Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 02.08.04  19:48

« Re: Re: Pruduch

Vrzganie palubnej dosky netreba davat do opravy servisu, lebo to poseru este viac, staci kupit poriadny silikonovy olej a nastriekat medzi spoje, vydrzi to az pol roka a je to v pohode.
    Na 307 to riesim tak a som spokojny.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.04  18:48

« Re: Pruduch

a to je právě to, co mě na to Fiatu sere. Prostě hoši italský nedbají na maličkosti, i když pouhým pohledem muselo být jasný, že takto zkonstruovaná palubovka s tolika částmi z různých plastů bude muset časem začít vrzat. Jen by mě zajímalo, jestli se v tomto ohledu něco změnilo u aut r.v. 03 či 04 ?
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.04  15:29

« Re: rands

Ak si ho aj nenechali robi vykonneho riaditela niekde inde. Takyto tupci su vyhadzovani len smerom nahor ..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.04  13:52

« Re: Pruduch

Doufam, ze si Autotyp neponechal vykonneho reditele. Vloni v zari jsem ho pri reseni reklamace skolil ze zakladnich znalosti obcanskeho prava. Taky by mu neskodil kurz prodejnich dovednosti, protoze moji reklamaci komentoval: "Pane, co chcete, koupil jste si italsky auto..."
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.04  09:20

« Pruduch

Tak jsem se o vikendu maximalne vytocil. Zase mi zacal vrzat ten pruduch pod prednim oknem, ale tentokrat to vypada, ze se to pri dovolene ve vedrech nejak zkroutilo, protoze na jedne strane se to nejak zacalo ohybat. O vikendu to vrzalo tak, ze to neprehlusilo ani radio a myslel jsem, ze to vzteky vyrvu. Vcera se to nejak uklidnilo, ale pres to jsem se rano objednal do servisu. Jezdim k Vavrincovi na Prahu 9 a pri te prilezitosti jsem zjistil, ze uz to neni Vavrinec, ale ze to prodal a je to Autotyp. Nekteri zamestnanci zustali, neco je nove, tak uvidime jak jim to pujde.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.04  14:29

« Re: náprava, záruka a jiné

ad 1:vynulovat servis se dá jen přes examiner
    ad 2: myslím, ře záruka se vztahuje i na provedenou práci, tak snad nevadí že se žádný díl neměnil. Já sem tohle zažil u Punta, kde něco pořád vzadu vrzalo a nakonec sem zjistil, že to byl lanovod ruční brzdy, který vrzal o průchodku na ramenu.U Stila naštěstí nic nevrže... S palubovkou sem problém měl, vrzalo to kolem průduchu ventilace, spraveno na poprvé, teď se mi objevuje nový zvuk, když mám stáhlé okno řidiče a pok ho vytáhnu, tak to okno v zatáčkách vrže, jako by špatně sedělo, ale když na něj zatlačím rukou, tak tam žádná vůle není, po nějakém čase to přestane, do doby než zase stáhnu okno, tak nevím... A asi dvakrát se mi stalo, že nefungoval park. senzory, nevím, jestli to bylo zašpiněním auta, že by ale nefungovaly všechna čidla naráz se mi nezdá, ale málem sem díky tomu naboural při parkování.
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.04  13:57

« náprava, záruka a jiné

Poradíte mi? je to týden co mi skončila záruka Stila 3d. Někdy v květnu jsem reklamoval pár závad, konk. vrzání zadní nápravy, palubovky a aj. A jako na potvoru je to začalo opětovně objevovat až nyní po záruce. Ohledně nápravy mi v květnu řekl technik že to prý (stilo) není nultá serie kde se měnila celá náprava, a že to promazali silikonem a OK. Ale já si myslím, že to zakamufluje problém jen na dobu než se ten silikon smyje. A co teď? když to budu reklamovat, co s tím udělají? Mám nárok na opravu zdarma? Kdyby to byla vyměněná věc tak to asi jo, ale takhle? Jakou máte vůbec zkušenost s povrzáváním zadní nápravy? Něco podobného se mi začalo ozývat i od pravého předního kola, zvl. při zhoupnutí nebo při průjezdu po kruhovém objezdu, na normálních nerovnostech nic.
    Stejně tak palubovka - snad je lepší to nechat bejt, aby to nebylo jen horší...
    tak díky za názory...
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.04  09:44

« Vynulovanie počítadla km

Poprosil by som o radu ohľadom vynulovania (resotovanieň) počítadla servisných km na Fiate Stilo 1.2 16V 2001, záruka mi už vypršala. Ďakujem :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.04  12:43

