Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 20.07.04 19:25
« Re: RE: 2.4 20v Abarth & 2.4 20v Abarth selespeed...
To af, to dunlop: Díky za info, pár dní jsem tu nebyl. Nikde ne webu jsem k tomu nic nenašel... Nevíte někdo proč je mezi 1.6 a 1.8 takový váhový rozdíl (u 3D 1.6 1150kg a 1.8 1240kg)=90kg? Něco dělá výbava navíc, ale i tak mi to přijde docela dost. Už se ta 1.8 skoro blíží k naftě 1.9JTD 1265kg.... -
« Re: Re: Uvazuju o Stillu
S tou slevou je to pravda, vím o kombíku s motorem 115 JTD na kterém je možná sleva 100.000,- ale nabízí ho se slevou 80.000,- aby bylo nějaké místo, kdyby se zákazník cukal >:D Takže se dá říct, že všechny slevy, které dealeři nabízí se dají ještě pěkně skecat... -
"-- skrytý --" 20.07.04 14:22
« Re: Uvazuju o Stillu
Klidne jdi do Stila a nezapomen stlacit prodejce na max. slevu. Neni problem mit cenu nizsi az o 70.000 oproti ceniku. Ja se takhle vesel s 1,6 Activ s dig. klimou, 4x abg., CD radio a zamkem razeni do 400k. Mam najeto 25.000 a v pohode, nemenil bych... -
« Re: Uvazuju o Stillu
Stilo ziskalo v crash testoch 4 hviezdicky, 5 bolo na dohlad. Aspon takuto formulaciu pouzili na adac.de. Podrobne vysledky su na fiat.mysteria.cz
Stratilo body za tvrde "struktury" v oblasti kolien pred soferom a za vyssie zatazenie hrudnika od pasov, asi ma fiat obmedzovace bezpecnostnych pasov nastavene na vyssiu hodnotu.
Inac neviem to isto, ale si myslim, ze farba interieru je volitelna, medzi povodnou tmavou a touto bielou co bola zavedena az po facelifte. -
« Uvazuju o Stillu
akorat nevim jak dopadl v testech euro ncap - brava dopadla dost hrozne. Nemate nekdo nahodou nejaky link, kde by se dalo o bezpecnosti auta neco precist. Jo a taky jsem uz jel novym modelovym rokem a desne me stve ten bily interier. Vzdyt nemuzu dozadu posadit dite - bude to hned spinave:-( pamatuju si jak prvni co kluk udelal, ze den po nakupu fabie vylil na sedivy potah oranzovy dzus. Nebylo to na te sedi moc videt,ale co by se stalo v bilem fiatu???? -
« CD menic
CD menic mam. Dodaval to promo servis pres FIAT i s tim montaznim prvkem. Dava se do palubky a je to 5CD Blaupunkt, takovej ten co ma primo 5 sachet na CD, takze se nemusi tahat ven takova ta plastova silenost co se do ni potom loadujou CD. Funguje OK, ale nema rad zimu. Mam vyzkouseno, ze pri teplotach pod nulou se mi pravidelne zasekne CD v 5te pozici a nejde ven. Az na jednu vyjimku si dal rict a po nejake dobe jsem ho dostal ven (menic samozrejme neslo behem te doby pouzivat) a jednou jsem s tim musel do servisu. Uz to nemam v zaruce. Nabizeli mi sice, ze to vyndaji a poslou na servis do Blaupunktu, ale obavam se, ze by to nebylo k nicemu. Zatim jsem se k tomu neodhodlal a snazim se v zime nepouzivat 5tou pozici. -
« elektrické stahování oken - fiat tipo
Chci se zeptat, vysralo se mi el. otvírání oken, vim v čem je problém, jen mám dotaz, jestli se ten mechanismus musí koupit vcelku, nebo je možný někde sehnat jen ty malý kousky do toho....na vrakovišti mě docela odbyli že akorát vcelku, tak nevim, a jak to tam vlastně funguje, nedají se tam namontovat univerzální sady na stahování, popřípadě z jinýho auta? nebo tam pasuje jen orig. fiat?...díky za info