Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 20.01.10 15:01
« 2.4 20V
ahoj, chtěl bych se zeptat jak je to s tou spotrebou u stila 2.4 20V sem čet v recenzi ze normalne v prumeru tak 13litru a pri seslapnuti i pres 20litru :-)jezdim casto kazdej den a trochu :-) se poroucha muj punta 1.8 16V tak jestli neco stilo vydrzi. popřípadně nato zda je lepší v automatu či v manualu. o selespeed , taky jsem o tom cet ze ta 6.stupnova je nejvic poruchova
moc diky za odpovedi ;-) -
"-- skrytý --" 20.01.10 14:57
« Re: Motor 2.4 20V
ahoj, chtěl bych se tě zeptat jak je to s tou spotrebou, když jedeš normalne kolik si vezme na 100km
sem čet v recenzi ze normalne v prumeru tak 13litru a pri seslapnuti i pres 20litru :-)
mam punto 1.8 16V tam jezdim za 10litru pres zimu, jinak pocitam tak 8,5 a jezdim casto kazdej den a trochu se poroucha a chtel bych neco co vydrzi tak jak si s tim spokojen i nyní.
máš to v automatu???
ten selespeed myslim že tam je. jestli jo tak jak s tim??
neni to poruchovy, taky jsem o tom cet ze ta 6.stupnova je nejvic poruchova
moc diky za odpovedi ;-) -
"-- skrytý --" 20.08.09 13:09
« Re: SERVICE
Ahoj, mám Stilo 1,4 16V, po načerpání benzínu jinde, než beru se objevilo poškubávání při jízdě, zvláště při akceleraci.. Pak se objevilo i poblikávání symbolu katalizátoru, po zpomalení a klidné jízdě je vše skoro normální.. Prý palivový filtr.. Je těžké ho vyměnit a může to být ono? Díky moc :-( -
"-- skrytý --" 20.08.09 13:08
« problém a prosba
Ahoj, mám Stilo 1,4 16V, po načerpání benzínu jinde, než beru se objevilo poškubávání při jízdě, zvláště při akceleraci.. Pak se objevilo i poblikávání symbolu katalizátoru, po zpomalení a klidné jízdě je vše skoro normální.. Prý palivový filtr.. Je těžké ho vyměnit a může to být ono? Díky moc :-( -
"-- skrytý --" 20.08.09 13:08
« Problém
Ahoj, mám Stilo 1,4 16V, po načerpání benzínu jinde, než beru se objevilo poškubávání při jízdě, zvláště při akceleraci.. Pak se objevilo i poblikávání symbolu katalizátoru, po zpomalení a klidné jízdě je vše skoro normální.. Prý palivový filtr.. Je těžké ho vyměnit a může to být ono? Díky moc -
"-- skrytý --" 20.08.09 13:07
« Problém
"-- skrytý --" 20.05.09 23:23
« plave
Zdraví, hctěl jsem se zeptat zda by mi mohl někdo poradit. Koupil jsem fiata stilo 3 dveř, jsou na něm 17 kola (mají tam být 15) a když auto najede na větší nerovnost ve větší rychlosti tak se auto rozvyklá, zaplave. Tak zda je to těmi gumami, nebo něčím jiným. moc děkuji. Pokud by někdo věděl a mohl mi odpověď zaslat na e-mail luki.jurco@seznam.cz byl bych vděčen. -
"-- skrytý --" 03.03.09 09:55
« Re: Fiat Stilo 1.9 JTD
Pozor na elektriku, aby tomu nesvítila palubní deska jako vánoční stromeček. Často svítí bagy kvůli porouchanému čidlu v sedačkách. Je to šest let starý diesel, těch 90tkm bude mít nalítano nejmíň dvakrát, jak píše i kolega. Mrknul bych taky na podvozek vpředu (těžší motor). Jinak FL je záležitost až pozdější, kolem 2004, po něm bývají Stila obvykle méně problémová. -
gtv6 02.03.09 20:21
« Re: Fiat Stilo 1.9 JTD
Nemyslím si, že by stilo mělo nějaký extra problémy. Co je základní, někdy v roce 2003 proběhl FL - byla opravena elektroinstalace - první serie hlásila spoustu náhodných závad. Jinak jak platí všeobecně, koupit auto s minulostí. Jo a zapomeň na to, že JTD auto má najeto po 6 - 7 letech 90 tkm, má minimálně 2x tolik, nebo máš štěstí. -
Skoda130i 02.03.09 09:22
« Fiat Stilo 1.9 JTD
;-) Zdravím všetkých fanúšikou Stila. Plánujem kúpiť Stilo 1.9JTD 86kW. 3 dverová verzia, 90 000 km, 2 zónová klíma, el. okná... rv. 1/2003. Čo by ste mi poradili. Na čo by som sa mal hlavne orientovať ? Na čo sa pozrieť pri kúpe, na čo si dať pozor.
Cena auta je 160 000 SK. Nieje táto cena nízka ? ...za rady ďakujem.