Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

29.08.06  14:39

« Re: to kejml

z fleetu, to jsou bývalá služební auta. Dost záleží na tom, kdo s nimi jezdil a kde.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.06  13:15

« Re: Re: tohle mě zdravě provokuje

Co je "auto z fleetu"?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.06  11:50

« Auto.cz

Už to vypadá jako ohraná písnička. Fiat prakticky s každou generací usiluje o změny v problematických partiích konstrukce, výroby nebo kvality svých vozů, ale zatím nikdy nepřivedl na trh vyloženě ideální výrobek. Pokrok je však zřejmý.
    Toto je úvod k objektivnímu hodnocení Stila jako možného nákupu ojetiny. Splozeno na Auto.cz.
    Znalosti pana Ondřeje Láníka o problematických partiích výroby ve Fiatu budou jistě bezbřehé. Také bych se rád dozvěděl cokoliv o jakémkoliv vyloženě ideálním výrobku na automobilovém trhu. :roll: :roll: :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.08.06  22:05

« Re: tohle mě zdravě provokuje

Mrkni na www.mobile.de je to varka aut z fleetu. Dovozem z Nemecka pri soucasnem kurzu CZK/EUR usetris a dostanes se zhruba na 400k. Pozor, to auto neni v nasi verzi Dynamic, takze nema ESP...
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.06  20:50

« tohle mě zdravě provokuje

Se změnou zaměstnání jsem musel odevzdat MW JTD a je mi po něm smutno. Navíc podpořeno nepříliš úspěšným nákupem ojetiny. A teď jsem našel tohle:
    [odkaz]
    &Prodejce=&ID=&akt=1&pocet_zobr=20&order… /> 1akce=&trida=&znacka=FIAT&typ=&cenanase=… /> =&odpocet=&palivo=diesel&searchtyp=predv… /> searchback=vse&way_back=search.php
    Kdyby to neseplo, tak je to Stilo MW JTD MJ 104kW Dynamic za 445.000,- nové. Jedinou mouchu co jsem našel je to, že je to na SPZ a záruka je jen do 11/06.
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.06  18:01

« stilo 1,6 mw

Zdravím ve spolek. Právě jsem se vrátil z dovolené. Užívám si posledního dne volna. Pak na to vletím. Myslím na práci.
    to Ruzenka: jeli jsme úplně stejně. Nová Bystrica, pak vpravo Belá-Kubíková. Kousek před Těrchovou. Výšlapy, gril, pitíčko... a návrat.
    Jel jsem tam R kangem, ale musel jsem se jeden den vrátit do práce a pak už jsem jel stiloušem. Šlapal, jak hodinky. Musím ho jen naleštit. Jó a překročil jsem 100 tis km. To znamená výměna oleje, rovodových řemenů ... a hlavně výdaj peněz. :x
    Ať vám to jezdí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.08.06  15:15

« Bez nadpisu

Zas takový problém to nebyl, Občas to povrzávalo při najíždění na větší nerovnosti - na obrubník, retardér apod. Ovšem v okruhu 5 km od Dojáčka to zásadně ani nevrzlo. :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.06  15:37

« Zadní náprava

:? Hmmm tak zadní náprava říkáte :roll: tak sem si myslel že tím že jsem vyměnil punto mk1 za stilo jsem problémy s ní vyřešil :'-( asi ne .No uvidíme.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.06  00:14

« Bez nadpisu

Levý silentblok zadní nápravy mi měnili v rámci záruky u Dojáčka v prosinci. Ovšem už tehy mně připravovali na výměnu celé zadní nápravy, protože samostatné silentbloky se prý přestaly dodávat. V očekávání nápravy z Turína ale přišla zpráva, že samostatné silentbloky se budou dodávat i nadále a skutečně nakonec poslali nový samostatný silentblok.
    Toť moje zkušenost, která Ti ale asi mnoho nepřidá.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.06  00:11

« Re: Dotazek

Tak na podobný "prípad" som už odpovedal aj na auto.sk. NIE je to pravda, že treba vymeniť všetko. Skúšajú to aj u nás v SR v podaktorých servisoch. Nemám MW ale 5d a silenbloky som si dal vymeniť v pohode. Vo Fiate servis informačná cena 5000,- Sk, v neznačkovom servise 1500,- Sk za prácu. Ale aj vo Fiat servise v pohode vymenia len silenbloky a nie celý zadok. Teda aspoň u nás v PD. Takže, keď to ide v PD, musí to ísť všade. Netreba sa dať.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.08.06  21:05

« Re: Dotazek

Mam dojem, ze tady, prip. na www.stilo.org kdosi psal, ze mu na zadku silentbloky v servisu menili. Zkus ta fora projit a dej pak urcite zpravu, jaka je realita. Event. bych zkusil jinou servisni organizaci - jsou mezi nima skutecne propastne rozdily.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.08.06  20:36

