Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.07.04  08:53

« Re:

Ahoj, servisuji jen u Dojáčka v Praze. Sami bez technika s Fiatu udělali prahy. Po zimě, když jsem měnil zimní za letní gumy, tak mi jen sdělili, že mám gumy nové. Včera jsem zjistil, že mám nestejnoměrně sjetou zadní levou pneu. Jedu to nechat seřídit a uvidíme. Asi si nechám i vyměnit brzdové destičky. Mám najeto 50 tis. a už by asi za chvilku byloy sjeté. Při 40 tis. mi říkali, že na nich najedu tak 2 500.
  • 00 Reagovat !

foto

09.07.04  08:30

« Bez nadpisu

@levapd: Tak to jste VELMI šťastný muž. Já jsem z FIATu vyrazil jen 1/4 ceny nástřiku prahů a to jen proto, že jsem byl velmi zlý. O nových gumách si mohu nechat jen zdát. Jinak FULL AUTO se dost čast (aspoň u mne) nastavuje kromě středu i na dolní průduchy. Bohužel na horní prakticky vůbec, což vadí, když se mlží okna. A jestli se mohu zeptat - ty prahy a gumy Vám dělal sám dealer (který ???), nebo to schvaloval technik z FIATu ???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.04  12:56

« Re:

Ahoj, mě se na Full Auto nelíbí, že se okamžitě nastaví jen střední průduchy. Tak to po rozjetí chladného vzduch přepnu na další průduchy a nechám jen Auto. Jinak jsem jeden stěch šťasnejch, komu udělali prahy v záruce a dali mi i nový gumy za sjeté vinou špatné geometrie.
  • 00 Reagovat !

foto

07.07.04  23:27

« Bez nadpisu

No kdyz mam nastaveno full auto tak jenom obcas reguluju teplotu 19 - 20 - 21 podle pocasi, niz ani vejs nechodim
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.04  12:56

« Re: Spojka

Tak ja sa na moje Stilo nemozem stazovat. Mam najzdene 26tkm a pocet problemov 0. Len raz zastavka v zime na 20 minut v servise, hlasilo poruchu airbagov. A samozrejme obite prahy, ale to uz sme tu preberali - problem odstraneny. Nic nevrze, drnciacu palubku poznam len z kolegovej Fabie. Vela zabavy !!
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.04  13:20

« Re: automatická klima

Já jsem s automatickou klimou spokojený NAPROSTO :-! Většinou ji nastavuju na 19 - 21 (podle počasí) v režimu MONO. Nicméně, když jsem párkrát jel s manželkou v noci a jí na mých 19 bylo zima, nastavila si 22 a byla v pohodě. A rozdíl v tepotě vzduchu z výdechů byl patrný. O funkci rozmrazování předního skla ani nemluvím. Vyhřívání je sice samozřejmě lepší, ale v uplynulé zimě jsem neškrábal sklo ANI JEDNOU ;-) a jen jsem se smál udiveným pohledům ostatních škrábalů >:D
    Celkově hodnotím SUPER :-! :-! 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.07.04  12:41

« Automaticka klima

Panove, jak jste spokojeni s aut. klimou ve Stilu? Mam pocit, ze nefunguje nejlip prave proto, ze ma jen jedno centralni cidlo teploty pod tou malou mrizkou mezi tlacitky. Ani mi neni moc jasne, jak muze tedy byt dualni. Abych se subjektivne citil v aute dobre, musim dost casto menit teplotu cca od 20 - 22 C. Jak je to u Vas? PS. Na reklamaci u Dojacka vubec nereagovali.
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.04  07:41

V tom případě mám já ten druhý "stoletý" (5dv Active 1.6, 04/2003). Jak už jsem tady psal - hlavní problémy geometrie, havárie elektroniky. Elektroniku vychytali :roll: nicméně omezovače dveří byly měněné taky, 2x měnili těsnění PP dveří (nad 100 km/h profukuje) - nedořešeno, stříkal jsem prahy (FIAT přispěl 1/4), dotahovali rukojeť ruční brzdy. Teď se objevil olej dole na motoru (39 tkm) a geometrie je taky nějaká divná :x . Uvidíme >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.04  18:41

Docela obstojny seznam vad. Bohudik se nemuzu pridat s nicim takovym. Vypada to na spatny kus, ktery se objevi jednou za 10 let, maximalne 2x za 10 let :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.04  17:31

« Spojka

Mám MW 1.8 od mája 2003. Spojkový pedál mi začal vŕzgať po dvoch mesiacoch. Reaguje na teplotu. Ak teplota v kabíne stúpne nad cca. 25 stupňov začne vŕzgať. Už menili aj spojkový valček, ale nepomohlo to. Prístup dovozcu k tejto problematike je veľmi zaujímavý. Že k vŕzganiu dochádza vzhľadom na konštrukciu spojkového pedála a valčeka. Vraj ju treba pravidelne mazať. V servise sa nad týmto konštatovaním len pousmiali.
    Okrem spojkového pedálu mi vŕzgajú aj nápravy. Predné aj zadné. Menili mi už aj predné tlmiče. Po dvoch mesiacoch vŕzgajú opäť.
    Čudujem sa, že tu nikto nepíše o vŕzgajúcich dverách. Mne vŕzgali od začiatku a skončilo to v servise výmenou všetkých vymedzovačov dverí. Po dvoch spokojných mesiacoch vŕzgajú opäť.
    Neviem pochopiť, že takéto drobnosti nevie FIAT odstrániť.
    Moje ďalšie problémy :
    - zriedkavé a nepravidelné zhasínanie motora počas jazdy po vyradení rýchlosti do neutrálu
    - zriedkavé a nepravidelné kolísanie otáčok na voľnobehu
    - pískanie a rezonovanie bŕzd pri cúvaní
    - pri poklese teploty pod -8 stupňov sa samovoľne spúšťa alarm
    - nerovnomerné zjazdievanie pneumatík (geometriu už robili 2-krát)
    - problematické zatváranie 5-tych dverí
    - otlčené prahy pri zadných dverách
    Budem rád ak máte podobné problémy a podarilo sa Vám ich už odstrániť napíšte ako.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.04  12:02

U meho 1,6 z 05/2003 zacal pedal vrzat asi po 2 mesicich. Jen mi to u Dojacka promazali a je klid...
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.04  11:08

« Spojka

Mel jsem a vlastne porad mam podobny problem. Menili kde co, nakonec celou spojku, vcetne pedalu a porad to tam trochu je, ne moc, uz to ani nevnimam, ale je. Mam 1.6 vyroba nekdy zacatek 2002. Pokud se to zase nezhorsi, tak to neresim. Ale je fakt, ze je to minimalni. Pred tim to bylo dost hrozny. Nevim co to muze delat.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.04  08:24

« Re: 1.2 16V 11/2001

Uplne bez problemov moje stilo MW 1,6 a tiez s nim jazdim po BA len rok vyroby je 6mes/2003
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.04  20:44

« 1.2 16V 11/2001

Už zasa ma jeduje spojkový pedál :-( Už ho menili tri krát a teraz to bude 4 -krát (72 000km ). Pedál opäť vŕzga a má tak 1,5 cm vôlu, zhoršuje sa to počasím, keď je vonku teplejšie ( nad 23°C ) je to horšie. Auto mám už po záruke , ale reklamujem originál diel vymenený vo fiat - servise je tam záruka 1 rok. Naposledy mi ho menili v októbri 2003, keď to pôjde takto ďalej tak ten zapráskaný pedál budú meniť asi dovtedy dokedy sa nerozpadne auto...!!! Na to už netreba komentár...
    Aké máte skúsenosti so spojkou ? Ďakujem, >:-[] >:-[] >:-[] Stilár z Bratislavy. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.04  21:06

« Bez nadpisu

No to sme na tom stejne, jde o to ze Stilo ma pomerne neobvkle tvary a na nasich silnicich je jich docela malo. Ftipnou prihodu mam ja ze svym Stilem (tmavy folie, zluta, bez znacku vepredu na masce a vzadu, ani na kolech - takze neni poznat co to je). Nejakej chlapek u Hypernovy - Pane to je nejaky novy italsky auto ne? Neni to to maly Ferrari - to sem vubec nepochopil - jaky maly Ferrari - dyt zadny maly neni, ten chlapek se v autech asi moc nevyznal, ale chtel vypadat jako machr. Kazdopadne sem se docela zasmal a rekl mu ze je to Fiat. Ono to bude taky tim ze od fiatu asi nejvic lidi v cechach zna jenom punto.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.04  11:25

« Re: Stilo

JE to otazka vkusu. Mel jsem uz hromadu aut, ale nikdy se mi nestavalo, aby mi lidi na parkovisti okukovali auto, jako ted, kdyz mam 3D Stilo. Taky vsichni, kdo si do nej vlezli byli s interierem spokojeni. Urcite hraje roli pomer cena/design....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.04  13:29

« Stilo

mal som Bravu. Uvazoval som o Stilu, ale veru som neprisiel na chut exterieru a uz vobec interieru. Ale keby predavali stale aj Bravu, bral by som ju. Oznacil by som ho ako VELKE MALE AUTICKO
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.04  11:50

« Re: Re: Re: Re: Schema radia

[odkaz]
    schema sa uz da stiahnut, hmm ale neni to to co si chcel.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.04  11:58

« Re: Stilo MW

ja mam stilo MW stredna vybava kupene min. rok 6mes. a zatial bez problemov len na kufri my vymenili tesnenie nic viac zle doliehalo a tazko sa zatvaral kufor. Inac uplna spokojnost len vcera som si vsimol ,ze uz dovazaju nove modeli a je tam trochu zmenena vybava aj interier napr. prieduch do zadu k spolucestujucim zmizol neveim ako to je u dyn, ale asi tam je a far. odtiene uz su ine. Ja by som ho vrele odporucal jedine co neviem posudit je moto mam benzin ale nepocul som nikoho sa stazovat. minule som sa aj s jednym dizlom pretekeal som isiel 210 km a on my este ubzinkol >:D tiez to bol stilo MW 1.9 115k
  • 00 Reagovat !

foto

23.06.04  10:19

« Stilo MW

Ahoj, uvazujeme o koupi Stila MW, vybava Dynamic, motor JTD, jake jsou Vase postrehy. Pocatecni problemy uz jsou vychytany, ne? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…