Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« 1.8 Stilo
1.8l motor sa dodava len vo vybave DYNAMIC, tato ma seriovo aut.klimu, velurove potahy, 16' alu disky, 205/55 gumy, 6 x airbag, ESP, CD radio, laktovu a bedrovu opierku, posuvatelne zadne lavice, stolik na zadnej strane spolujazdcovho operadla ...
ESP sa nikdy vypinat nedalo, len ASR sa dalo (ale uz sa asi neda) -
« Re: ZKUŠENOSTI S AUTOSERVISEM DOJÁČEK + osta
Já mám s Dojáčkem dobrý zkušenosti. Jezdíval jsem tam s Temprou se složitějšíma závadama a teď tam jezdím s Mareou. Co obzvláště oceňuji je schopnost najít složitější závady (např. v elektroinstalaci), značné zkušenosti s Fiaty (takže leccos je jim jasné dřív než dojdeme k autu) a slušný chování k zákazníkům (alespoň co jsem zažil nebo viděl). Takže jsem rád, že v Praze jsou.
Byl jsem u nich snad 20x a pokud si dobře pamatuji, tak jen jednou nebo dvakrát to nebylo úplně v pořádku. Jednou, když mi opravovali dveře po lehký bouračce tak tam nechali nějaký "mouchy" (ovšem to jsem způsobil částečně já, protože jsem spěchal a tlačil na ně aby to už už bylo hotový). A pak když jsem chtěl nechat vyměnit těsnění pod hlavou 1.9TD, tak jsem si je nevybral, protože při tom nedělali (nedělají ?) tlakovou zkoušku hlavy. -
Adyn 01.09.04 07:46
« Re: ZKUŠENOSTI S AUTOSERVISEM DOJÁČEK + ostatním
Já když dávám auto k Dojáčkovi, tak ho vždycky celé obejdou a kdejaký škrábaneček zapíší do protokolu, takže s tím předáním ťuknutého auta to už asi někdy zažili...
Jinak jsem s nima spokojen, poprvé jsem tam byl, když se mi ulomil čep v pantu na dveřích (první větší závada na mé Marey a vcelku kuriozní). Doporučil mi je můj domovský servis v Brně a byl jsem s nimi hned napoprvé spokojen. Ten díl (ocelový trn v průměru cca 10mm) se vůbec jako náhradní díl nedodává, tak hoši nelenili a vytlačili ten čep z jiných dveří (prý nového náhradního dílu, ale poškozeného) a mě ho tam narazili. Celá ta legrace včetně sundání dveří a jejich nasazení apod. mě vyšla na něco přes sedm stovek. Ve faktuře byla vyúčtována jen práce a žádné díly. Takže od té doby tam jezdím na prohlídky a vždy bylo vše OK. A to je ještě prudím s reklamacemi typu, že po geometrii je volant o půl stupně mimo ideální polohu - opraveno s omluvou... -
« Stilo - cena?
Ahoj lidi, jenom ze zajmu, za jakou cenu myslite ze by se dalo strelit 5dv Stilo Active, modra metaliza, provoz od 09/02, tedy presne dva roky, najeto 29000 km, servisovano, prvni majitel, vybava: 6x airbag, ABS, ASR, MSR, brzdovy asistent, orig. radio na kazetu + 5CD changer, 6x repro, posuvna zadni lavice, manualni klima, predni okna v elektrice, central atd.....? Celkem by me zajimala soucasna realna prodejni cena. Auto nebourano, servisovano. MBE -
"-- skrytý --" 31.08.04 12:10
« Re: Re: Re: Re: ZKUŠENOSTI S AUTOSERVISEM DOJÁČEK + ostatním
Bohužel s Dojáčkem spokojený nejsem. Dokážou udělat jen základní servisní úkony. Reklamované vady, nad kterými je třeba přemýšlet, přejdou bez povšimnutí, ani se neobtěžují sdělit stanovisko. Taky přebírání a předávání auta je katastrofa. Nebyl by problém jim předat ťuklý auto a žádat náhradu škody, protože ho při přebírání nikdo nekontroluje. Kvůli reklamaci opravy tam ještě jednou musím, pak už to riskovat nebudu.

Ozaj videli ste nove Punto ?
www.f-i-a-t.com