Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.06  13:15

« Bez nadpisu

Zdar chlapi,
    chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte o nějakým přípravku s kterým sundáte skvrny od asfaltu z auta dolů. Díky moc.
    :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  10:30

« Malý Ratmírov - změna termínu o jeden den > 23. 9. - 24.

Musím zde oznámit malou změnu termínu, došlo k posunu o jeden den.
    Vzhledem k tomu, že nebyl projeven zájem o památky v okolí ani v Praze bude rozumější posunout termín konání na:
    sobota 23. září - neděle 24. září
    a příjezd bude v sobotu do 12 hodin, to by měli stihnout všichni. Když někdo přijede později, také se nic nestane.
    Počasí má dlouhodobou předpověď na září vcelku příznivou, takže by mohlo být i hezké počasí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  09:15

« Re: FIAT meet - Malý Ratmírov - 22. - 23. 9. 06

@ Ruzenka
    tiez som bol novacikom a na jesen 2005 som bol so Stilakmi na Macoche na kratkom stretnuti, este s PuntomII, bolo tam vyborne. Nemas sa coho obavat, je to fajn partia.
  • 00 Reagovat !

foto Mr-Murphy-

Mr.Murphy_ 04.09.06  22:38

« zdravím... :-)

Tak jsem se vrátil z 15-ti denní dovolené na Korsice. Po tak klikatých a úzkých cestách si asi dlouho zase nezajezdím.... Každopádně Stilo šlapalo jako hodinky - cesta Praha->Livorno - průměrná rychlost 100km/h (kleslo to zajížďkou do Pisy a taky cca 80km úsekem mimo dálnici v okoli Insbrucku), celk. délka cca 1150km, průměrná spotřeba přesně 6l (4 lidi, plný kufr, rakev). Velká pohoda a spokojenost (určitě hodně pomohla ta žárovka za 900 :-! .... Kdyby se sem daly vkládat fotky, tož mám jednu fotku Stila v horách - úplný kýč >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  21:26

« Re:

Díky za povzbuzení, doufám že to vyjde a přijedu i se svým stilovým miláčkem. Počítám, že to mám ze všech nejblíž ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  12:13

« Bez nadpisu

@ Ruzenka
    Jak píše kolega pmpolis "každý jsme jednou byli nováčkem" >:D Stud opadne po 22 hodině >:D >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  11:01

« Re: Re: FIAT meet - Malý Ratmírov - 22. - 23. 9. 06

Všetci sme raz boli nováčikom >:D Stačí prísť a už nebudeš.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.06  19:19

« Re: FIAT meet - Malý Ratmírov - 22. - 23. 9. 06

Ahoj, taky uvažuju, že bych se přijela podívat. Sice jsem nováček, takže se trochu stydím, ale snad se otrkám :*)
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.06  16:03

« Bez nadpisu

No s km to může být tak, že auto salon má možnost jednou vymazat celkový najetý km.Já jsem kupoval nového Fiata,kterého mi převezli z jiné pobočky.Ten přejezd byl 90km.On ten prodejce ty km vymazal a řekl,že to jde udělat jednou.Aby to nemělo nalítané 10 000km,vymažou to a ještě uvádí,že zaruku to má do konce nějakého data,které je už fuč.To ten blbec si myslí že někomu prodá 2 roky staré auto a řekne že to má záruku ještě 2měsíce.Kdyby prodávál jetý auto tak na to musí dát 1/2rokuzáruku a tady se chce z toho vyvléci jen zbytkem Fiaťácke záruky?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.09.06  07:16

« Re:

Jetý - nejetý, to máš skoro jedno, když auto stojí 2 roky na fleku, tak máš v háji pneu, náplně, baterii, těsnění, lak a spoustu maličkostí. Myslím, že těch 200táců mínus je tak akorát přiměřených.
  • 00 Reagovat !

foto

31.08.06  23:53

« Bez nadpisu

už jsem to upravil a mělo by to bejt ok
    akorát mi furt nejde do hlavy ta sleva na 2 roky starý a přitom nejetý auta
  • 00 Reagovat !

foto

31.08.06  17:52

« Bez nadpisu

To není tvoje chyba, dělá to ten dlouhý odkaz o pár příspěvků níž.. :?
  • 00 Reagovat !

foto

31.08.06  17:02

« stilo 1,6mw

malý problém. Mám texty na tomto for roztáhnuté na šířku tak, že to musím posouvat kurzorem. Co jsem zmáčkl?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.06  11:21

« Re: Re: Re: Re: Re: to kejml

obávám se, že pán od Yousifa trochu kecá, nebo neříká všechno
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.06  08:35

« Re: Re: Re: Re: to kejml

Toliko vysvetleni pana od Yousifa... Je-li pravda, nevim. Faktem, je ze auto, ktery nekde 2 roky stoji bude mit minimalne v haji vsechny pneu, mozna i spoustu tesneni, korozi ve valcich apod...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.06  18:56

« Re: Re: Re: to kejml

rands: takže ta firma si to rozmejšlela dva roky a pak to fiat prodal se ztrátou 2 kila na kusu? To se mi taky moc nezdá...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.08.06  16:34

« Re: Re: to kejml

Napsal jsem to nepresne. Ty auta sem taha www.yousif.cz a chlapek mi tam rekl, ze tech Stil je v teto vybave k dispozici nekolik desitek. Puvodne byla byla urcena pro nejakou firmu (proto fleet), ale ta si to nakonec rozmyslela.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.08.06  11:10

« FIAT meet - Malý Ratmírov - 22. - 23. 9. 06

@ ALL FIAT
    Na závěr letní sezóny vás všechny zvu do Relax Campu Slunečnice mezi Malým Ratmírovem a Vlčicemi u Jindřichova Hradce ve dnech 22. 9. a 23. 9. Na programu jsou pouze tři body:
    1) sejít se v přírodě
    2) dobře se najíst a napít mezi svými
    3) vše opět zdokumentovat a předat si zkušenosti i historky o našich miláčcích
    Ubytování zajištěno v chatičkách, večerní a noční program - opékání, rožnění, grilování všeho, co si kdo přiveze, pití - 11° točené pivo a nealko v místní "pitevně" po dobu naší potřeby. V případě nepříznivého počasí se dá grilovat v "pitevně" (resp. tam se bude sedět v teple a vybraný jedinec bude před pitevnou, ale v přístřeší hlídat gril). Ostatní program záleží na počasí a chuti účastníků.
    Místo naleznete na www.mapy.cz nebo www.bumball.wz.cz/images/mapka_.gif
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.08.06  09:43

« Bez nadpisu

Zdarec chlapi, nevíte na jaký internetový stránce najdu podrobný test
    Fiatu Stilo 5dv. s motorem 1.2 16V? Díky moc.
    Předem moc děkuji.
    Fikuss
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.06  19:16

« Re: Re: to kejml

Viktor: to jsem si myslel taky. ale ty Stila maj najeto 50 - 100km. Takže tu něco nehraje.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…