Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 10.12.04  22:54

« Multiwagon 1.9 MJ 16V

Tak jsem si dnes zařídil téměř nový multiwagon s tímto motorem. Fakt bomba - zátah jako blázen už z nízkých otáček a co mě překvapilo byla minimální hlučnost. Zkoušel jsem krátkodobě i maximálku - tachometrově přes 220km/h. Škoda že mi zrovna nezbývaj nějaký drobný....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.12.04  09:50

« Re: Re: Re: Re: ORiginalni autoradio na CD -jak dodelat MP3

Tak to propojeni Blaupunkt menic - radio Visteon testni a dej vedet.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.04  18:49

« Re: Re: Re: ORiginalni autoradio na CD -jak dodelat MP3 a ne

Nasel jsem reseni mp3:
    [odkaz]
    Compact Drive MP3 od Blaupunktu ma stejne tachnicke parametry pripojeni jako cd menic09 -tedy ovladani na radiu pujde (potrvrdil mi to i technik od Blaupunktu) jenom, nevim zdali budou na radiu videt nazvy skladeb. Zkousel nekdo uz toto reseni?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.04  18:39

« Re: Re: ORiginalni autoradio na CD -jak dodelat MP3 a nebo m

Dojáček mi odečetl 1.000,- Kč za vyndání rádia s MC. Nechal jsem si tam dát panel bez rádia s ISO dírou a namontovat rádio s MP3. Přišlo mi to nejjednodušší a nejpohodlnější. Další výhoda je, že si tam můžeš nát co chceš. Nevýhody - originál rádio mi tam přijde hezčí, je propojené s displejem u budíků a asi se nekrade.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.04  17:13

« Re: Re: ORiginalni autoradio na CD -jak dodelat MP3 a nebo m

Radio do Stila vyrabi Visteon...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.04  17:12

« Re: Re: Čelní sklo

Autosklo Perfect v Praze ho ma cca za 5.000
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.04  13:59

« Re: ORiginalni autoradio na CD -jak dodelat MP3 a nebo menic

www.conrad.cz prodává redukci - 3,5mm Jack na jedné straně, na druhé pak je konektor do autorádia Blaupunkt (jestli se nepletu, Blaupunkt vyrábí rádia i do Stila). Cena je kolem 200 Kč. Katalog teď v ruce nemám, takže se ti nepodívám na objednací číslo.
    BTW, bráchovi teď originál rádio ze skladového Stila vyndali a odpočítali jeho cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.12.04  08:00

« Re: Čelní sklo

Ahoj, ptal jsem se na to, když jsem uvažoval o pojistce čelního skla a u Dojáčka mi řekli že cca 12 000,- i s prací. Teď, když se s Kooperativou dohaduji o ceně za totálně zrušené Stilo MW, tak mi to spočítali na 7 500,-. Dost jsem byl překvapený, protože já jsem si platil pojistku na 15 000,-. Tedy bacha, jak zní pojistná smlouva. Něco jiného je si plati pojistku a něco jiného, kolik doopravdy dostanu.
  • 00 Reagovat !

foto

02.12.04  11:14

« Čelní sklo

Dobrý den, nevíte někdo kolik zhruba stojí výměna čelního skla na Stilo ???
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.12.04  09:55

« Re: Re: MP3

odporucam kupit si iPod so zariadenim iTrip - ti je maly FM vysielac, nastavis si to na nejaku volnu frekvenciu, to si naladis v aute a pocuvas. funguje to spolahlivo.
    iPod sa da kupit aj so 60gb diskom, to ked naplnis tak mas co pocuvat cely zivot :)
  • 00 Reagovat !

foto

01.12.04  08:20

« Re: MP3

Tak toto som nasiel na stilo.org, davam to sem, kedze uz tu bol dotaz na pripojenie externych zdrojov signalu.
    Citat:
    nebo si pripoj jakykoliv externi mp3-prehravac, nebo treba PDA pres TEL-LINE IN zdirku. je to myslim nejlepsi moznost, resi ji hodne clenu u nas v nemeckem forum.
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.04  15:55

« ORiginalni autoradio na CD -jak dodelat MP3 a nebo menic

Ahoj,
    uz na mne pomalu v autosalonu ceka moje Stilo.
    Jedina vec ktera mne trosicku mrzi je to ze jsem si musel vzit autoradio s cd :shock: (kupuji auto v akci) a pritom posloucham mp3ky.
    Jake cd menice se daji k origo autoradiu pripojit? Jdou i menice s mp3? nebo ta mp3 se da do radia nejak dodelat? Diky -jsem vdecen za kazdou kapku nadeje ze to pude....
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.04  09:21

« Re: Re: Ceny garancek

Nechci platit víc než Češi - jo směnný kurz nezměníš ...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.04  15:18

« Re: Re: Ceny garancek

Nu pozor, pozor, ten spodek mi nestrikali celej. Jenom sem v Chorvacku vzal pri parkovani v miste pod ridicem vo obrubnik a sedrel az na kov izolaci, co tam vede. Technik povidal, ze to zastrikal gumoasfaltem a este nejakym pajslem, ale celkove slo o praci v rozsahu cca 10x25 cm:) Samozrejme za nejakou castku, myslim ze nejakych 300 si za to vzali.
  • 00 Reagovat !

foto

22.11.04  09:17

« Bez nadpisu

Ahojte,mohu na garančku (auto v záruce) jet do Polska? Mám to do Zhořelce absolutně nejbliž.
  • 00 Reagovat !

foto

22.11.04  08:29

« Re: Ceny garancek

Nejde len o cenu garancky, aj ked neviem preco by som mal platit viac ako cesi. Ide mi hlavne o to, ze s Trencinom nie som 100% spokojny. Napriklad na opakovany dotaz na opravu nateru podvozku, mi bolo povedane ze to sa nerobi (fido-vi to v Prahe urobili). Alebo na dotaz, ci mi v ramci prehliadky nedoplnia napln v klime, mi povedal ze to sa nerobi, ze po 3 rokoch sa to vymeni komplet, pritom zo stilo.org viem, ze nemcurom to doplnaju. Potom mi cosi povrzava (jemne rezonuje) teraz vo volante, ked je este auto studene, ked sa auto rozkuri je klud, ked som to zmienil v servise, nejavili zaujem .. zase je fakt, ze sa sami od seba pytali na geometriu, alebo zodieranie pneumatik, ale s tymto ja problem nemam.
    A potom v U.Brode mam este aj iny dovod na zastavku. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

20.11.04  07:28

« Ceny garancek

Teda lidi, jedno nechapu, zaplatite za auto 450 litru (moje cena za me Stilo) a resite, jestli vas garance stoji 3 ,5 a nebo 5 litru. Neni to jedno? A jeste k tomu jezdit kdo vi kam, abych to mel levnejsi. Muj cas je pro me drazsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.04  16:42

« Re: Re: Re: Re: Garancka po 2 rokoch

Přesně tak, z Trenčína je to rychlá cesta, od Uh. Brodu až do St. Města po obchvatu, přijímacího technika tam mají slováka, tak to budeš mít v mateřštině >:D tel: 572 541 941
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.04  10:48

« Re: Re: Re: Garancka po 2 rokoch

Dik za tip, asi myslis to Stare mesto za Uherskym hradistem, mam to nejakych 70 km, uvidim, mozno nabuduce.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.11.04  10:22

« Re: Re: Garancka po 2 rokoch

Jezdi na moravu, nejblíž máš Vencar ve Starém Městě, garančka na Stilo tě vyjde na cca 3.500,-
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…