Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Garancka
Takovou sumu za "pouhou" vymenu zakladnich veci, co se na aute meni pri garanckach? Podezrely. Kde sis to nechaval delat? Ja jim rek, ze auto setrim, preci jen 10K za rok neni zadna laace, a sme se dohodli napriklad, ze pylovej filtr jenom profoukne (verim tomu, ze se ho ani nedotk:)), ale za tejden se chystam se na ty filtry podivat vlastnorucne. Jeste prijit na to, jestli se k tomu amater jako ja vubec nejak kloudne dostane, aby se podival. -
« Garancka po roce
Mimochodem - byl sem na garancce prave vcera u poDojacka a sem o 4100 lehci, uh. Ale mohl sem pocitat i viac, jak sem tu cetl ty predchozi debaty. Rekli si to za olej, filtry, promazani vrzajicich okynek, utazeni povrzkavajicich dveri, promazani obou os, vycisteni zadnich brzd (hluboce povrzavaly pro jemnym popojizdeni na brzde na semafooru napr.), zalatani jebnuty izolace na spodu auta vo obrubnik a namontovani novejch zasterek. Huh. No, uvidime, do kolika tejdnu se to vsecko znova rozvrzaa:) -
« Re: Studeny start + i u 1,2 motoru:)
Musim rict, ze to neni vec jenom motoru 1,6 a dalsich. Litam si na 1,2 motoru a reknu vam, ze kdyz to v chladu nastartuju, tak si pripadam, jako ze jezdim na dieselu, jako nejakej Ford Transit:) Samozrejme po chvili se zvuk srovna, ale ta prvotni zatuhlost dela fakt zajimavej sound:) -
"-- skrytý --" 15.11.04 13:18
« Re: Re: Motor 1,6 za studena
Ikdyz necham bezet motor naprazdno treba i nekolik minut, stejne to auto minimalne 1 km naprosto netahne. Dnes bylo rano minus 2 a malem jsem ani nevyjel na hlavni silnici, protoze to bylo do kopce. Je to dost neprijemny... -
« Re: Poškrábaný lak u zadních prahů
Max: predne zasterky nepomahaju, ja ich na aute mam .. nepomohli. Ale ak mas nastavce prahov, malo by to byt v pohode, nie ? Inac tie folie su dost drahe, ja uz mam prelepene cele prahy plus spodky dveri plus zadny blatnik na tom kritickom mieste a vyslo to okolo 4000 Skk.
Fiat predava original folie na zadny prah, blatnik, ale su uzke mal som ich, ale uz su prec a prelepil som to poriadne .. -
« Re: Re: Poškrábaný lak u zadních prahů
TO 1.6 dynamic:podobný problém som mal na Punte II, po prvej zime som mal doslova "rozstrielaný" lak na zadnom blatníku pred kolesom, pritom na iných Puntách som si to nevšimol. Teraz mám Stilo 3D, podprahové lišty a nechcel by som aby došlo k niečomu podobnému /predajca vo Fiate ma tentokrát upozornil na uvedený problém/. Pomôžu napr. zásterky v predu ? /vyzerá to však hrozne/. Predávajú sa aj originálne ochranné fólie? Koľko stojí cca nalepenie uvedených fólii. ďakujem -
« Studeny start
Tohle mam taky, ale je to fakt jen kdyz nastartuju a hned jedu, kdyz treba necham motor 20 vterin bezet, pak uz je to OK. Ptal jsem se v servisu a rikal, ze je to normalni, mlel cosi o tom, ze chvili trva nez se elektronika prizpusobi teplote nasavaneho vzduchu. Doporucoval chvilku nechat motor bezet a pak vyrazit. -
« Re: Poškrábaný lak u zadních prahů
Ta folia je hruba a elasticka, nema to nic spolocne s izolepou alebo beznou reklamnou foliou. Mal som tam tesne po prelakovani prahov asi 10 dni aj beznu reklamnu foliu (sedu :-)) a ked som ju daval dole uz bola na viacerych miestach prederavena. Tam na mojej stranke je aj par linkov, na stranky 3M a jednej bratislavskej firmy co tie folie aj lepi. -
"-- skrytý --" 11.11.04 17:11
« Motor 1,6 za studena
Mam nejake problemy se startovanim a rozjezdy u studeneho motoru, kdy jsou teploty kolem nuly. Jako by to vubec nemazalo, ikdyz je v tom plna syntetika. Na prvnich desitkach metru se motor dusi, naprosto netahne. U zadneho jineho moderniha auta, co jsem mel, jsem nic takoveho nepozoroval. -
« Re: Poškrábaný lak u zadních prahů
Trpia tymto uplne VSETKY Stila, ale nielen Stila, je to problem aj Megane, Scenic, Avensis, MB E Klasse .. Citroen Berlingo, proste staci aby ten prah mal plochu na ktorej tie kamienky mozu pristavat. Renault seriovo uz v predajni ma vsetky Megany a Sceniky s prelepenymi prahmi.
Pozri sem ako to treba urobit, tie folie od Fiatu co sa daju kupit ako prislusenstvo su nedostatocne, su prilis uzke, mal som ich minulu zimu a na jar boli prahy obite po krajoch tych folii.
Ja mam sice 205 gumy, ale co si vsimam Stila na parkoviskach tak aj tie so 195 to maju obite, otazka je ako bude vypadat Stilo tvojeho sefa na jar ..