se to da prezit. Co se tyce ostatniho zpracovani, tak si stezovat nemuzu, vim ze je ted na to jeste brzy, ale tolik tady zminovany praskani a vrzani se mi zatim jeste neobjevilo. Co se mi bohuzel objevilo, a nejsem tady zdaleka jedinej, tak je zobrazeni pri nastartovani v mrazu, ze selhava ABS a EBD. Ale to se reshii opetovnym vypnutim a zapnutim motoru, je to proste moucha, ktera v tej elektronice stale jeste lita a ne a ne ji vychytat. Za tu cenu, za kterou se nyni nabizi - a za kterou sem 3D taky koupil, cili nejakych 319.000, je to myslim hodne feerovy porizeni, kdyz to srovnas s konkurenci a mnozstvim vybavy uz ve verzi Actual, cili tej nejnizsi. Nez sem si 3D koupil, hodne sem vrtal do ostatnich konkurencnich aut a vsade a musim rict, ze Stilo pro me vyslo dost dobre, proto tu taky u me parkuje:) Nezbyva mi nez doporucit:)
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.04  08:13

« Bez nadpisu

nie si jediny kto sa tu nevie vyznat :-( Myslim, ze stara verzia vzhladu stranok bola prehladnejsia. Vobec ma touto zmenou nepotesili. Ale Stilo slape ako hodinky, tazke nie je o com.
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.04  00:32

« Bez nadpisu

Zdravím přátelé. Byl jsem chvíli mimo a pěkně čubrním co se to tady dějě. Co to je za změna. Nemůžu se tady vůbec vyznat. Jdu číst vaše příspěvky. Jo a MARTINAC to je borec. Tak dlouhý příspěvek. To je snad rekord né?.Čus.
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.04  20:04

« Bez nadpisu

Ja mám na 1.2 2001 5D najazdené 65 000km za dva roky a s motorom,prevodovkou žiadny problém. Aj teraz v zime mám celkom
    výbornú spotrebu približne 6,5 až 6,7 litra.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…