Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.08.04  20:46

« Re: Re: Barva palubky + interier Stilo 5dv

Jasne, ze je to neprakticky....obavam se, ze mas pravdu. Bud skladovka nebo tato hezka, lec neprakticka varianta....uvidime...rozuzleni se blizi.... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.08.04  20:42

« Re: Barva palubky + interier Stilo 5dv

Zkus koupit nějakou skladovku, verze 2003 měly celou černou palubku i černý čalounění, pokud se nepletu... Jenom ta nová 2004 má světlej spodek palubky a podle mě je to dost nepraktický... Jiný provedení se snad už ani nedělá :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.04  12:02

« Barva palubky + interier Stilo 5dv

Dostavam rozporuplne info ohledne barvy palubky. Moc se mi nelibi dvoubarevna palubka u 5dv verze. Preferoval bych celou cernou + tmavej interier jako u 3dv. Jeden dealer rika, ze u 5dv je mozna pouze dvoubarevna varianta - cerna a vespod "bezova, svetla" a nekdo rika, ze je i u 5dv varianty moznost cele cerne palubky + tmavy interier....
    Mate nekdo 5dv verzi s tmavou celou palubkou?
    Dik.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.04  10:37

« moje Stilo

:D
    Stane se tak v mesici zari...nebojte se, dam vedet. Bude to 1.6 Active 5dv...vcelku slusne vybavenej.
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.04  10:22

« vojta

Ahoj, tak uz si tiez jeden z pysnych majitelov Stila ? ;-) Ake mas dojmy, spotrebu atd.. ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.04  17:18

« Re: 1.6 super cena

Skoro neuveritelny. Novy 5dv Stilo 1.6Active oficialne za 440.000, sleva ofiko 45.000,- Plus z nich clovek vyrazi treba v cene loket. operku, koberecky, CD misto kazetaku v cene.
    Ale i tak super tech 360.000 tedy.
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.04  19:57

« 1.6 super cena

Vcera jsem videl u byvaleho Vavrince v Praze cervene 5d. Stilo 1.6 Active, myslim i s manualni klimou za 360 000,- To je podle me super cena. Taky tam meli peknyho Multiwagoona v JTD (115k) asi za 460 000,- Akorat nevim co to bylo za vybavu. Hodne dobry.
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.04  19:55

« autorádio

1.2 16V 11/2001 už ma nebaví rátať vady na aute, pred týždňom sa mi pokazilo autorádio. Vo fiate ho vymieňajú kus za kus len v záruke a po záruke si má káždý poradiť sám.Aparatúra je v návode ospevovaná ako super kvalita. Nikde Vám to nezoberú do opravovni ,lebo nieje to žiadna značka. >:-[] A môžte si vo fiate vybrať tú ich predraženú kvalitu >:-[] Budem si musieť vo fiate kúpiť špeciálny šuflík a kúpiť si normálne rádio !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.04  16:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pruduch

Jen jsem chtěl slyšet, co jsi měl za problém, ale Ty kličkuješ, že to nebudeš rozmazávat - tak jsi to neměl vůbec psát. A ty filozofický úvahy okolo, to jsou jen kecy a ty nemaj žádnou cenu.Promiň.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.04  11:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Pruduch

Správně, ale soud také nemůže být, pokud v tomto fóru "obviněný" není a nemůže se hájit. Rád bych dotyčného do elektronické diskuze přizval, ale pochybuji, že vládne schopností používat počítač...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.04  09:24

« Re: Re: Re: Re: Pruduch

Bez rozmazávání není soudu ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.04  18:40

« Re: Re: Re: Pruduch

To Benito: uz to tady nechci rozmazavat, ale ten clovek (vykonny red.) natolik pospinil povest Fiatu i AR, ze mi nakonec kvuli jeho vyrokum importer vymenil auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.04  17:03

