Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

01.07.04  17:31

« Spojka

Mám MW 1.8 od mája 2003. Spojkový pedál mi začal vŕzgať po dvoch mesiacoch. Reaguje na teplotu. Ak teplota v kabíne stúpne nad cca. 25 stupňov začne vŕzgať. Už menili aj spojkový valček, ale nepomohlo to. Prístup dovozcu k tejto problematike je veľmi zaujímavý. Že k vŕzganiu dochádza vzhľadom na konštrukciu spojkového pedála a valčeka. Vraj ju treba pravidelne mazať. V servise sa nad týmto konštatovaním len pousmiali.
    Okrem spojkového pedálu mi vŕzgajú aj nápravy. Predné aj zadné. Menili mi už aj predné tlmiče. Po dvoch mesiacoch vŕzgajú opäť.
    Čudujem sa, že tu nikto nepíše o vŕzgajúcich dverách. Mne vŕzgali od začiatku a skončilo to v servise výmenou všetkých vymedzovačov dverí. Po dvoch spokojných mesiacoch vŕzgajú opäť.
    Neviem pochopiť, že takéto drobnosti nevie FIAT odstrániť.
    Moje ďalšie problémy :
    - zriedkavé a nepravidelné zhasínanie motora počas jazdy po vyradení rýchlosti do neutrálu
    - zriedkavé a nepravidelné kolísanie otáčok na voľnobehu
    - pískanie a rezonovanie bŕzd pri cúvaní
    - pri poklese teploty pod -8 stupňov sa samovoľne spúšťa alarm
    - nerovnomerné zjazdievanie pneumatík (geometriu už robili 2-krát)
    - problematické zatváranie 5-tych dverí
    - otlčené prahy pri zadných dverách
    Budem rád ak máte podobné problémy a podarilo sa Vám ich už odstrániť napíšte ako.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.04  12:02

« Re: Spojka

U meho 1,6 z 05/2003 zacal pedal vrzat asi po 2 mesicich. Jen mi to u Dojacka promazali a je klid...
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.04  11:08

« Spojka

Mel jsem a vlastne porad mam podobny problem. Menili kde co, nakonec celou spojku, vcetne pedalu a porad to tam trochu je, ne moc, uz to ani nevnimam, ale je. Mam 1.6 vyroba nekdy zacatek 2002. Pokud se to zase nezhorsi, tak to neresim. Ale je fakt, ze je to minimalni. Pred tim to bylo dost hrozny. Nevim co to muze delat.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.04  08:24

« Re: 1.2 16V 11/2001

Uplne bez problemov moje stilo MW 1,6 a tiez s nim jazdim po BA len rok vyroby je 6mes/2003
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.04  20:44

« 1.2 16V 11/2001

Už zasa ma jeduje spojkový pedál :-( Už ho menili tri krát a teraz to bude 4 -krát (72 000km ). Pedál opäť vŕzga a má tak 1,5 cm vôlu, zhoršuje sa to počasím, keď je vonku teplejšie ( nad 23°C ) je to horšie. Auto mám už po záruke , ale reklamujem originál diel vymenený vo fiat - servise je tam záruka 1 rok. Naposledy mi ho menili v októbri 2003, keď to pôjde takto ďalej tak ten zapráskaný pedál budú meniť asi dovtedy dokedy sa nerozpadne auto...!!! Na to už netreba komentár...
    Aké máte skúsenosti so spojkou ? Ďakujem, >:-[] >:-[] >:-[] Stilár z Bratislavy. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.04  21:06

« Bez nadpisu

No to sme na tom stejne, jde o to ze Stilo ma pomerne neobvkle tvary a na nasich silnicich je jich docela malo. Ftipnou prihodu mam ja ze svym Stilem (tmavy folie, zluta, bez znacku vepredu na masce a vzadu, ani na kolech - takze neni poznat co to je). Nejakej chlapek u Hypernovy - Pane to je nejaky novy italsky auto ne? Neni to to maly Ferrari - to sem vubec nepochopil - jaky maly Ferrari - dyt zadny maly neni, ten chlapek se v autech asi moc nevyznal, ale chtel vypadat jako machr. Kazdopadne sem se docela zasmal a rekl mu ze je to Fiat. Ono to bude taky tim ze od fiatu asi nejvic lidi v cechach zna jenom punto.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.04  11:25

