Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

17.03.05  22:10

« Zapni se, nejsi připoutaný, zapni se .....

Vladaza : To slavné pípání při nezapnutých pásech je pro nás (co se nepoutáme) ten nejotravnější zvuk, který jsem kdy slyšel :-(
    Tímto doplňkem vybavili zatím IDEU a poslední STILA. Bohužel to nejde ani vypnout a ani nějak ztlumit. Snad by to šlo leda násilnou cestou :-)
    Já to řeším třema způsoby :
    1. pás spolujezdce zapnu do řidičova pásu
    2. vydržím cca 4 minuty a ono to dá pokoj
    3. připoutám se :*)
    To jsou teda fundované rady, že :D
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.05  21:57

« IDEA

Viktore. Nejprve bych ti chtěl popřát hodně spokojenosti s IDEOU, protože si myslím, že jde o naprosto skvělé auto (nedělám reklamu). ;-)
    Idea je stále ještě poměrně mladé auto, na které se stále rozšiřuje nabídka doplňků, ale dodnes jsem nenarazil na žádný, který by mě nějak uchvátil. Nepočítám do toho věci jako jsou např.nosiče atd.
    Každopádně bych továrně k tomuto autu popřál, aby vymyslela jinou roletku do kufru, než je ta debilní, kterou asi máš i ty. :x
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.03.05  21:34

« Bez nadpisu

Pro DRTIKOL - využívám, že jsi profík a zeptám se ještě na jednu ptákovinu - dá se vypnout varovná signalizace při nezapnutém pásu řidiče? V manuálu jsem to nenašel. Dík.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.03.05  21:29

« Bez nadpisu

Myslím, že jsem v docela fundované společnosti a proto bych položil drobný dotaz do fora - jak jste spokojeni se zpracováním interieru? Konkrétně se mi neustále ozývá drnčení někde od stropní lampičky nad přední řadou sedadel. Abych nepřeháněl při rychlosti do cca 110 na hladké vozovce se to moc neprojevuje, ale jinak je zvuk docela obtěžující. V servisu lampičku zkoušeli vyladit / v Prostějově/, ale zatím bez úspěchu. Taky se mi moc nelíbí lícování plastů kolem středového tunelu. Jasně, jsou to prkotiny, ale...Auto je koupeno v prosinci 2004 a má cca 2500 km, to jen pro pořádek.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.05  21:25

« Re:

Já sem až tak nepatřím, ale co bys doporučil pro Ideu?
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.05  20:36

« Bez nadpisu

Mno,až tak znalý věci nejsem :shock:
    Každopádně co budu vědět tak poradím a co nebudu vědět, tak si nechám poradit :?:
    Co Vám mohu na začátek doporučit ?
    Hodně lidí jsem nalákal na dodatečnou montáž loketní opěrky. Když se tam namontuje tak vypadá jako by tam byla už z továrny a přitom montáž je celkem jednoduchá. A cena ? Bez montáže cca 3.200 Kč. Fakt vypadá dobře a na delší štreky to je pohodová věc...
    Jediný problém je u nejnovějších STIL se světlým interiérem. Opěrky se v tomto barevném odstínu zatím nevyrábí (co nevidět ale budou).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.03.05  20:04

« Re: Blinkry blikají

Ahoj, vítám tě tady a jsem rád, že máme mezi sebou takového znalého člověka :)
    *** visit www.stilo.org ( diskuzní forum ) ***
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.05  17:32

« Blinkry blikají

Zdarec STILAŘI,
    toto je můj první příspěvek do této diskuze. Proto bych Vám chtěl poděkovat za tuto možnost a hlavně za Vaše příspěvky.
    Jsem prodejce fiatů a díky tomuto se snad dozvím, co trápí naše zákazníky.
    K problému blikání blinkrů. Je úplně jedno, jestli bylo auto vyrobeno v roce 2001. nebo 2004. Díky examineru jde blikání při otevírání a zavírání nastavit u Všech !!!
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.05  16:14

« Re:

