Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.09.04  15:40

« Re: Re: Re: Prohlidka 2 roky

Ja do Stila nalil plnou syntetiku Madit Prima v cene 150 CZK/litr. Od servisu jsem si nechal potvrdit do zarucni knizky, ze mi tam dali Madit Prima.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.04  20:56

« Re: Re: Prohlidka 2 roky

No já mám sice Bravu ale ten filtr mi taky kdesi nabízeli za cca 8 kg. Pak jsem šel za kamarádem olejářem a on mi sehnal palivovej + olejovej + vzduchovej + pylovej vše dohromady taky za 800 (od firmy Clean). To znamená, že na tom musí mít dost nehorázný vývary :-( S tím olejem to bude bude něco podobnýho. Kdysi mi v autosalonu Fiatu říkali, že je ze cca 60 % živí servis a vlastní prodej aut jen z těch zbývajících 40%.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 16.09.04  15:21

« Re: Prohlidka 2 roky

Tak jim příště řekni, že ho NESMÍ měnit. Třeba že už sis ho vyměnil sám...
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.04  13:55

« Prohlidka 2 roky

Bylo to u byvaleho Vavrince v Praze, nyni Autotyp. Ten HELIX je taky plna syntetika. Neptali se me a dali mi ho tam, i kdyz uprimne, ani mi to nevadi, olej je to jedine co muzu tomu motoru doprat. Jinak ten pylovej prej MUSELI vymenit, no preziju to :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.04  12:55

Ta cena asi odpovídá, jenom ten olej, to je rána. Syntetická Selénie stojí 553 Kč/2 litry. Kde to bylo ?
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.04  11:46

« MP3

Ahoj, pevne tomu verim, ze do radia v Stile sa da pripojit cez original vstupy externy zdroj. Ak by si pohladal, postol som tu kedysi aj link na schemu pripojenia (popis bol v nemcine)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.09.04  10:56

« Autorádio a externí zdroj hudby přes redukční kazetu

Ahoj, zkoušel jsem ve svém Stilu vložit do rádia redukční kazetu, abych mohl přehrávat hudbu ze svého MP3 přehrávače a nic. Vyzkoušel jsem dva výrobce, ale ani jeden se nechytal.
    Máte někdo jiné zkušenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 15.09.04  16:27

Pylový filtr stojí cca kolem té tisícovky(vč. DPH). V solidním servise se tě ptají, jestli ho opravdu chceš měnit i za tu cenu. Pokud nejste někdo alergik, tak se na to vykašlete. Cena oleje mě taky překvapila. To sis přál něco extra spešl nebo ti ho tam vrzli sami? Já jsem kdysi experimentoval s Castrolem a pak jsem se vrátil k Selenii a všecko v nejlepší pohodě a za dobré ceny...
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.04  15:06

« Prohlidka 2 roky

Tak mam po dvoulete prohlidce, najeto 29500km. Stalo to 5300 s DPH. Docela darda. Olej byl asi za 480 / litr, nejakej HELIX ultra nevim co, filtr to klimy asi 800,- pak pylovej filtr a dalsi filtry, material celkem asi 3500,- no a sve si ukousl na DPH taky soudruh Spidla, teda vlastne Gross, ale hreje me, ze to mysli uprimne.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.09.04  12:38

« Klepání sedadla

Ahoj Stilaři! Začalo mi něco vzadu v autě bouchat a klepat. Když jsem skopil zadní opěradlo, tak to přestalo. Nizméně zdá se, že je sedadlo i opěradlo upevněné, jak má. Nevíte, co by to mohlo být?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  14:10

« Re: JTD

Nevadí vám vibrace motoru na volnoběh u JTD??? Mě to hodně s..e, zvláště když jezdím hodně po městě a neustále čekám v kolonách. Z koušel jsem už několik Stil s JTD motorem a bylo to u všech stejné.
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.04  14:04

« Pohoda

Dlhodoba spotreba 6.6l, ziadne problemy. Chvala bohu, nie je co riesit.
    Ozaj videli ste nove Punto ?
    www.f-i-a-t.com
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.04  13:18

« Bez nadpisu

Ja jsem v pohode uplne maximalne :-) Shanim jenom ty elektrony a nic :-( Pristi tyden asi pujdu na chip, dam pak vedet, co to udelalo (JTD115).
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 13.09.04  11:06

« Re: 1.8 Stilo

mal som Stilo s tymto motorom pozicane 3 dni, motor bol fajn, ale pomerne smädny.
    Zrali mi to cez 9 litrov :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.09.04  10:28

« Re: Stilo

Čekám, čekám, doufám,že Dojáček, respektive chlapci v Torino sebou hodí a příští týden budu mít Stilo doma...
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.04  09:41

« Stilo

Zdravim, nic se tu nejak nedeje, vsichni v pohode? Ja jsem dal dnes auto na garancku po 2 letech. Tak jsem zvedav kolik me to bude stat.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 06.09.04  10:56

« Re: 1.8 Stilo

dik
  • 00 Reagovat !

foto

06.09.04  10:53

« 1.8 Stilo

1.8l motor sa dodava len vo vybave DYNAMIC, tato ma seriovo aut.klimu, velurove potahy, 16' alu disky, 205/55 gumy, 6 x airbag, ESP, CD radio, laktovu a bedrovu opierku, posuvatelne zadne lavice, stolik na zadnej strane spolujazdcovho operadla ...
    ESP sa nikdy vypinat nedalo, len ASR sa dalo (ale uz sa asi neda)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.09.04  10:18

« Bez nadpisu

Mám Stilo 1,8 roku výroby 2003, ESP je v základu, tedy bez příplatku. Vypínat se nedá, vypíná se jen ASR :-) .
    MH
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.04  13:12

« Re: ZKUŠENOSTI S AUTOSERVISEM DOJÁČEK + osta

Já mám s Dojáčkem dobrý zkušenosti. Jezdíval jsem tam s Temprou se složitějšíma závadama a teď tam jezdím s Mareou. Co obzvláště oceňuji je schopnost najít složitější závady (např. v elektroinstalaci), značné zkušenosti s Fiaty (takže leccos je jim jasné dřív než dojdeme k autu) a slušný chování k zákazníkům (alespoň co jsem zažil nebo viděl). Takže jsem rád, že v Praze jsou.
    Byl jsem u nich snad 20x a pokud si dobře pamatuji, tak jen jednou nebo dvakrát to nebylo úplně v pořádku. Jednou, když mi opravovali dveře po lehký bouračce tak tam nechali nějaký "mouchy" (ovšem to jsem způsobil částečně já, protože jsem spěchal a tlačil na ně aby to už už bylo hotový). A pak když jsem chtěl nechat vyměnit těsnění pod hlavou 1.9TD, tak jsem si je nevybral, protože při tom nedělali (nedělají ?) tlakovou zkoušku hlavy.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…