« Re: Stilo

JE to otazka vkusu. Mel jsem uz hromadu aut, ale nikdy se mi nestavalo, aby mi lidi na parkovisti okukovali auto, jako ted, kdyz mam 3D Stilo. Taky vsichni, kdo si do nej vlezli byli s interierem spokojeni. Urcite hraje roli pomer cena/design....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.04  13:29

« Stilo

mal som Bravu. Uvazoval som o Stilu, ale veru som neprisiel na chut exterieru a uz vobec interieru. Ale keby predavali stale aj Bravu, bral by som ju. Oznacil by som ho ako VELKE MALE AUTICKO
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.04  11:50

« Re: Re: Re: Re: Schema radia

[odkaz]
    schema sa uz da stiahnut, hmm ale neni to to co si chcel.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.04  11:58

« Re: Stilo MW

ja mam stilo MW stredna vybava kupene min. rok 6mes. a zatial bez problemov len na kufri my vymenili tesnenie nic viac zle doliehalo a tazko sa zatvaral kufor. Inac uplna spokojnost len vcera som si vsimol ,ze uz dovazaju nove modeli a je tam trochu zmenena vybava aj interier napr. prieduch do zadu k spolucestujucim zmizol neveim ako to je u dyn, ale asi tam je a far. odtiene uz su ine. Ja by som ho vrele odporucal jedine co neviem posudit je moto mam benzin ale nepocul som nikoho sa stazovat. minule som sa aj s jednym dizlom pretekeal som isiel 210 km a on my este ubzinkol >:D tiez to bol stilo MW 1.9 115k
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.04  10:19

« Stilo MW

Ahoj, uvazujeme o koupi Stila MW, vybava Dynamic, motor JTD, jake jsou Vase postrehy. Pocatecni problemy uz jsou vychytany, ne? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.04  08:34

« prehliadka po 20tis.

Takze vcera som prezil prvu garancnu v dunauto v DS a celkom v pohode ani cena nebola vysoka cca 3tis. >:D som max. spokojny
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.04  14:36

« Re: Re: Re: Re: Schema radia

Je to jen aktivovani vystupu displaye radia/CD na info display, nic vic.
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.04  09:06

« Re: Re: Re: Schema radia

Ved uvidime, pripadne sa spytam potom Mucku ked si s tou schemou neporadite, tusim ma v profile ze studuje alebo pracuje s elektronikou.
    Tak ma ale napada v suvislosti s tym palubnym pocitacom, ze dodnes poriadne neviem ako funguje to nastavenie Repat Audio. Ja to mam stale OFF ale ked som to raz vyskusal prepnut na ON tak som namiesto datumu videl na palubnom pocitaci nazov naladenej stanice - to je vsetko co to robi ? Alebo to ma aj nejaky iny zmysel ?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.04  16:25

« Re: Re: Re: Schema radia

to nie je riesenie. Aj ja to tak robim ale to mp3 by sa aj mne zislo len sa trochu obavam ze ak tam nieco dorobim aby nezblbol pocitac :?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.04  15:53

« Re: Re: Schema radia

To bych moc chtel, ale tusim, ze to asi nebude mozne. Zatim to resim tak, ze si na CD-R palim konvertovane MP3 ve formatu VAW.
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.04  08:21

« Re: Schema radia

Mucka odpisal:
    derzeit geht es wirklich nicht. Der Webspace wird wohl im Laufe der nächsten Woche wieder online gehen. Dann kannst du wieder alles runter laden.
    takze by to malo ist niekdy buduci tyzden. skus potom. este stale tam chces dorobit mp3 ?
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.04  10:13

hmm nevedel som, ze to nefunguje, uz som mu (Muckovi) napisal, on ten link uverejnil v nemeckej casti fora na stilo.org este niekedy v marci.
    Snad odpise ..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.04  09:52

Jestli muzu poprosit - mel bych o to schema zajem. Jsem na rusll@centrum.cz. DIKY!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.04  09:51

Nemuzu se na tu stranku dostat. Je ta adresa v poradku?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…