Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Akvárium v kufru.
Kdyz jsem to pred 2 roky kupoval, tak to melo na tachaku zhruba 20 tisic km (mozna to melo najeto vic a stocili to, ale o moc asi ne - rok a pul stary auto, ktery jeste nejakou dobu stalo kvuli oprave bouracky). No a ja najezdim rocne cca 20 tisic. Sakumprask 60.000 km. -
« Re: Re: Re: Re: Re: Akvárium v kufru.
Cau Adyne. Jezdi to hezky - po tuningu to sice obcas ponekud zakouri :-( (doufam, ze moje dalsi auto bude mit PPS filtr) ale tech 110 kW a 370 Nm je proklate prijemnejch.
Ted se chystam na servis po 60.000 a STK, tak snad to bude OK. Co se mi posledni dobou zda divny, je nadmerna citlivost ABS. Hlavne po prejeti nerovnosti. Fakt, ze vibrace od predni napravy jsou pro Mareu typicke, ale ted je to asi nejaky vyraznejsi - estli mi neodchazeji tlumice (?). Mely by na to narok - kombinace tezkeho motoru a kvalitnich prazskych vozovek je pro tlumice dost narocna. -
« Re: Re: Re: Akvárium v kufru.
Zatim kupuju jen ojetinky (posledne Marea WE 2.4JTD = milacek :-) a ve svem nechutne rozsahlem seznam kontrol auta pred koupi mam i "projeti myckou". Vidim, ze by to clovek mel snad delat i pri koupi novyho :-(((
I kdyz nektery typy netesnosti by to asi nezachytilo. Drzim palce, at ti to Dojacci opravi. -
"-- skrytý --" 18.10.04 10:23
« Re: Re: Akvárium v kufru.
Bouraný snad ne proboha....naopak jsem cekal, az bude vyrobený v Itálii...tohle snad Dojáček nepraktikuje....
Ten rozdíl v lícování dveří vyfotim, to bude asi nejlepsi...Horní lišta u zadních a předních dveří i pryž u spodních těsnění oken prostě nesedí tak přesně jako na straně u řidiče...jedna je výš a druhá níž...
Jinak akvárium v kufru měl např. i sám technik od Dojáčka (nebudu jmenovat) a zatékalo tam otvory nad zadními brzdovými světly....zítra jdu do servisu k Dojáčkovi, takže pak budu informovat... -
« Re: Akvárium v kufru.
Ahoj Vojto ! To s tou vodou tu uz niekto mal, tusim to tieklo cez tu listu SPZ, s tou opierkou potrebujes len trpezlivost, Dojacek to (snad) urobi,
Ale co ma uplne dorazilo, je to s tymi dverami. 1.5cm rozdiel medzi dverami je sila. Mozes to blizsie popisat ? Kde a ako to vyzera ? Tak ma napada, ci to auto nebolo burane .. -
"-- skrytý --" 15.10.04 16:19
« Akvárium v kufru.
Nuže přátelé, je to tady: Stilo 5dv, sáří - v provozu od 4/10/04, najeto přes 1000 km. Dneska obstojně pršelo, jezdil jsem, otevřu kufr a....kobereček na rezervou prochcanej, v lavoru pod rezervou tak cenťák vody, vercaj i rezerva naprosto vlhký. Jdu k Dojáčkovi do servisu příští tejden. Jinak říkali, pane, ano víme o tom, to Stila občas dělají....
Vím, že tady o tom již někdo psal....takže tento problém vesele přetrvává. Jo a taky mi fest nelícujou přední pravý dveře. Lište mezi pp a pz dveřma dobrej cenťák a půl, možná dva rozdíl. Na straně u řidiče ok...Jinak jsem si tam nechal dát loketní opěrku, kterou mi doteď nebyli schopný namontovat, jelikož Dojáčkovi nepřišla v tom dezénu potahovým co mám v autě......
Začínám to auto fakt milovat. Já tušil, že to nebude nuda, ale takovej nástup jsem fakt nečekal! -
"-- skrytý --" 12.10.04 07:59
« Re: Re: Re: havarie - Fiat Stilo MW
Ahoj, tak mám první informaci, že Stilo je na odpis - údajně škoda větší než 350 t. Kč. Protože však řidič co se otáčel na dálnici, si nic nepamatuje a jeho spolujezdec ještě v den havárie zemřel, tak to vidím na dlouho, než budu vybírat nový auto. -
"-- skrytý --" 06.10.04 09:59
« Re: Stilo MW - havarie
Upřímnou soustrast, všiml jsem si toho Stila MW ve zprávách a říkal jsem si, ježišmarjá červený Stilo (sám jsem si od Dojáčka totiž toto pondělí přivezl červený Stilo 5dv...)
Taky radím - ne odpis, oprava oprava - pokud je to na leasing.

To já už mám nalítáno přes 135 tkm...