Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Re: Prohlidka 2 roky
No já mám sice Bravu ale ten filtr mi taky kdesi nabízeli za cca 8 kg. Pak jsem šel za kamarádem olejářem a on mi sehnal palivovej + olejovej + vzduchovej + pylovej vše dohromady taky za 800 (od firmy Clean). To znamená, že na tom musí mít dost nehorázný vývary :-( S tím olejem to bude bude něco podobnýho. Kdysi mi v autosalonu Fiatu říkali, že je ze cca 60 % živí servis a vlastní prodej aut jen z těch zbývajících 40%. -
« Prohlidka 2 roky
Bylo to u byvaleho Vavrince v Praze, nyni Autotyp. Ten HELIX je taky plna syntetika. Neptali se me a dali mi ho tam, i kdyz uprimne, ani mi to nevadi, olej je to jedine co muzu tomu motoru doprat. Jinak ten pylovej prej MUSELI vymenit, no preziju to :-) -
"-- skrytý --" 16.09.04 10:56
« Autorádio a externí zdroj hudby přes redukční kazetu
Ahoj, zkoušel jsem ve svém Stilu vložit do rádia redukční kazetu, abych mohl přehrávat hudbu ze svého MP3 přehrávače a nic. Vyzkoušel jsem dva výrobce, ale ani jeden se nechytal.
Máte někdo jiné zkušenosti? -
Adyn 15.09.04 16:27
« Re: Prohlidka 2 roky
Pylový filtr stojí cca kolem té tisícovky(vč. DPH). V solidním servise se tě ptají, jestli ho opravdu chceš měnit i za tu cenu. Pokud nejste někdo alergik, tak se na to vykašlete. Cena oleje mě taky překvapila. To sis přál něco extra spešl nebo ti ho tam vrzli sami? Já jsem kdysi experimentoval s Castrolem a pak jsem se vrátil k Selenii a všecko v nejlepší pohodě a za dobré ceny... -
« Prohlidka 2 roky
Tak mam po dvoulete prohlidce, najeto 29500km. Stalo to 5300 s DPH. Docela darda. Olej byl asi za 480 / litr, nejakej HELIX ultra nevim co, filtr to klimy asi 800,- pak pylovej filtr a dalsi filtry, material celkem asi 3500,- no a sve si ukousl na DPH taky soudruh Spidla, teda vlastne Gross, ale hreje me, ze to mysli uprimne. -
« 1.8 Stilo
1.8l motor sa dodava len vo vybave DYNAMIC, tato ma seriovo aut.klimu, velurove potahy, 16' alu disky, 205/55 gumy, 6 x airbag, ESP, CD radio, laktovu a bedrovu opierku, posuvatelne zadne lavice, stolik na zadnej strane spolujazdcovho operadla ...
ESP sa nikdy vypinat nedalo, len ASR sa dalo (ale uz sa asi neda) -
« Re: ZKUŠENOSTI S AUTOSERVISEM DOJÁČEK + osta
Já mám s Dojáčkem dobrý zkušenosti. Jezdíval jsem tam s Temprou se složitějšíma závadama a teď tam jezdím s Mareou. Co obzvláště oceňuji je schopnost najít složitější závady (např. v elektroinstalaci), značné zkušenosti s Fiaty (takže leccos je jim jasné dřív než dojdeme k autu) a slušný chování k zákazníkům (alespoň co jsem zažil nebo viděl). Takže jsem rád, že v Praze jsou.
Byl jsem u nich snad 20x a pokud si dobře pamatuji, tak jen jednou nebo dvakrát to nebylo úplně v pořádku. Jednou, když mi opravovali dveře po lehký bouračce tak tam nechali nějaký "mouchy" (ovšem to jsem způsobil částečně já, protože jsem spěchal a tlačil na ně aby to už už bylo hotový). A pak když jsem chtěl nechat vyměnit těsnění pod hlavou 1.9TD, tak jsem si je nevybral, protože při tom nedělali (nedělají ?) tlakovou zkoušku hlavy.