Mimochodem, máte někdo tempomat? Mám s ním pořád nějaké problémy, při jízdě na tempomat když auto jede z kopce a mělo by jako brzdit, tak mi to vyhodí chybu a tempomat vypadne, do kopce nebo po rovině je to OK.
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.05  16:12

« Bez nadpisu

smile: kdo nevěří ať tam běží >:D Jak sem napsal, já spotřebu neřeším. První kusy motorů 1.6 měly delší stálý převod, pak se to upravovalo, nevím kdy přesně, je to línější na rozjezd, ale větší maximálka a při vyšších rychlostech to tolik netočí.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.03.05  15:42

« Re: Spotřeby

Ohledně těch převodovek : Také jsem slyšel, že existují 2 různé verze 1.6, které se dávaly do Stila, jsou jinak zpřevodované, myslím že právě ta první měla větší spotřebu. Více o tom taky nevím
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.03.05  15:27

« RE: Spotřeba

To Smile: Nejvyšší průměrná spotřeba 18,1l/100Km, německo , dálnice, rychlost pod 180 nešla, cca 200km vkuse a vír v nádrži :P . Stilo 1,6 16V, 27t km najeto, koupeno 11/02. A cca 8 závad za první dva roky :(
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.05  13:21

« Spotřeby

Hele a co kdyby jste tady uvedly taky maximální spotřeby. Opravdu bych chtěl vidět tu ostrou jízdu za 7,2. Už jsem taky 100 km úsek od vymazání zvládl s průměrnou spotřebou 16,5 l/100km :shock: . Docela dobrej průtokáč s motorem 1.6. :P
    Dočetl jsem se něco o různých převodovkách??? Převody těžší nebo lehčí. Prosím o podrobnosti.
  • 00 Reagovat !

foto

17.03.05  11:50

« Bez nadpisu

Zcela upřímě, je mi uplně jedno, jestli auto jezdí za 7.2 nebo 8.5 je celkem jedno, je to rozdíl cca 30,- kč, to jednou za 100 km snesu, abych si kvůli tomu lámal hlavu jak jezdit, na to kašlu. Radši si užiju jízdu, líp by mě bylo bez palubního PC... :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.03.05  09:45

« Re:

To af. To je skutecne dobrej vysledek. Blizi se prezuti na 16" letni kola, tak to se pod 8,5 nedostanu. Motor 1,6.
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.05  19:56

« Bez nadpisu

Tak když tu všichni řešíte ty spotřeby tak sem se na to dnes taky zaměřil. Cesta cca 90 km, skoro samá rovina, jedna cesta s lehkou nohou 6.7, cesta zpět hodně rychlá s vytáčením motoru při předjíždění 7.2, na zimních gumách, tankováno u Shellu, najeto 45.000 motor 1.6, jeden z prvních s ještě dlouhýmy převody. Nevím jak se to zdá vám, ale já sem nadmíru spokojený.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.03.05  19:15

« Bez nadpisu

S určitým zpožděním - víčko nádrže odemykám klíčem od zapalování, plechová vnější krytka je možná při zamčeném vozidle blokovaná - to jsem nezjišťoval. Včera jsem jel na běžky, to se ještě vracím k spotřebě, na Skřítek - tam 65 km za 7,6 l podle počítače, po návratu stejnou trasou ukazoval počítač průměr / tedy celkový na 130 km/ 6,5 l. Tam se jede totiž výrazně do kopce. Je to špatnej výsledek na motor, který má cca 2400 km a je tedy úplně syrový? Plus držák na lyže a zimní gumy a podprůměrný řidič k tomu. Já bych řekl, že ten motor je jednoduše špicovej.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.03.05  15:34

« Re:

TO af : Ne, je to od Jablotronu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.03.05  15:15

« Re:

Zacina se nam to tady pekne rozjizdet >:D Nakonec budeme blikat vsichni a budeme absolutne stastni :P
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.05  14:40

« Bez nadpisu

Mám STILO vyrobené 08/04 ,takže žádný starý softwer a aktivovat blikání šlo.Že - by neznalost servismena?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…