Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

19.07.04  08:30

« Re:

Proč by se to neprodávalo, mně to nepřipadá špatná cená za solidní sporťák.
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.04  08:22

« Bez nadpisu

Je to pětikvalt, šesti zůstala pouze u základu 1.4 16V, což je dle mě chyba, ale za cenu 609.000,- se to u nás stejně prodávat nebude...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.04  09:07

« RE: 2.4 20v Abarth & 2.4 20v Abarth selespeed...

> ladis: Jo, je to tak, mam dokonce pocit, ze je to 6 speed manual. V nekterych statech se prodaval i drive.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.04  13:59

« 2.4 20v Abarth & 2.4 20v Abarth selespeed...

Teď od nového ceníku zmizela verze GT(?) a místo ní je Abarth a Abarth selespeed. Nevíte někdo, jestli ta verze bez označení selespeed má manuální řazení??? Díky za info.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.04  11:49

« Re: CD menic

Možná proto je ta horní schránka vyhřívaná :D
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.04  17:20

« CD menic

CD menic mam. Dodaval to promo servis pres FIAT i s tim montaznim prvkem. Dava se do palubky a je to 5CD Blaupunkt, takovej ten co ma primo 5 sachet na CD, takze se nemusi tahat ven takova ta plastova silenost co se do ni potom loadujou CD. Funguje OK, ale nema rad zimu. Mam vyzkouseno, ze pri teplotach pod nulou se mi pravidelne zasekne CD v 5te pozici a nejde ven. Az na jednu vyjimku si dal rict a po nejake dobe jsem ho dostal ven (menic samozrejme neslo behem te doby pouzivat) a jednou jsem s tim musel do servisu. Uz to nemam v zaruce. Nabizeli mi sice, ze to vyndaji a poslou na servis do Blaupunktu, ale obavam se, ze by to nebylo k nicemu. Zatim jsem se k tomu neodhodlal a snazim se v zime nepouzivat 5tou pozici.
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.04  15:47

« Bez nadpisu

koukam ze vsechny menice od Blaupunktu podle ceniku stojej 9900,- vc DPH, to je lepsi si koupit ten co je na IBM microdrive a 1GB MP3 je na svete.....
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.04  14:27

« Re:

To ja pravda - Blaupunkt A09 - ale za bombu - stejně drahé pro koncového uživatele jako přijet do Fiatu a objednat si Visteon, navíc k originálu se dodává i montážní prvek do palubky tedy do horního odkládacího prostoru.
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.04  11:21

« Bez nadpisu

Už sem to řešil, Visteon má někde v Praze zastoupení, a tam to nebyli schopni řešit, ale pak mi tam někdo poradil, že je možné tam dát nějaký běžný Blaupunkt s kterým to normálně funguje, ale zatím nevím, jestli je to pravda.
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.04  18:25

« CD měnič

Kdo poradí s nákupem CD měniče k orig. radiu Visteon ? Díky
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.04  13:54

« elektrické stahování oken - fiat tipo

Chci se zeptat, vysralo se mi el. otvírání oken, vim v čem je problém, jen mám dotaz, jestli se ten mechanismus musí koupit vcelku, nebo je možný někde sehnat jen ty malý kousky do toho....na vrakovišti mě docela odbyli že akorát vcelku, tak nevim, a jak to tam vlastně funguje, nedají se tam namontovat univerzální sady na stahování, popřípadě z jinýho auta? nebo tam pasuje jen orig. fiat?...díky za info
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.07.04  08:53

« Re:

Ahoj, servisuji jen u Dojáčka v Praze. Sami bez technika s Fiatu udělali prahy. Po zimě, když jsem měnil zimní za letní gumy, tak mi jen sdělili, že mám gumy nové. Včera jsem zjistil, že mám nestejnoměrně sjetou zadní levou pneu. Jedu to nechat seřídit a uvidíme. Asi si nechám i vyměnit brzdové destičky. Mám najeto 50 tis. a už by asi za chvilku byloy sjeté. Při 40 tis. mi říkali, že na nich najedu tak 2 500.
  • 00 Reagovat !

foto

09.07.04  08:30

« Bez nadpisu

@levapd: Tak to jste VELMI šťastný muž. Já jsem z FIATu vyrazil jen 1/4 ceny nástřiku prahů a to jen proto, že jsem byl velmi zlý. O nových gumách si mohu nechat jen zdát. Jinak FULL AUTO se dost čast (aspoň u mne) nastavuje kromě středu i na dolní průduchy. Bohužel na horní prakticky vůbec, což vadí, když se mlží okna. A jestli se mohu zeptat - ty prahy a gumy Vám dělal sám dealer (který ???), nebo to schvaloval technik z FIATu ???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.04  12:56

« Re:

Ahoj, mě se na Full Auto nelíbí, že se okamžitě nastaví jen střední průduchy. Tak to po rozjetí chladného vzduch přepnu na další průduchy a nechám jen Auto. Jinak jsem jeden stěch šťasnejch, komu udělali prahy v záruce a dali mi i nový gumy za sjeté vinou špatné geometrie.
  • 00 Reagovat !

foto

07.07.04  23:27

« Bez nadpisu

No kdyz mam nastaveno full auto tak jenom obcas reguluju teplotu 19 - 20 - 21 podle pocasi, niz ani vejs nechodim
  • 00 Reagovat !

foto

06.07.04  12:56

« Re: Spojka

Tak ja sa na moje Stilo nemozem stazovat. Mam najzdene 26tkm a pocet problemov 0. Len raz zastavka v zime na 20 minut v servise, hlasilo poruchu airbagov. A samozrejme obite prahy, ale to uz sme tu preberali - problem odstraneny. Nic nevrze, drnciacu palubku poznam len z kolegovej Fabie. Vela zabavy !!
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.04  13:20

« Re: automatická klima

Já jsem s automatickou klimou spokojený NAPROSTO :-! Většinou ji nastavuju na 19 - 21 (podle počasí) v režimu MONO. Nicméně, když jsem párkrát jel s manželkou v noci a jí na mých 19 bylo zima, nastavila si 22 a byla v pohodě. A rozdíl v tepotě vzduchu z výdechů byl patrný. O funkci rozmrazování předního skla ani nemluvím. Vyhřívání je sice samozřejmě lepší, ale v uplynulé zimě jsem neškrábal sklo ANI JEDNOU ;-) a jen jsem se smál udiveným pohledům ostatních škrábalů >:D
    Celkově hodnotím SUPER :-! :-! 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.07.04  12:41

« Automaticka klima

Panove, jak jste spokojeni s aut. klimou ve Stilu? Mam pocit, ze nefunguje nejlip prave proto, ze ma jen jedno centralni cidlo teploty pod tou malou mrizkou mezi tlacitky. Ani mi neni moc jasne, jak muze tedy byt dualni. Abych se subjektivne citil v aute dobre, musim dost casto menit teplotu cca od 20 - 22 C. Jak je to u Vas? PS. Na reklamaci u Dojacka vubec nereagovali.
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.04  07:41

V tom případě mám já ten druhý "stoletý" (5dv Active 1.6, 04/2003). Jak už jsem tady psal - hlavní problémy geometrie, havárie elektroniky. Elektroniku vychytali :roll: nicméně omezovače dveří byly měněné taky, 2x měnili těsnění PP dveří (nad 100 km/h profukuje) - nedořešeno, stříkal jsem prahy (FIAT přispěl 1/4), dotahovali rukojeť ruční brzdy. Teď se objevil olej dole na motoru (39 tkm) a geometrie je taky nějaká divná :x . Uvidíme >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.04  18:41

Docela obstojny seznam vad. Bohudik se nemuzu pridat s nicim takovym. Vypada to na spatny kus, ktery se objevi jednou za 10 let, maximalne 2x za 10 let :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…