Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.04  14:39

« Bez nadpisu

Zdar,
    s problémem kdy počítač ukazuje že něco nefunguje (airbag,ABS,alternator...atd) se setkávám už skoro 2 roky co Stilo mám. Rychle s tím do servisu, je to špatná elektroinstalace. U mě to bylo ukostření a probíjení. Už jsem s tím byl 5x v opravě (ve 2 servisech) a není v jejich moci to opravit. Pořád mění čidla, kabely a prolézají všechno možný. Doporučuji nechávat si opravenky, protože v mém případě to vypadá, že budu i po záruce uplatňovat, aby to spravili jako v záruce, když to neumí odstranit.
    Patrikos
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.04  09:31

« Re: Prahy

Zdenku daj potom vediet ako si dopadol. Ja som za to zaplatil v novembri 4 tisic Sk, mozno by som ich este dokazal dostat naspat, napriklad ako zlavu na ine prace.
    Pri fik: len v kratkosti, kupu stila doporucujem sam si asi vies spocitat pomer value/money. Co sa tyka kvality, mozem porovnavat so Seat Leon, Stilo jednoznacne povrzava menej, na Leone som videl aj chyby laku priamo z vyroby, dalej je Stilo omnoho priestrannejsie a ma krajsi interier. Pri porovani s Fabiou je tiez kvalita na strane Stila, pri prejazde nerovnosti mu nehrkocu dvere v zamkoch ani mriezka v palubnej oske. Subjektivne na pohlad mi kvalitou pripada pristrojovka Fabie v porovnani so Stilom ako lacna detska hracka.
    Ak si kupis Stilo hned si prelep prahy vzadu pod dverami a potom by ta uz nic neprijemne nemalo postretnut.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.04  08:06

« Re: Prahy

Ahoj, mně se to povedlo u Autocentra DOJÁČEK Praha.
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.04  07:37

« Prahy

Zdravím všechny a mám prosbu. Můžete mi sdělit, u kterých dealerů se Vám podařilo dosáhnout záruční opravy poškozených prahů??? Zítra mne čeká boj s technikem Fiatu, tak ať mám nějaké argumenty. Díky moc a ať Vám to jezdí.
    A veselé Velikonoce :-!
    Zdenek
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.04  21:36

« Ahoj - uvazuju o nakupu Stila

A zajimalo by me, zda mi ho na zaklade svych zkusenosti doporucite... tj jake to je s kvalitou vyroby, slicovanim plastu, kovovvych casti, vrzanim atd atd. Diky Filip.klasna@mafra.cz
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.04  14:19

« tie moje prahy

takze zatial ,ze to bolo poslane do fiatu tak uvidim budem mudrejsi v utorok
  • 00 Reagovat !

foto

06.04.04  11:07

« Re: Re: Trenčín = móc Fiatů Stilo a pěkný slečinky

Tak to som ja nebol, na palackeho som sa nevyskytoval. ;-)
    Ako dopadli nnwm a levap s prahmi ? Ja mam moje uz druhy krat prestriekane (tentokrat zadarmo) a teraz aj poriadne prelepene, tou foliou od 3M. Mozno poslem neskor fotecky. Zasahuje az pod dvere a do priestoru zadenho kolesa a ide az dole uplne na spodnu hranu podbehu. A navyse je aj poriadne hruba a na aute takmer neviditelna.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.04  21:51

« Re: Re: Trenčín = móc Fiatů Stilo a pěkný slečinky

Jo v té světlounce zeleno stříbrné metalíze tam byly asi dva kousky, kola jsem moc neprohlížel, protože jsem se rozhlížel, kde zaparkovat. Jel jsem tou uličkou od Hotelu Tatra směrem k místu, jak začíná pěší zóna kousek od té zadrátované studny s hastrmanem.
  • 00 Reagovat !

foto

05.04.04  07:35

« Re: Trenčín = móc Fiatů Stilo a pěkný slečinky

Hehe tak to si mozno videl aj moje, svetlo zelene na elektronoch 16'. Kocky su tu pekne, ale ja si za nimi zase idem hlavu vykrutit vzdy ked idem morave ..
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.04  21:24

« Trenčín = móc Fiatů Stilo a pěkný slečinky

Dneska jsem byl v Trenčíně a málem jsem si ukroutil hlavu: než jsem našel místo na parkování, tak jsem během chvíle viděl asi 5 Fiatů Stilo, vždycky pětidveřový verze. Takový množství neuvidím u nás za celej den. No a taky jsem si hlavu málem ukroutil za těma kůžama, co tam chodily po ulicích. Bohužel se mnou byla manželka :(
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.04  08:59

« Re: Re: Re: prahy na stile mw

Prave dnes som si odfotil tie obite miesta a som to poslal dealerovi tak uvidime inac chodim do dunajskej stredy do dunauto aj ked som z BA je tam si osobne myslim naj servis pre fiaty tak uvidim.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.04  08:07