« Re: Re: Re: Re: Re: To RANDS

No dyť říkám že je to o konkrétním autě, uplně nejlepší by bylo napsat model cenu a datum jednání, ale nevěřím, že se cena lišila víc než o cca 10.000,-
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.04  11:26

« Re: Nove Stilo

theo: myslim ze na obrazku nikdy nevynikne krasa auta na 100%. Pekny lak na zivo a velke svetla atd.. urobia svoje. Ja osobne si myslim, ze to bude pekne auto :-)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 26.07.04  11:05

« Bez nadpisu

Nevím jak vy, jen tak pro odlehčení. Zamiloval sem se do pandy. Už mě s velkým autem nebaví jezdit po městě a 1,2 Panda v plné výbavě vč. klimy za 300 000, min. spotřeba, to prostě je k zulíbání...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.07.04  10:19

« Re: Re: Re: Re: To RANDS

To AF: Nepíšu blbosti. Jednal jsem o jednom konkrétním reálném autě, které stálo v celním skladu, s 5 dealery a prostě dva z nich mi nabídli mimořádně dobré ceny oproti jiným, kteří se drželi oficiální slevy dané FIAT ČR.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.04  08:51

« Re: Re: Re: To RANDS

Je blbost napsat, že někdo nabízí největší slevy, nákupní ceny jsou pro všechny stejné, a je to vždy jen o konkrétním jednání a konkrétním autě. Pokud budeš kupovat skladové auto, které jim tam stojí rok, tak je jasné, že sleva bude vysoká, protože na to auto může být nějaká dodatečná podpora.Pokud se budeme bavit o autě do výroby, nikdo ti ho nedá za nákup, leda by sis u nich sjednal leasing a zvlášť pojistky aby z toho byla provize, takže se dá říct, že ty slevy budou velmi podobné, jak sem napsal, výrazné rozdíly můžou být jen u skladovek. Všeobecně si myslím, že je lepší koupit u menšího dealera, víc si tě tam hledí protože těch aut prodají míň.Je také velmi vhodné servisovat tam, kde koupím.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.07.04  13:44

« Re: Re: To RANDS

Nejvetsi slevy nabizi Autocentrum Janicek z Noveho Mesta a pak Imofa. Prostor urcite jeste je....
  • 00 Reagovat !

foto

22.07.04  21:15

« Bez nadpisu

MEETING PRAHA TENTO VIKEND
    Navrhoval bych termin sobota kolem poledne, nekde v Praze (benzinova pumpa, Strahov, atd.)
    Vyhovovalo by vam to?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.04  19:31

« Re: Nove Stilo

to Stilo co je na tom linku od 1,6 dynamic je šílený - dost mi připomíná Golf V. který je bezkonkurenčně nejškaredější nebo aspoň nejnudnější auto v nižší střední třídě. Zlatá Korea :(
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.04  10:39

« Re: To RANDS

Ceníková cena 1.4 Active je 445k, takže předpokládám, že je tam ještě metalíza. Ofic. sleva je 37.000,- takže ti dávají 13k ze svého, což je spolu se spoluúčastí na ofic. slevě cca 2/3 z marže. Tak z nich vytáhni ještě koberce, lékárnu a žárovky a je to v pohodě.
    Ladis: rozdíl v hmotnosti je v cela jiném motoru, 1.8 má variabilní časování, když se na ten motor podíváš, tak už od pohledu je výrazně větší, další kila jsou výbava: airbagy, ESP to všechno něco váží a je kolem toho hodně kabeláže, čidel apod...
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.04  10:00

« To RANDS

myslis ze mam na tu cenu jeste tlacit? Nebo to mam vzit takhle?
  • 00 Reagovat !

foto

21.07.04  09:04

« Nove Stilo

Obrazok noveho Stila 5D (2006) sa da najst tu:
    [odkaz]
    Ako sa vam paci ? Este by som pripomenul, ze podvozkova plosina bude zhodna s novou Astrou, aj nejaka cast dalsich dielov, skratka kooperacia v ramci GM.
    Mna sa najskor nepacilo, ale uz som mu prisiel na chut ..
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.04  08:06

« Re: Re: Uvazuju o Stillu

No me nabidli Stillo 1.4 98PS, s manualni klimou, radiem s kazetakem, 4 airbagy ( Active ) za 403 - cenikova byla 453 tj. 50 k sleva? Kde jste dostali tu 1.6 za 400? to by me zajimalo... byl jsem u imofy v praze
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…