Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« 60 000
Zdravím všechny Stilaře po trochu delší době.
Právě dnes mám Stilo na 60 000 prohlídce, a to mu ještě nejsou 2 roky :shock: Utíká, to, utíká.
Dříve popisované problémy s elektronikou už jsou minulostí, ale vyvstal nový problém >:-[]
Začala mi vrzat přední náprava, vždy při přejezdu nerovností. Bylo to stále nepříjemnější, takže jsem se stavil v servisu - a dnes mi mění obě ramena. A FIAT to neuznal jako záruční opravu >:-[] >:-[] >:-[] , prý je to opotřebením.
Cena 10 000 !!! Takže ještě tento týden píšu do Turína, protože takhle tedy ne. Navíc - mailoval jsem si v té věci s někým z FIATu - jménu znám, ale zatím neřeknu - a poté, co jsem popsal dosavadní problémy s autem, komunikace ustala bez varování a úplně >:-[] >:-[] >:-[]
Budu prodlužovat záruku, tož jsem velmi, velmi zvědav, co bude zahrnovat.
Ať Vám to všem jezdí. -
"-- skrytý --" 08.02.05 10:36
« Odcizena vozidla
Na www.mvcr.cz se da stahnout seznam odcizenych aut. Udelal jsem to a filtrovanim v excelu zjistil zajimave skutecnosti:
Felicia 5500x
Octavia 3500x
Golf 2500x
Mazda 626 194x
Peugeot 307 78x
Punto 183x
Stilo 7x
Bohuzel nevim k jake zakladne prodanych modelu se ta cisla vztahuji... -
"-- skrytý --" 08.02.05 10:33
« Prodlouzeni zaruky
Ptal jsem se na prodlouzeni zaruky u Dojacka. Je o to zatim pry maly zajem. Rozhodne se ale nevztajuje na napr. na podvozek. Tu smlouvu jsem nevidel, ale bylo by dobre, aby obsahovala taxativni vycet casti vozu, na ktere se zaruka vztahuje. -
« engine fault
Zdravim vsechny stilaky, potreboval bych od vas radu, jsem stastnym majitelem 1,6 16V RV 2003 (auticko super :-), ale mam jeden maly (zatim) problem. Kdyz vytocim auto do vyssich otacek, tak se objevy chyba engine fault (avaria motora). Dam nohu z plynu a prestane to, ale opakuje se docela casto, zvlast kdyz chci z auta dostat vyssi akceleraci. Setkal jste se nekdo s necim podobnym? Divali se mi na to v servisu a cistily spiralky v zapalovani(?) po kterejch to na cas prestalo, ale pak se postupne problem objevil zas... Myslim, ze nakonec si s tim poradi, ale zajima me jestli jste nekdo neco podobnyho zaznamenal...