Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.07.04  19:25

« Re: RE: 2.4 20v Abarth & 2.4 20v Abarth selespeed...

To af, to dunlop: Díky za info, pár dní jsem tu nebyl. Nikde ne webu jsem k tomu nic nenašel... Nevíte někdo proč je mezi 1.6 a 1.8 takový váhový rozdíl (u 3D 1.6 1150kg a 1.8 1240kg)=90kg? Něco dělá výbava navíc, ale i tak mi to přijde docela dost. Už se ta 1.8 skoro blíží k naftě 1.9JTD 1265kg....
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.04  15:14

« Re: Re: Uvazuju o Stillu

S tou slevou je to pravda, vím o kombíku s motorem 115 JTD na kterém je možná sleva 100.000,- ale nabízí ho se slevou 80.000,- aby bylo nějaké místo, kdyby se zákazník cukal >:D Takže se dá říct, že všechny slevy, které dealeři nabízí se dají ještě pěkně skecat...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.07.04  14:22

« Re: Uvazuju o Stillu

Klidne jdi do Stila a nezapomen stlacit prodejce na max. slevu. Neni problem mit cenu nizsi az o 70.000 oproti ceniku. Ja se takhle vesel s 1,6 Activ s dig. klimou, 4x abg., CD radio a zamkem razeni do 400k. Mam najeto 25.000 a v pohode, nemenil bych...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.04  14:00

« Re: Re: Uvazuju o Stillu

Světlý interier je tam jen pokud chceš dvoubarevnou bílo/černou palubku, jinak je tmavý buď do modra, nebo do černa
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.04  10:50

« Re: Uvazuju o Stillu

Stilo ziskalo v crash testoch 4 hviezdicky, 5 bolo na dohlad. Aspon takuto formulaciu pouzili na adac.de. Podrobne vysledky su na fiat.mysteria.cz
    Stratilo body za tvrde "struktury" v oblasti kolien pred soferom a za vyssie zatazenie hrudnika od pasov, asi ma fiat obmedzovace bezpecnostnych pasov nastavene na vyssiu hodnotu.
    Inac neviem to isto, ale si myslim, ze farba interieru je volitelna, medzi povodnou tmavou a touto bielou co bola zavedena az po facelifte.
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.04  09:56

« Uvazuju o Stillu

akorat nevim jak dopadl v testech euro ncap - brava dopadla dost hrozne. Nemate nekdo nahodou nejaky link, kde by se dalo o bezpecnosti auta neco precist. Jo a taky jsem uz jel novym modelovym rokem a desne me stve ten bily interier. Vzdyt nemuzu dozadu posadit dite - bude to hned spinave:-( pamatuju si jak prvni co kluk udelal, ze den po nakupu fabie vylil na sedivy potah oranzovy dzus. Nebylo to na te sedi moc videt,ale co by se stalo v bilem fiatu????
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.04  01:42

« Bez nadpisu

No mam jen 1.6 Stilo, ale mam pocit ze papirove - ani pocitove je 2,4 (5hrnek) - 170 PS a ty hodnoty nak podozrele malo, ten motor se jim moc nepovedl 1,2 - 1,6 - 1,8 - JTD OK srovnatelny s konkurenci , ale ta 2,4 nic moc.
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.04  15:16

« Bez nadpisu

tak, tak... :(
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.04  09:40

« Abarth

RV> solidni cena to je, ale je to FIAT a za nej da 600 koliku jen malokdo.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.04  08:30

« Re:

Proč by se to neprodávalo, mně to nepřipadá špatná cená za solidní sporťák.
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.04  08:22

« Bez nadpisu

Je to pětikvalt, šesti zůstala pouze u základu 1.4 16V, což je dle mě chyba, ale za cenu 609.000,- se to u nás stejně prodávat nebude...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.04  09:07

« RE: 2.4 20v Abarth & 2.4 20v Abarth selespeed...

> ladis: Jo, je to tak, mam dokonce pocit, ze je to 6 speed manual. V nekterych statech se prodaval i drive.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.04  13:59

« 2.4 20v Abarth & 2.4 20v Abarth selespeed...

Teď od nového ceníku zmizela verze GT(?) a místo ní je Abarth a Abarth selespeed. Nevíte někdo, jestli ta verze bez označení selespeed má manuální řazení??? Díky za info.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.04  11:49

« Re: CD menic

Možná proto je ta horní schránka vyhřívaná :D
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.04  17:20

« CD menic

CD menic mam. Dodaval to promo servis pres FIAT i s tim montaznim prvkem. Dava se do palubky a je to 5CD Blaupunkt, takovej ten co ma primo 5 sachet na CD, takze se nemusi tahat ven takova ta plastova silenost co se do ni potom loadujou CD. Funguje OK, ale nema rad zimu. Mam vyzkouseno, ze pri teplotach pod nulou se mi pravidelne zasekne CD v 5te pozici a nejde ven. Az na jednu vyjimku si dal rict a po nejake dobe jsem ho dostal ven (menic samozrejme neslo behem te doby pouzivat) a jednou jsem s tim musel do servisu. Uz to nemam v zaruce. Nabizeli mi sice, ze to vyndaji a poslou na servis do Blaupunktu, ale obavam se, ze by to nebylo k nicemu. Zatim jsem se k tomu neodhodlal a snazim se v zime nepouzivat 5tou pozici.
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.04  15:47

« Bez nadpisu

koukam ze vsechny menice od Blaupunktu podle ceniku stojej 9900,- vc DPH, to je lepsi si koupit ten co je na IBM microdrive a 1GB MP3 je na svete.....
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.04  14:27

« Re:

To ja pravda - Blaupunkt A09 - ale za bombu - stejně drahé pro koncového uživatele jako přijet do Fiatu a objednat si Visteon, navíc k originálu se dodává i montážní prvek do palubky tedy do horního odkládacího prostoru.
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.04  11:21

« Bez nadpisu

Už sem to řešil, Visteon má někde v Praze zastoupení, a tam to nebyli schopni řešit, ale pak mi tam někdo poradil, že je možné tam dát nějaký běžný Blaupunkt s kterým to normálně funguje, ale zatím nevím, jestli je to pravda.
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.04  18:25

« CD měnič

Kdo poradí s nákupem CD měniče k orig. radiu Visteon ? Díky
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.04  13:54

« elektrické stahování oken - fiat tipo

Chci se zeptat, vysralo se mi el. otvírání oken, vim v čem je problém, jen mám dotaz, jestli se ten mechanismus musí koupit vcelku, nebo je možný někde sehnat jen ty malý kousky do toho....na vrakovišti mě docela odbyli že akorát vcelku, tak nevim, a jak to tam vlastně funguje, nedají se tam namontovat univerzální sady na stahování, popřípadě z jinýho auta? nebo tam pasuje jen orig. fiat?...díky za info
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…