Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
Adyn 01.09.04 07:46
« Re: ZKUŠENOSTI S AUTOSERVISEM DOJÁČEK + ostatním
Já když dávám auto k Dojáčkovi, tak ho vždycky celé obejdou a kdejaký škrábaneček zapíší do protokolu, takže s tím předáním ťuknutého auta to už asi někdy zažili...
Jinak jsem s nima spokojen, poprvé jsem tam byl, když se mi ulomil čep v pantu na dveřích (první větší závada na mé Marey a vcelku kuriozní). Doporučil mi je můj domovský servis v Brně a byl jsem s nimi hned napoprvé spokojen. Ten díl (ocelový trn v průměru cca 10mm) se vůbec jako náhradní díl nedodává, tak hoši nelenili a vytlačili ten čep z jiných dveří (prý nového náhradního dílu, ale poškozeného) a mě ho tam narazili. Celá ta legrace včetně sundání dveří a jejich nasazení apod. mě vyšla na něco přes sedm stovek. Ve faktuře byla vyúčtována jen práce a žádné díly. Takže od té doby tam jezdím na prohlídky a vždy bylo vše OK. A to je ještě prudím s reklamacemi typu, že po geometrii je volant o půl stupně mimo ideální polohu - opraveno s omluvou... -
« Stilo - cena?
Ahoj lidi, jenom ze zajmu, za jakou cenu myslite ze by se dalo strelit 5dv Stilo Active, modra metaliza, provoz od 09/02, tedy presne dva roky, najeto 29000 km, servisovano, prvni majitel, vybava: 6x airbag, ABS, ASR, MSR, brzdovy asistent, orig. radio na kazetu + 5CD changer, 6x repro, posuvna zadni lavice, manualni klima, predni okna v elektrice, central atd.....? Celkem by me zajimala soucasna realna prodejni cena. Auto nebourano, servisovano. MBE -
"-- skrytý --" 31.08.04 12:10
« Re: Re: Re: Re: ZKUŠENOSTI S AUTOSERVISEM DOJÁČEK + ostatním
Bohužel s Dojáčkem spokojený nejsem. Dokážou udělat jen základní servisní úkony. Reklamované vady, nad kterými je třeba přemýšlet, přejdou bez povšimnutí, ani se neobtěžují sdělit stanovisko. Taky přebírání a předávání auta je katastrofa. Nebyl by problém jim předat ťuklý auto a žádat náhradu škody, protože ho při přebírání nikdo nekontroluje. Kvůli reklamaci opravy tam ještě jednou musím, pak už to riskovat nebudu. -
« Re: Re: Re: ZKUŠENOSTI S AUTOSERVISEM DOJÁČEK + ostatními se
Nákup u Dojáčka je OK. Nejlepší je prodejna na Výtoni, speciálně vedoucí Karel Huleš. Je ochotnej a dá se s ním mluvit. S Bravem k Dojáčkovi do servisu do Vršovic nejezdím, mám garážistu. S novým Stilem jsem tam byl jednou se záruční opravou a taky OK. Dříve s Bravem tam byli celkem v klidu, ale trochu dlouhý lokte. Než jsem to vychytal, tak jsem byl nespokojenej. Jakmile jsem trval na půjčení náhradního auta, když bez upozornění přetáhli dobu opravy, srovnalo se to. -
"-- skrytý --" 28.08.04 18:15
« Re: ZKUŠENOSTI S AUTOSERVISEM DOJÁČEK + ostatními servisy Fi
Kvalitu servisu posoudit nemohu, vím že hodně aut jezdí zakoupených a servisovaných právě u Dojáčka, každopádně jsem tam jednou byl s kamarádem pro jeho Stilo a měli tam vyšší ceny za hodinovou práci (asi o 80Kč / hod), ale to bude spíš tím, že já servisuju daleko od Prahy (proto to mám levnější). -
"-- skrytý --" 27.08.04 23:09
« ZKUŠENOSTI S AUTOSERVISEM DOJÁČEK + ostatními servisy Fiat
Chci se zeptat, jaké máte kdo zkušenosti s autoservisem Dojáček, případně jaký autoservis na Fiat doporučujete navštívit, tzn. kvalita, rychlost, seriózní a profesionální jednání a práce... slyšel jsem hlášky, že při předání auta do servisu vám vymění (asi dle jejich potřeby) vaše dobré díly za jejich méně dobré, aniž by majitel něco poznal. To by byl vrchol a do takového servisu bych rozhodně nechtěl své auto dát! Ne náhodou zmiňuji právě servis Dojáček. Máte tedy nějaké zkušenosti? -
« Re: Chip JTD 115
Mám přečipovaný motor od ATX ( Kerscher ). Parametry by měly být 107 kW / 320 Nm. Nebyl jsem na brzdě, takže nevím, jestli je to skutečnost. Každopádně je to celkem poznat. Čipoval jsem, když jsem měl najeto cca 8000 km ( teď mám 55 000 ). Ve Fiatu by to asi nijak nepoznali, raději jsem jim to řekl sám, aby mi nepřehráli nový firmware do ŘJ. Nedělali s tím žádný problém.