Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.04  19:24

« vynulování palubního počítače

Mám docela vážnej problém - kousek za městem, kde bydlím, jsou hned u silnice vojenský radary, a kdykoliv projedu kolem nich, vymaže se celej počítač včetně nastavení (zůstanou jenom celkově najetý kilometry). :'-( Zrovna je to docela častá trasa... 8-s To mi v servise asi nebudou věřit, to abych je tamtady vzal na projížďku 8)
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.04  07:43

« sraz

Wufe zaujem by bol, lokalita stredna morava je super, tam to nemame daleko ani zo Slovenska, od nas z Trencina je to na skok. Ale tento rok nie, zena je v nemocnici, som sam s malou dcerkou.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.04  00:10

« Re: Předmět: Re: Re: Re: Re: poškozené prahy - lak

Zdravim vas,
    chci se zeptat (po druhe) zda by byl zajem sejit se nekde a pokecat o autech (prohlidnout si ostatni). At nejsme Pragocentricti tak navrhuji oblast stredni Moravy (nezna nekdo nejakou fajn lokalitu?). Videl bych to na jednodenni akci.... Namety?...
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.04  09:02

« Předmět: Re: Re: Re: Re: poškozené prahy - lak

Vyslo to tak, ze aj ja mam auto dat do lakovne v pondelok rano. Folia mi uz prisla, poslali mi ju na dobierku. Stoji 1370Sk,- na bezny meter. Takze v utorok vecer to bude dufam definitivne vyriesene a ochranene na dalsich par rokov :-) No uvidime, to iste som si myslel aj na jesen. Mozno ak mi jej zostane dost prelepim aj prednu cast kapoty, vsimol som si aj tam zopar dobiek.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.04  14:40

« Re: Re: Re: Re: poškozené prahy - lak

Ahoj, tak to vypadá, že se mi je podařilo zlomit. V pondělí přistavuji auto do servisu a na záruku mi přelakují prahy. Ještě musím sehnat 3M fólie na přelepení. :D
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.04  10:25

« Re: Re: Re: poškozené prahy - lak

Este raz by som chcel zdoraznit, ze predne zasterky absolutne nepomahaju, ja ich na aute mam a teraz na jar su prahy znova zrele na opravu laku. Obycajnu foliu z reklamky by som nedaval, je ovela ovela tensia, tie folie od 3M su hrube takmer 1mm a zo specialneho materialu. FIAT o tomto probleme vie, maju ho aj v polsku a u nas na slovensku. Ved preto aj predava specialne folie od 3M, su rozdielne pre 3dv a 5dv verziu. Ja som si ich na jesen nalepil a teraz sa ukazalo, ze nestacia, su prilis male, idem si lepit vlastnorucne vystrihnute folie, ktore budu zasahovat az pod dvere. Link na tie folie som uz uviedol. V nemecku sa cesty solia a pravdepodobne aj v taliansku, takze tento problem nemaju. S tymto problem sa potykaju ale aj nove toyoty avensis a mercedesy, len s tym rozdielom ze original folia od fiatu (aj ked prilis malicka) stoji 100Sk,- a original folia na avensisa od toyoty stoji 800Sk,- mam to overene..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.04  08:25

« Re: Re: Re: poškozené prahy - lak

No, jak jsem se již zmiňoval, je to opravdu záležitost zimy. Měl jsme gatančku začátkem prosince a prahy byly vpořádku. A když jsem kupoval auto, tak mi žádné zástěrky nedoporučovali. Navíc si myslím, že úhel pod kterým jsou kamínky odstřelovány na prahy je dost malý a tak budou zástěrky moc nefunkční nebo je to záležitost až větších rychlostí. Když se koukám na jiná auta, tak mají špinavý přední dveče a část předních prahů a ne jako u Stila zadní část prahů.
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.04  08:14

« Bez nadpisu

Měl sem o tomhle problému řeč s technikem od Fiatu a údajně je to problém pouze česka, nikde jinde si na to nestěžují a proto to FIAT neřeší, asi máme u nás nejhorší cesty, je ale pravda, že třeba v Rakousku sem teda neviděl sypat cesty těma kamínkama co u nás.Prodejci dostali upozornění, aby zákazníkům doporučovali montáž předních zástěrek, osobně sem ale preventivně lepil fólie už dávno, zatím není problém, dával sem tam nějaké průhledné, co sem vyškemral v jedné reklamce jako zbytky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.04  07:58

« Re: Re: poškozené prahy - lak

HMMM, tak to bude asi tedy u všech variant. Koukal jsem se jen na fotky na webu...
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.04  07:54