« Re: Re: prahy na stile mw

Ahoj, zatím mám dvorní servis Autocentrum Dojáček v Praze. Přední pravou žářovku mi vyměnili v servisu v Přerově.
  • 00 Reagovat !

foto

02.04.04  08:02

« Re: prahy na stile mw

Problem s prahmi tu uz bol preberany viac krat. Zatial asi jediny, komu to uznali na zaruku bol levapd. Do ktoreho servisu chodis ? Daj vediet ako si pochodil ..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.04.04  19:36

« Re: prahy na stile mw

Ahoj, už jsem to psal. Mám čerstvě na Stile MW přelakované prahy na záruku. Jen si udělali fotečky a ty předloží importérovi k proplacení práce.
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.04  14:10

« Re: záruka

Záruka je 2 roky na všechno, bez omezení ujetých km. Teoreticky se dá přikoupit třetí rok, momentálně to řeším, ale - dřív to dělali přes CarLife, teď přes Generali ??? a poslední informace jsou 2: A) odteď to lze jen při koupi nového auta >:-[] a 2) půjde to obecně, ale až od května :-! (to jsou ty protimluvy >:D ). Jakmile budu mít info, podělím se.
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.04  14:04

« Zaruka

Zdravim Stialci. Neviete nahodou ako je to so zarukou, teda ako dlho a na co je zaruka :?: Trochu mi zacina liezt na nervy vrzgajuci otackomer :x
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.04  13:26

« prahy na stile mw

No uz som dlho neprispieval ani necital ale mam taky maly problem mam stilo MW a na konci ako koncia zadne dvere na prahoch mam obity lak stretol sa tu uz niekto s tym u MW ak ano ci bola aj vybavena kladne reklamacia lebo v servise my povedali ze sa stym este nestretli a ze mam ist s tym priamo na fiat SK co sa my hned nechce :(
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.04  01:14

« problemy se Stilem

Zdravím Stilari od zacatku co mam STILO se povazuju za jeho velkeho fandu a mam sve STILO hodne rad, ale uz mi to neda abych Vam nenapsal me problemy…..
    Predem chci upozornit, ze jsem na FIATech odkojenej a mam znacku opravdu rad…
    ALE, ted jiz podruhe se mi vyskytl problem ktery mne stve (a to pouzivam hoodne slusny vyraz…), dnes jsem zjistil ze mam zase komplet mokry koberec co je v kufru, dnes to dokonce doslo tak daleko, ze když jsem ho nahodou zvednul zjistil jsem ze mam komplet cely prostor rezervy mokry a na dne byla normalne voda!!!, zbytek prostoru vcetne rezervy vypadalo jako kdyby ho někdo postrikal rozprašovačem…
    Tuto zavadu jsem jiz jednou reklamoval a to kdyz jsem (opet) jen diky nahode zvedl tento kryt a zjistil ze kryt je zespodu mokry. Samozrejme jsem v prvne hledal chybu u sebe, jelikoz jsem auto před 2 dny wapoval a komplet myl, tak jsem si rikal ze jsem spatne zavrel kufr, ale jelikoz vozim v kufru psa mam tam deku na psa a pod ni gumove koberce aby propadná vlhkost z mokreho psa se nedostala az na zmineny textilni kryt, ale jelikoz deka i gum. koberce jsou suche nezbyva mi nez konstatovat ze mou vinou k této zavade nedoslo…
    A ted ruku na srdce kolikrát se koukate pod koberec k rezerve?
    Uprimne uz jsem unaveny z nustaleho reklamovani jak drobnosti tak i dost dulezitych veci (jako neustale vrzani predni napravy – vždy když prijedu do servisu zázrakem to prestane, cinkani nekde vzadu takéjak od napravy – vůbec nereseno, spatne nastavene zamky dveri – také vrzaly, povolena zadni sedacka která vydavala kovove cvakani a podobne blbosti které mi ale u noveho auta vadi….) Ted naposledy jsem zjistil ze mi vrze rucicka otackomeru ale to je věc kterou jsem zatím resit nechtel…
    Doufam, ze všichni mate ci budete mit vice stesti a podobne problemy se Vam vyhnou
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.03.04  19:17

« doplnění - nulování počítače kvůli radarům

Ještě jsme chtěl doplnit, že když už se vynuluje i počítač, tak se zároveň rozsvítí všechny kontrolky přístrojovky, spadnou ručičky otáček i rychlosti uplně dolů a po chvíli auto vypíše CHECK OK a jakoby nic. Jen je vymazaný úplně všechno kromě celkově najetých kilometrů :x Ve čtvrtek s tím jedu do servisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.03.04  13:50

« Re: Re: Předmět: Re: Re: Re: Re: poškozené prahy - lak

Ahoj, tak mám přelakované prany na záruku. Nechal jsem si namontovat orig. přední zástěrky a uvidím, kde to až stříká. Pak mám kontakt na firmu, kerá mi případně prahy polepí ochranými fóliemi. A na případný sraz se těším a jsem pro...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…