Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Stilo 1.2 16V 2001 hlásenie ABS, EBD failure
Auto mám od novoty (83 500 km ) teraz už štvrtú zimmnú sezónu. V predchádzajúcich rokoch túto hlášku vypísalo ojedinele , len keď bolo hlboko pod nulu , ale tento rok to vypisuje každý deň po naštartovaní aj keď je nad nulou 5 °C. Ale nesvieti mi žiadna kontrolka ,hneď po štarte hláška zmizne. >:D -
"-- skrytý --" 27.12.04 07:04
« RE: Vady a rozšířená záruka od "fido"
Na Vaší připomínce mne nejvíce zaujalo chybné hlášení ABS EDB. Já jsem o tom psal skoro před rokem a nikdo na to nereagoval. Zajímalo by mne, jak se to projevuje dále. Píšete jen po startu. U mne se to objevuje jen v zimě, teplota pod +4°C, kdy mi to hlásí poruchu "ESP, ASR" a to po celou dobu provozu, svítí žlutá kontrolka signalizující poruchu a v tomto období nejde ani vypínačem ASR vypnout. Jedná se defakto o období od prvních mrazů v listopadu, až po oteplení v dubnu, kdy celou dobu je toto zařízení zřejmě mimo provoz >:-[] . V létě je vše OK >:D . V servisu to již několikrát měřili a stále nic. Zajímalo by mne, od koho máte informaci o novém SW, který by to měl odstranit. Teď po novém roce ro zkusím dát opět do servisu (již jiného) a pokud to opět neodstraní, tak uvažuji o odstoupení od kupní smlouvy z důvodu neopravitelné závady (podle mne je vadné nějaké čidlo, reagující na teplotu a umístění někde ve snímači výše uvedených brzdných systémů, ale servis hraje mrtvého brouka. Již přeprogramovali řídící jednotku a stejně to nepomohlo). Mám ještě jednu "grafickou" závadu a to, že na navigaci mi svítí jen chvíli po startu stupnice signálu mobilního operátora a po chvíli zhasne - nic méně telefon funguje, ale i to u mne zasívá semínko nedůvěry k zařízení jako takovému. Zajímalo by mne, zda se někdo také s takovým problémem setkal. Děkuji za informace. -
« Vady a rozšířená záruka
Mno, musim říct, že za tu rozšířenou záruku budu docela rád, taky mi to přišlo poštou, protože před pár týdny jsem měl garančku po 1 roce a krom vysvětlení, že neustálé chybové hlášení ABS a EBD při startu se nedá opravit a musí se čekat na dodání nového firmware od Fiatu v polovině roku 2005, se začalo oběvovat i hlášení Engine fault, taky při startu, a praskání v reprácích. Psycho. Za záruku budu fakt rád. -
« Stilo MW 1,6
Mam 1,5 roka cca 30tis. a zatial velmi spokojny pravdu povediac (3x som si zaklopal) >:D som nemal nic co by sa nedalo odstranit asi moja najvaznejsia porucha bola nefungujuci zadny ostrekovac zacvaknuta hadicka inac vsetko OK
Prajem stastne a vesele aj tym nasim tatosom :D -
JTF 10.12.04 22:54
« Multiwagon 1.9 MJ 16V
Tak jsem si dnes zařídil téměř nový multiwagon s tímto motorem. Fakt bomba - zátah jako blázen už z nízkých otáček a co mě překvapilo byla minimální hlučnost. Zkoušel jsem krátkodobě i maximálku - tachometrově přes 220km/h. Škoda že mi zrovna nezbývaj nějaký drobný.... -
« Re: Re: Re: ORiginalni autoradio na CD -jak dodelat MP3 a ne
Nasel jsem reseni mp3:
Compact Drive MP3 od Blaupunktu ma stejne tachnicke parametry pripojeni jako cd menic09 -tedy ovladani na radiu pujde (potrvrdil mi to i technik od Blaupunktu) jenom, nevim zdali budou na radiu videt nazvy skladeb. Zkousel nekdo uz toto reseni? -
« Re: Re: ORiginalni autoradio na CD -jak dodelat MP3 a nebo m
Dojáček mi odečetl 1.000,- Kč za vyndání rádia s MC. Nechal jsem si tam dát panel bez rádia s ISO dírou a namontovat rádio s MP3. Přišlo mi to nejjednodušší a nejpohodlnější. Další výhoda je, že si tam můžeš nát co chceš. Nevýhody - originál rádio mi tam přijde hezčí, je propojené s displejem u budíků a asi se nekrade. -
« Re: ORiginalni autoradio na CD -jak dodelat MP3 a nebo menic
www.conrad.cz prodává redukci - 3,5mm Jack na jedné straně, na druhé pak je konektor do autorádia Blaupunkt (jestli se nepletu, Blaupunkt vyrábí rádia i do Stila). Cena je kolem 200 Kč. Katalog teď v ruce nemám, takže se ti nepodívám na objednací číslo.
BTW, bráchovi teď originál rádio ze skladového Stila vyndali a odpočítali jeho cenu. -
"-- skrytý --" 03.12.04 08:00
« Re: Čelní sklo
Ahoj, ptal jsem se na to, když jsem uvažoval o pojistce čelního skla a u Dojáčka mi řekli že cca 12 000,- i s prací. Teď, když se s Kooperativou dohaduji o ceně za totálně zrušené Stilo MW, tak mi to spočítali na 7 500,-. Dost jsem byl překvapený, protože já jsem si platil pojistku na 15 000,-. Tedy bacha, jak zní pojistná smlouva. Něco jiného je si plati pojistku a něco jiného, kolik doopravdy dostanu. -
« Re: MP3
Tak toto som nasiel na stilo.org, davam to sem, kedze uz tu bol dotaz na pripojenie externych zdrojov signalu.
Citat:
nebo si pripoj jakykoliv externi mp3-prehravac, nebo treba PDA pres TEL-LINE IN zdirku. je to myslim nejlepsi moznost, resi ji hodne clenu u nas v nemeckem forum.

PS: rekord pri hlaseni poruchy ABS a EBD mam +8 stupnu celsia:) Ted jak je kolem nuly, to kupodivu nehlasi, ale jakmile to sleze dolu, je to doma:/