« Re: Re: Pruduch

Zapomněl jsem dodat, že ředitele u Fiat Vavřinec. Nicméně nynější majitel potřebuje servis pro svý americký káry - viz. Navatyp Palác Vltava - např. Infiniti. Takže aby to časem nebyla snůška oprav všech možných značek na úkor Fiatu ... Pak bude asi potřeba se poohlédnout jinde.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.04  16:59

« Re: Re: Pruduch

MOžná bych se zastal bývalého výkonného ředitele - neměl jsem s ním nikdy žádný problém, třeba je chyba taky trochu u Vás ... nebo ne, tak se omlouvám.
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.04  14:01

« Re: Stilo 1.6 5dv. Active

Zdravím, mám tohle Stilo od 04/03. Najeto 43 tkm. Palubka zatím nevrzá vůbec, jen párkrát vrzl průduch pod předním oknem. hlavně v horku a naplno puštěné klimě. Trochu (ale oprqavdu jen trochu a na nerovnostech) vržou 5 dveře, prý je to tření zámku, po namazání to na chvíli zmizí. Mám ale stálý problém s těsněním PP dveří - při 100 + km/h profukuje vzduch. Těsnění bylo už měněné, dveře všelijak dopasovávané, ale zatím nic. No, uvidíme při příští návštěvě servisu. Jinak je to auto opravdu velmi tiché a pokud jede klima na 4 a víc dílků (automat), spolehlivě "zahluší" motor nejen na volnoběh.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.04  09:40

« Re: Re: Re: Re: 1.6Active 5dv. - dobra volba?

Jo, rozumnej nazor....dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.04  09:20

« Re: Re: Re: 1.6Active 5dv. - dobra volba?

Uz som to tu pisal, aj ini pisali o svojich autach. Niekomu to vrzga niekomu nie. Ja mam najazdenych nieco vyse 28 tkm a drnciacu palubku poznam len z kolegovej Fabie a z Leona ruhe kolegu ;-) Auto je velmi tichucke, to iste pisu aj nemci na stilo.org, podla nich je v Stile vrzgania urcite menej ako v Golfe.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.04  08:32

« Re: Re: 1.6Active 5dv. - dobra volba?

Diky za odpoved. Snad jen posledni stin pochybnosti: vrzani a dilenske zpracovani....mam za sebou zkusebni jizdu a to samozrejme nepozna clovek nic, oproti velmi dobremu pocitu....
    Takze dotaz: projevuje se nejak vrzani a "horsiů dilenske zracovani po par desitkach tisic km?
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.04  08:23

« Re: 1.6Active 5dv. - dobra volba?

Ja mam 1.6 Dynamic, 5dv. ale co sa tyka motora, mozem doporucit, je tichy a taha velmi dobre, moj dojem je ze taha lepsie ako vacsina konkurencie (octavia, leon, golf ..)
    O vyhodach 5 dverovej karoserie Stila sa asi rozpisovat nemusim, je to GIGANT, najpriestrannejsie auto v kategorii (dlzka interieru 197cm) najvacsie a najpohodlnejsie sedacky, clovek sedi a ma vyhlad ako z poschodoveho autobusu. Makucke perovanie a auto sedi ako pribite, vydareny podvozok bol prebraty ako zaklad aj pre poslednu Astru.
    Rozhodne si co najskor prelep prahy vzadu, co tu vidim ine Stila vsetky maju prahy obite az na zakladnu farbu ..
    Inac Renault tu u nas na SK prelepuje prahy vzadu na vsetkych Meganoch, Scenicoch atd. este v pred predajom. Toyota takisto.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.08.04  19:32

« 1.6Active 5dv. - dobra volba?

Zdravim ctene forum a zkusene Stilare....Jelikoz jsem si Fabii jiz vcelku uzil, leasing uz jsem doplatil, tak nastal cas se poohlednout po necem jinem. Volba vypada - viz vyse. Rady, zkusenosti, nazory? Diky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…