Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Spojka
Mel jsem a vlastne porad mam podobny problem. Menili kde co, nakonec celou spojku, vcetne pedalu a porad to tam trochu je, ne moc, uz to ani nevnimam, ale je. Mam 1.6 vyroba nekdy zacatek 2002. Pokud se to zase nezhorsi, tak to neresim. Ale je fakt, ze je to minimalni. Pred tim to bylo dost hrozny. Nevim co to muze delat. -
« 1.2 16V 11/2001
Už zasa ma jeduje spojkový pedál :-( Už ho menili tri krát a teraz to bude 4 -krát (72 000km ). Pedál opäť vŕzga a má tak 1,5 cm vôlu, zhoršuje sa to počasím, keď je vonku teplejšie ( nad 23°C ) je to horšie. Auto mám už po záruke , ale reklamujem originál diel vymenený vo fiat - servise je tam záruka 1 rok. Naposledy mi ho menili v októbri 2003, keď to pôjde takto ďalej tak ten zapráskaný pedál budú meniť asi dovtedy dokedy sa nerozpadne auto...!!! Na to už netreba komentár...
Aké máte skúsenosti so spojkou ? Ďakujem, >:-[] >:-[] >:-[] Stilár z Bratislavy. >:-[] -
No to sme na tom stejne, jde o to ze Stilo ma pomerne neobvkle tvary a na nasich silnicich je jich docela malo. Ftipnou prihodu mam ja ze svym Stilem (tmavy folie, zluta, bez znacku vepredu na masce a vzadu, ani na kolech - takze neni poznat co to je). Nejakej chlapek u Hypernovy - Pane to je nejaky novy italsky auto ne? Neni to to maly Ferrari - to sem vubec nepochopil - jaky maly Ferrari - dyt zadny maly neni, ten chlapek se v autech asi moc nevyznal, ale chtel vypadat jako machr. Kazdopadne sem se docela zasmal a rekl mu ze je to Fiat. Ono to bude taky tim ze od fiatu asi nejvic lidi v cechach zna jenom punto. -
"-- skrytý --" 28.06.04 11:25
« Re: Stilo
JE to otazka vkusu. Mel jsem uz hromadu aut, ale nikdy se mi nestavalo, aby mi lidi na parkovisti okukovali auto, jako ted, kdyz mam 3D Stilo. Taky vsichni, kdo si do nej vlezli byli s interierem spokojeni. Urcite hraje roli pomer cena/design.... -
« Re: Stilo MW
ja mam stilo MW stredna vybava kupene min. rok 6mes. a zatial bez problemov len na kufri my vymenili tesnenie nic viac zle doliehalo a tazko sa zatvaral kufor. Inac uplna spokojnost len vcera som si vsimol ,ze uz dovazaju nove modeli a je tam trochu zmenena vybava aj interier napr. prieduch do zadu k spolucestujucim zmizol neveim ako to je u dyn, ale asi tam je a far. odtiene uz su ine. Ja by som ho vrele odporucal jedine co neviem posudit je moto mam benzin ale nepocul som nikoho sa stazovat. minule som sa aj s jednym dizlom pretekeal som isiel 210 km a on my este ubzinkol >:D tiez to bol stilo MW 1.9 115k -
« Re: Re: Re: Schema radia
Ved uvidime, pripadne sa spytam potom Mucku ked si s tou schemou neporadite, tusim ma v profile ze studuje alebo pracuje s elektronikou.
Tak ma ale napada v suvislosti s tym palubnym pocitacom, ze dodnes poriadne neviem ako funguje to nastavenie Repat Audio. Ja to mam stale OFF ale ked som to raz vyskusal prepnut na ON tak som namiesto datumu videl na palubnom pocitaci nazov naladenej stanice - to je vsetko co to robi ? Alebo to ma aj nejaky iny zmysel ?

Okrem spojkového pedálu mi vŕzgajú aj nápravy. Predné aj zadné. Menili mi už aj predné tlmiče. Po dvoch mesiacoch vŕzgajú opäť.
Čudujem sa, že tu nikto nepíše o vŕzgajúcich dverách. Mne vŕzgali od začiatku a skončilo to v servise výmenou všetkých vymedzovačov dverí. Po dvoch spokojných mesiacoch vŕzgajú opäť.
Neviem pochopiť, že takéto drobnosti nevie FIAT odstrániť.
Moje ďalšie problémy :
- zriedkavé a nepravidelné zhasínanie motora počas jazdy po vyradení rýchlosti do neutrálu
- zriedkavé a nepravidelné kolísanie otáčok na voľnobehu
- pískanie a rezonovanie bŕzd pri cúvaní
- pri poklese teploty pod -8 stupňov sa samovoľne spúšťa alarm
- nerovnomerné zjazdievanie pneumatík (geometriu už robili 2-krát)
- problematické zatváranie 5-tych dverí
- otlčené prahy pri zadných dverách
Budem rád ak máte podobné problémy a podarilo sa Vám ich už odstrániť napíšte ako.