Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

25.10.04  12:30

« Re: Re: Re: Dojáček

Fakt, že jeden z mála případů (jestli ne jedinej), kdy jsem byl dost nespokojenej s Dojačkem, byla situace, kdy jsem na ně časově tlačil.
    To když nám měnili oboje levé dveře u Tempry (do manželky najel na parkovišti taxikář) a na nějakej materiál týden nebo dva čekali, pak jsem to auto už na víkend potřebaval a tak jsem na onoho technika telefonicky tlačil. Dopadlo to tak, že něco uvnitř LP dveří špatně uchytili (při zavírání tam něco bouchalo) a museli to za týden znovu rozdělat. A taky se mi moc nelíbilo, jak nalepili boční černé lišty.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.04  22:46

« Re: Re: Dojáček

2 Pavel_KR5: Už jsem trochu vychladnul, ale nemůžu s Tebou ve všem souhlasit. Pan Štěpánek mě osobně slíbil, že oprava bude na počkání a že se mi budou věnovat hned jak dorazím mezi 9:00 - 10:00. Na otázku, jak to dlouho bude trvat, řekl do 20 minut. Druhý den z toho nesplnil vůbec nic. A dneska jsem si všimnul, že jak šroubovákem vylamovali ovládání okna, pěkně to okolo dojebali. Asi to dělal učeň nebo co.
  • 00 Reagovat !

foto

24.10.04  16:21

« Zvetseny forum otevren

rozsahla zmena na nejvetsim STILO FORUM www.stilo.org je konecne provedena.
    >:D
    nyni mate v CZ/SK verzi 8 RUBRIK do ketrych muzete psat vase prispevky.
    uvidite i hodne fotek z posledniho STILO MEETINGU na strahove a doctete se hodne jinych zajimavosti o stilu.
    :-!
    takze se tam hned kouknete, primy link je tady:
    [odkaz]
    nebo si zapamatujte www.stilo.org
    PS: muj stilo JTD 115 ma uz 90.000 km najeto - je skoro 3 roky stary a nema porad zadnou poruchu.
    pozdravy PHARAO
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.04  12:15

« Re: Re: náprava

Vrzání - mám silentbloky nové - všechny, pozor na vyměněný počet - a stále kvoká, stále kvoká ... Ale musím říct, že pan Pavel se opravdu snaží, to vyřešit.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.04  12:12

« Re: Dojáček

Bývalý Vavřinec - teď Autotyp
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.04  15:24

« Re: náprava

Mal som, a zrejme budem mať tento problém aj neskôr. Najprv mi silenbloky tiež premazávali, čo pomohlo tak na 1-2 mesiace. Keď som bol viac neodbytný tak zo servisných technikov vyliezlo, že problém sa dá vyriešiť len výmenou silenblokov na zadnej náprave a výmenou celých ramien na prednej náprave, lebo tam sú silenbloky nalisované. Pred dvomi mesiacmi mi ich komplet vymenili. Doteraz bol pokoj, no v týchto chladnejších dňoch začína vŕzgot opäť. Mám aj iný problém. Z palubovky (niekde v strede) v chladnejšom počasí vychádza klepotavý hluk. Je závislý od otáčok motora a nerovností vozovky. Trvá to len dovtededy, kým sa interiér nezohreje na určitú teplotu. potom to prestane. Niekdo tu už o niečom podobnom písal. Ak ste už podobný problém mali a podarilo sa vám ho odstrániť napíšte ako.
    1,8 MV 05/2003 - 23 tis. km.
  • 00 Reagovat !

foto

22.10.04  13:34

« Pas

Problem s prodrenym pasem jsem mel taky, v zaruce vymenen, ale mel jsem to dole v miste asi 15 cm od uchyceni pasu, nebylo o co by se to drelo a presto takhle vypadal. Tezko rict.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.04  12:42

« Re: Dojáček

to Kejml: No, jestli muzou lidi od Dojacka za to, ze ti 3 mesice nechodi el. ovladani praveho zpetneho zrcatka (a pritom jde o opravu na 1 hod), tak jsou *. Pokud ne, tak je * nekdo jiny.
    To, ze tvoje manzelka cekala pul hodiny, nez se ji venoval technik, je bud jeji vina (ze si o to nerekla) nebo je to "vinou" toho, ze tam bylo moc zakazniku. Coz se mi nekdy stane taky (a pritom v tom celkem umim chodit a vicemene vsechny techniky znam) a v dane situaci s tim tezko neco delat (leda postrilet ony zakazniky co prisli prede mnou ;-).
    A ze rozebrani dveri, vymena jednotky a slozeni trva 1 hodinu? Ja bych takovou opravu na pockani bral - vetsinou tam auto nechavam den nebo dva a tim padem ztratim o hodne vic cestovatnim MHD.
    Takze nevim proc se cilis. Ja k nim uz par let jezdim - napred s Temprou s vecma, ktery v mensich autodilnach neumeli a ted se vsim u novejsi Marey a jsem v cca 9/10 pripadu spokojen. Zvladnou toho hodne a zrovna prijimaci technici (Dostal, Stepanek, Janacek ...) jsou velice prijemni a fundovani. Alespon takovou mam ja zkusenost.
    Ted jsem tam mel zase po roce Mareu na servis po 60.000 km a vyslo to super - naprosto bez cekani. Jindy tam ale (hl. po ranu) musim cekat i pres pul hodiny. Ale nadavat jim kvuli tomu do * nebo osnovat plany na demolici jejich celisti - no to mi pripada dost ujety. Cau. Zkus frote rucniky :o)
  • 00 Reagovat !

foto

22.10.04  08:44

« Re: náprava

Zdravím, mám podobný problém, vržou mi nápravy při přejezdu nerovností, hlavně v zatáčkách (parkoviště atp.). Auto je 5dv., 49 tkm, 03/2003. Budu to řešit při "zimní prohlídce" spolu s pravým zadním bezp. pásem - na boku je rozedřený něčím uvnitř v navíjecím mechanismu :?
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.04  18:30

« náprava

Pánové, nemáte někdo zkušenosti s povrzáváním šířícím se někde od zadní nápravy a občas i zepředu z PPN, které se ozve když se auto naklání napříč, např. při vjezdu a výjezdu z kruhového objezdu, nebo když zatáčím na odbočku a dojde k tomu, že se nejdříve náprava odlehčí a pak zase zatíží? Auto má najeto jenom 40 tis. km, je 3dv. a jezdím většinou sám. Už jsem to jednou reklamoval, a že prý nastřikali silikonem silentbloky či co, ale po měsíci to začalo dělat znova. Nemáte s touto nepříjemností někdo zkušnosti. Auto není z nulté série, r.v. 04/2002. Dík.
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.04  15:13

« Dojáček

Opět se mi potvrdilo, že u Dojáčka jsou kok@ti. Od prvního dne mi nefungovalo el. ovládání pravého zrcátka. Od 21.7. do dneška 20.10. Technik Štěpánek slíbil, že to bude na počkání sparveno (výměna řídící jednotky ve dveřích). Poslal jsem tam manželku a to byla jejich klika, protože bych jim rozbil držku. Čekala půl hodiny než si jí někdo všimnul a pak hodinu " na počkání". Jste někdo z Prahy spokojen někde jinde?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.10.04  12:38

« Re: vojta

ok. dneska to nafotim.
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.04  12:32

« vojta

Hmm Vojto co keby si tie PP dvere odfotil ? Nejde mi to do hlavy, 1 cm je teda riadna odchylka. Radi by sa tu na to asi viaceri pozreli.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 21.10.04  07:15

« Re: Re: Re: Re: loketni operka

To teda nasere, takovýto prodejce! To už jsme jako u Škodovky, nebo co!
    >:-[]
    Co takhle podusit Fiat ČR...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.04  21:21

« Re: Re: Re: loketni operka

nuže: do kufru udajne teklo nekde pres tlumic zadniho leveho kola....no, zacne zase prset a vubec bych se nedivil, kdyby tam akvarium bylo znova...uvidime. operka neprisla, zavolaji az prijde....pp dvere dle meho VUBEC nespasovali, vypada to UPLNE stejne jako predtim.Tvrzeni, ze s tim uz nic nejde delat...no nevim, stale je tam temer 1 cm vyskovy rozdil mezi listama u pp a pz dveri.... kdybych to auto nepotreboval, tak bych ho proste neprevzal. stejne tam pojedu behem par dni znova, az jim, doufam, prijde konecne ta operka. Tohle bude beh na dlouhou trat.... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.04  15:40

« Re: Re: loketni operka

jo, jinak ta operka dodatecne stoji 3.500 i s montazi, ukecal jsem Dojacka aby to bylo v ramci slevy, + koberce, defend lock a tak...
    podotykam, ze o ty operce vedeli od ty doby, co to auto bylo objednany, tedy koncem srpna.....2 mesice nejsou schopny dodat tu posranou operku, pry ze neni zrovna v tom latkovym desenu co mam potahy....se musim smat...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.04  15:36

« Re: loketni operka

Jde to. Mam 1.6 Active 5dv. + "par" ptakovinek navic, jako 2zonova klima, CD misto kazety, parkovaci asistent...+ operka.
    Jen takova perlicka - prave me volali od Dojacka, ze ac mi predevcirem poslali mail, ze operka konecne dorazi z Italie dneska, tak ze jeste tedy nedorazila.....auto jsem tam mel 2 dny kvuli tomu, ze mela byt dnes....to znamena, ze az dorazi, tak tam pojedu znova.... :'-(
    dneska jdu pro to auto a jsem zvedavej co udelali s "drobnostma", ktery jsem reklamoval - akvarium v kufru, slicovani par plastu vevnit, slicovani pp dveri....ehhh
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.04  11:20

« loketni operka

Vojto, onehda jsem se ptal na moznost dodelani loketni operky a bylo mi u Vavrince receno, ze to nelze. Tobe Dojacek nabidl moznost dodatecneho dodelani? Kolik to stoji? Mas nejake blizsi detaily, nebo jsem jenom zmatenej a neco mi uniklo :-) Dik za info.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.04  09:08

« Re: Re: Akvárium v kufru.

Jdu teprv dnes vyzvednout auto...
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.04  08:43

« Re: Akvárium v kufru.

Tak co Vojto ako si pochodil ? Kufor, dvere, opierka ..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…