« Re: poškozené prahy - lak

Já mám 5dv. a na lak pod dveřmi vzadu nejde koukat :x
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.04  07:37

« Re: Re: Re: Re: poškozené prahy -lak

Ahoj, já mám Stilo MW. Když jsem se koukal na 3D nebo 5D, tak tam ty slavné prolisy prahů pod zadními dveřmi nevidím. Tak to bude asi záležitost MW.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.04  03:10

« Re: Re: Re: poškozené prahy -lak

ten problem s obitym lakom na prahoch sa tyka aj 3 dv. STILA alebo len 5 dv.?
    A ako sa to sprava v pripade, ked su tam original plastove prahy? Tie predsa plnia aj funkciu prednych zasteriek, take su mohutne.
  • 00 Reagovat !

foto

22.03.04  14:50

« prahy

Ahoj pani ! Ja som to s tymi obitymi prahmi vzdal a zacaloval z vlastneho, cim vam nechcem radit, drzim Vam palce nech Vam to uznaju. Chcem sa vyjadrit k prednym zasterkam, su uplne na nic, mam ich na aute, v novembri som si nechal prahy prestriekat, boli ako nove a teraz v marci su uz zase obite. Dnes som bol u lakyrnika, opravi mi to zase, ale tentokrat to neprelepim original Stilo ochrannymi foliami. Problem s original stilo foliami je, ze su uzke, neprekryvaju uplne celu oblast. Takze mam teraz dobky po okrajoch tych folii. Idem si to po prestriekani prelepit vlastnorucne na mieru pristihnutymi foliami 3M. Pozrite na [odkaz]folie
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.04  13:53

« Re: Re: poškozené prahy -lak

No je zajímavé, že při první garančce nic podobného nebylo - v listopadu 2003. Teď po zimě je to vidět - najeto 33t. Kdysy jsem dělal u Forda a tam jsme měli v kupní smlouvě, že - přesný přepis znění:
    "V případě odmítnutí zakoupení lapačů nečistot předních kol kupujícím, není možno uplatňovat reklamaci na poškození laku ve střední části prahu karoserie."
    Ale já to mám v zadní části karoserie. A pokud to budou chtít vyhnat až do krajnosti, tak jim to auto vrátím na základě chybně podepsané kupní smlouvy. protože zákon jednoznačně říká: Pokud je tato smlouva uzavírána fyzickou osobou a automobil se stane součástí bezpodílového spoluvlastnictví manželů, pak spolu se shora uvedeným kupujícím musí tuto smlouvu uzavřít a svým podpisem stvrdit také druhý z manželů. A manželka žádnou smlouvu nepodepsala.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 22.03.04  12:52

« Bez nadpisu

To si s tou Audinou pomoh....
  • 00 Reagovat !

foto

22.03.04  10:59

« Re: poškozené prahy -lak

Zdravím, mám po 31 tkm úplně stejný problém. Už to řeším se servisem, teď se čeká na příjezd technika z FIATu, který to musí schválit jako garanční opravu. Přední zástěrky jsem zatím viděl u 1 (slovy jednoho) Stila, shodou okolností ho má kolegyně. Evidentně se jedná o konstrukční vadu, takže budu trvat na garanční opravě. Přeji hezký den a dejte vědět, jak jste dopadl.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.04  10:39

« Re: Stilo nad 100.000 km

No jestli se da za sypani povazovat, ze behem 200 tkm, se menil termostat, 1 x cidlo ABS, brzdove prasatko, zadrene lozisko PZ kola a praskle spojkove lanko, tak ano, sypou se. Osobne si myslim, ze se Fiaty v zadnem pripade nesypou.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.04  09:38

« poškozené prahy - lak

Ahoj Stilaři,
    tak jsem se rozhodl zajít do servisu a reklamovat lak obou prahů. V zadní části pod zadními dveřmi mám plošky úplně bez laku. A ať zkusí argumentovat, že nemám přední zástěrky. Při koupi jsem se ptal, jak se tváří na zástěrky a řekli, že nejsou zapotřebí.
  • 00 Reagovat !

foto

19.03.04  16:23

« Bez nadpisu

Žádný div, na našich cestách :-))) Myslím, že za 100.000 km si to už nějakou investici zaslouží, ne?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.04  15:53

« Stilo nad 100.000 km

Je tu nekdo, kdo ma informace, jak stilo "drzi" po 100.000 km? Vcera jsem byl u sveho gumare na prezuti a ejhle! Uz nema Mareu z r. 98, ale Audi 100 Quattro z r. 94. Tvrdil, ze jakmile mela Marea 110.000 zacla se straslive sypat. Hlavne podvozkove dily.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…