« Dotazek

Zdravim vsechny. Mam takovy mensi, ale dost zavazny dotazek. Dnes jsem se vratil z dovoleny a pri ceste zpatky se mi zdalo, ze mi nejak hodne boucha zadni kolo. Nedalo mi to a zajel jsem do servisu, kde mi oznamili, ze mam v prcicich synenblok....Kdyz mi sdelili, ze kvuli teto male soucastce sem usi kupovat cela nova naprava za 25000, malem to se mnou seklo. Proto se ptam, jestli s timhle mate nekdo zkusenost, poradte prosim. A jestli je opradu nutne, kvuli teto male soucastce kupovat celou napravu. Mam Stilo MW.. Diky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.06  16:59

« To Beaver2000

Nehledáš toto? ;-)
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.06  13:50

« Bez nadpisu

@ Kamil & r.c.
    Bohužel, se zpátečkou a jejím kontaktem nemám žádnou zkušenost. Ani přesně nevím, zda jde jenom řídící signál do BC a odtud je couvačka spínaná nebo ten kontakt spíná rovnou světla :*) Možná na EPER stránkách něco najdeš, ale poslední dobou mi nějak nefungují :-( Chtělo by to el. schéma Stila :!:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.06  20:16

« Bez nadpisu

to r.c.:
    opravuji: jeli jsme přes Krásno nad Kysucou, ne před Kysucké Nové Mesto, to až při zpáteční cestě. Dívala jsem se do mapy, vy nejspíš pojedete stejnou trasou, ale jen do Staré Bystrice a tam odbočíte tím vrchem :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.06  20:07

« Bez nadpisu

to r.c.:
    ;-) já lidi ráda překvapuju! O tom obchodě vím, protože jsem si přečetla celou historii fóra, tak si pamatuju, žes tam o tom psal. Ale žes změnil pole působnosti jsem nevěděla, škoda. Tu cestu vrchem myslíš kudy? My jeli přes Čadcu, Kysucké Nové Mesto a pak na Novou Bystrici a právě tam přes vrchy byla ta hrozná cesta, kdy plakalo Stilo i já. Ještě před dvěma roky byla celkem ok, ale nyní :shock: Takže tuto cestu rozhodně nedoporučuju, tím údolím to bylo daleko lepší. I když ty máš na mysli asi spíš cestu vrchem přes Malou Fatru. No v každém případě vám přeju pohodovou cestu i dovolenou. Nevím jak na Slovensku, ale u nás už houby začínají růst, takže hurá na ně!
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.06  19:29

« stilo 1,6mw

ti Ruzenka: tys mě překvapila. Odkud víš, že máme v Tescu obchod se svíčkami? I když teď se dívám, že píšeš o Havířovu. Máme obchod v Karviné v Tescu. V Havířové jsme měli také, ale nějak jsme se nepohodli, tak nám před 2 léty Praha neprodloužila smlouvu. Nyní tam, ale vzali nějakou jinou firmu se svíčkami.
    Na Slovensko jedeme vrchem. Teď tu nemám mapu. Máme chatu kousek od Těrchové. V Bělé. Tak jsem zvědav.
    Jo a mám modré MW.
    to Kubas: Já bych si šel na tu cenu za výměnu žárovky stěžovat. Já mám na faktuře čás výměny 20 min. Hod. sazba 450. Tak kde nabrali těch 550? To vytahovali i motor?
    to kamil: se světlama zpátečky nemám problém, tak ti nemůžu poradit. Možná by mohl Baever, jak tady bude.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.06  15:37

« Bez nadpisu

Maník se nechal pěkně napálit, u Dojáčka se dá koupit celá sada náhradních žárovek a pojistek tuším za 200...
    BTW mi jejich prodejce před koupí Stila sliboval vyměňování předních žárovek zdarma, už se těším na jejich obličeje, až to nastane >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.06  13:12

« Re: Re: Re: Re: žárovky - pro pobavení :-)

Já se nedivím těm "tuningovým " cenám, ale řekl bych že u Dojáčka Kubase pěkně "podojili" ;-) Fiat orig. bude asi nejspíš obyč. bíllá žárovka za 400 s daní >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.06  11:15

« Re: Re: Re: žárovky - pro pobavení :-)

no ja uz mam s modrymi lampami nejake tie skusenosti ... v zime a snehu neni nic lepsie ... ale ked zacne prsat ... to potom ma clovek pocit ze ide na parkovacky ( moja honda pouziva H4 takze stretavacky a dialkove v jednom ). Takze od jednej jesene pouzivam vyhradne "silver" verzie :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…