Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 05.09.06 10:30
« Malý Ratmírov - změna termínu o jeden den > 23. 9. - 24.
Musím zde oznámit malou změnu termínu, došlo k posunu o jeden den.
Vzhledem k tomu, že nebyl projeven zájem o památky v okolí ani v Praze bude rozumější posunout termín konání na:
sobota 23. září - neděle 24. září
a příjezd bude v sobotu do 12 hodin, to by měli stihnout všichni. Když někdo přijede později, také se nic nestane.
Počasí má dlouhodobou předpověď na září vcelku příznivou, takže by mohlo být i hezké počasí. -
Mr.Murphy_ 04.09.06 22:38
« zdravím... :-)
Tak jsem se vrátil z 15-ti denní dovolené na Korsice. Po tak klikatých a úzkých cestách si asi dlouho zase nezajezdím.... Každopádně Stilo šlapalo jako hodinky - cesta Praha->Livorno - průměrná rychlost 100km/h (kleslo to zajížďkou do Pisy a taky cca 80km úsekem mimo dálnici v okoli Insbrucku), celk. délka cca 1150km, průměrná spotřeba přesně 6l (4 lidi, plný kufr, rakev). Velká pohoda a spokojenost (určitě hodně pomohla ta žárovka za 900 :-! .... Kdyby se sem daly vkládat fotky, tož mám jednu fotku Stila v horách - úplný kýč >:D -
« Bez nadpisu
No s km to může být tak, že auto salon má možnost jednou vymazat celkový najetý km.Já jsem kupoval nového Fiata,kterého mi převezli z jiné pobočky.Ten přejezd byl 90km.On ten prodejce ty km vymazal a řekl,že to jde udělat jednou.Aby to nemělo nalítané 10 000km,vymažou to a ještě uvádí,že zaruku to má do konce nějakého data,které je už fuč.To ten blbec si myslí že někomu prodá 2 roky staré auto a řekne že to má záruku ještě 2měsíce.Kdyby prodávál jetý auto tak na to musí dát 1/2rokuzáruku a tady se chce z toho vyvléci jen zbytkem Fiaťácke záruky? -
"-- skrytý --" 30.08.06 11:10
« FIAT meet - Malý Ratmírov - 22. - 23. 9. 06
@ ALL FIAT
Na závěr letní sezóny vás všechny zvu do Relax Campu Slunečnice mezi Malým Ratmírovem a Vlčicemi u Jindřichova Hradce ve dnech 22. 9. a 23. 9. Na programu jsou pouze tři body:
1) sejít se v přírodě
2) dobře se najíst a napít mezi svými
3) vše opět zdokumentovat a předat si zkušenosti i historky o našich miláčcích
Ubytování zajištěno v chatičkách, večerní a noční program - opékání, rožnění, grilování všeho, co si kdo přiveze, pití - 11° točené pivo a nealko v místní "pitevně" po dobu naší potřeby. V případě nepříznivého počasí se dá grilovat v "pitevně" (resp. tam se bude sedět v teple a vybraný jedinec bude před pitevnou, ale v přístřeší hlídat gril). Ostatní program záleží na počasí a chuti účastníků.
Místo naleznete na www.mapy.cz nebo www.bumball.wz.cz/images/mapka_.gif
chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte o nějakým přípravku s kterým sundáte skvrny od asfaltu z auta dolů. Díky moc.
:roll: