Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

14.06.04  15:07

« Schema radia

Niekto tu kedysi zhanal schemu od original autoradia v Stile. Da sa stiahnut na
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 10.06.04  16:11

« Re: Re: Re: olej

Hmm, dik za postrehy. Kolko pytaju v servise za tu Seleniu? Niekto mi spominal, ze je to dost lacne (tusim okolo 300-400 Skk za liter). V takom pripade by plna syntetika od Castrolu bola vyrazne drahsia...
    Ale ak ma byt mazanie pri studenom motore lepsie u ineho oleja, nie je moc o com. Motor sa nepomerne najviac opotrebuva prave pri jazde "na studeno". :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.04  10:25

« Re: Re: olej

Právě minulý týden jsem byl na 1. garančce. Dovezl jsem si vlastní plnou syntetiku Madit Prima, která mě u www.vasoil.cz vysla na 150/litr. Do servisní knížky jsem si nechal udělat zápis o použití tohoto oleje. Na jiném dokladu mám přehled norem a specifikací, které tento olej splňuje a které se shodují s požadavky z návodu k údržbě. Selenie je doporučená, ale nemůže být povinná! Jinak plná syntetika je fakt super, oproti původní náplni je to vážně rozdíl. Např. úplně zmizel ten hrozný fiaťácký efekt líného studeného motoru - opravdu to za studena maže líp.
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.04  14:35

« Bez nadpisu

No hlavně je z něj větší marže >:D Pochybuju, že jsou takoví odborníci, aby dokázali posoudit kvalitu oleje jen tak od oka...
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.04  07:51

« Re: olej

Zdravím, mi při první garančce servis do Stila nalil Castrol. Na dotaz, proč tam nedali Selénii technik prohlásil, že je lepší. Hezký den.
  • 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 07.06.04  12:28

« olej

Sorry za miernu off-topic.
    Chcel by som sa spytat, aky olej lejete do vasho Stila. Mne ide o olej do Punta III, no nejedna sa o viskozitu, ale o znacku. Predpokladam, ze aj na Stilo odporuca vyrobca znacku Selenia. Skusali ste niekto dat napr. Castrol? Alebo ine znacky? Co na to servis?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.04  00:39

« Re: LED

rands: Někdo soustavu 3 LED + odpor vyráběl v docela úhledném provedení a nechtěl za to moc. Ale už fakt nevím kdo.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.04  17:17

« LED

Tak jsem servis pozadal, aby mi pri garancni prohlidce preventivne vymenili predni 4 parkovaci zarovky a dali tam bile LED diody, ktere jsem si koupil. Chtel jsem to z duvodu prevence, protoze celosklenene 5W zarovky casto praskaji a je dost problem je u Stila vymenit. Nejdriv rekli No-Problem, dame je tam, pocitac tyto okruhy nehlida. Pak mi volali, ze to nejde, pocitac okruhy hlida, a pochopitelne vyssi odpor se mu jevi jako chyba. Tak mam smulu. Jedine ze bych zkousel s tim laborovat a zjistil, ktery max. odpor se pocitaci jiz jevi jako "zarovka" a bypassoval kazdou LEDku nejakym paralelnim odporem. Premira elektroniky je obcas na obtiz....
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.04  14:43

« Bez nadpisu

aha, to mě ani nenapadlo...
    www.bitpowers.cz - sídlo Zlaté Hory
    :-)
    ale díval jsem se teďka na oba dva weby...a otázka je co u benzínu dokažou udělat. Podle mě asi to samé
    no nechci nijak soudit...bo tomu zase moc nerozumím. Ale u atmosferického benzínu fakt není moc co poštelovat :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.05.04  13:32

« Re:

To Silken: Delal ten tuning Bitpower.cz nebo Bitpowers.cz? Jsou ruzne spolecnosti. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.04  08:03

« Re:

no na stilu je to trochu inac ten motor zacina tiahnut uz od 3000 ot. v 4000 ma max . krutiaceho momentu
  • 00 Reagovat !

foto

30.05.04  00:05

« Bez nadpisu

no ja mam chipnutou mareu 1.6 16v 76kw, r.v. 2000 od BitPowers.
    Asi takhle...autko je pružnější to jo ..ale je to tak asi jako by jsi jel se zapnutou klimou nebo bez. Takovy rozdil ti ten chip udela.
    Zatah je od nizsich otacek...kolem 3000 :-) už to jde...takže netřeba to točit tradičních 4000...
    spotřeba šla mírně nahoru ...cca 0,2-0,5l...nevěř tomu pokud ti řeknou že se nezvedne. u benzínu to není možné. Změní ti totiž předstih ( zvýší ) a upraví dobu vstřiku. Čili že se bude ládovat do válců více paliva. Nic víc. Pokud to někdo přešvihne....tak ti začne "protékat benzín výfukem" protože ve válci bude málo vzduchu na to aby se spálilo takové množství paliva.
    Nic víc..nic míň
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.04  15:11

« Re: Re: Re: Chiptuning

opytal som sa v dunauto oni tam totiz robia aj tuning fial a alfa fakt pekne auticka tam maju :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.05.04  08:28

« Re: Re: Chiptuning

A kdo ti takovou informaci podal? Ladic motoru nebo autorizovany servis/prodejce Fiat?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.04  08:18

« Re: Chiptuning

som sa o tom informoval na SK a bolo my povedane chiptuningom ziskam maximalne z 1,6 115k potom by som uz mohol vazne poskodit motor (neviem co je na tom pravdy) ale tiez by som rad pocul nejake info o chiptuningu
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.04  23:17

« Chiptuning

Uvažuji, že si necham Stilo 1,6 chipnout. Prý to v Praze dělá Imofa se SW od Bitpower. Máte s tím někdo zkušenost?
  • 00 Reagovat !

foto

21.05.04  13:17

« Bez nadpisu

Vis on Pharao je nemec co umi docela dobre cesky, ale nejake informace o tomhle motoru ti muze sehnat :D
  • 00 Reagovat !

foto

20.05.04  14:24

« Re: Stilo MW

Ja skusenost s tym novym 1.9 Multijetom nemam. Ale na stilo.org v nemeckej casti forumu tam uz popisovali tento motor. Podla ich vyjadreni je tych 140 koni riadne citit. Dokonca to porovnavali aj s Golfom tiez 140 konovym a Stilo ma vraj motor o dost tichsi .. ak nevies po nemecky hod otazku v cesko-slovenskej sekci na Pharao-na
  • 00 Reagovat !

foto

20.05.04  09:40

« Stilo MW

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti se Stilem MultiWagon JTD Dynamic (nejlépe ještě s novým MultiJet motorem)? Jak vám to jede a vůbec, jaký to auto je...? Díky, uvažuju o koupi.
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.04  11:37

« Ceny

1.4 v pětidvéřku stojí 410.000,- výbava stejná jako u posledních 1.2 a myslím, že je na to sleva cca 35.000,- Viděl sem ceník a je dobré, že 1.4 je i ve výbavě Active ( 1.2 nebyla ) za 445.000,- s klimou + hodně další výbavy.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…