Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

23.03.05  17:06

« Blinkry blikají ....

A pokud to servisy v čechách nezvládnou, tak přijeďte na moravu do AUTO ZLÍN (Zlín), VENCAR (Staré Město), AUTO ROLNÝ (Prostějov) a tam Vám to udělají na počkání...... holt, na moravě na to maj, protože to znaj :D
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.05  17:02

« Blinkry blikají....

Už jsem to tady lidi psal jednou. Je úplně jedno, jak máte staré STILA, nebo jakou výbavu máte.
    Blikání jde nastavit pomocí examineru a to zcela jednoduše. Jen málo mechaniků, natož prodejců to ví !!!
    Fakt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.05  14:52

« Bez nadpisu

Já si právě nejsem jistý, jestli to můžu vykecat, aby mě v mém servisu nezabili, oni si za to totiž účtují prachy.
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.05  14:41

« Bez nadpisu

Finta je ovšem v tom, že to ne všechny servisy umí, je na to totiž finta
    Mozem potvrdit, pouceny z tohoto fora som to ziadal v mojom servise uz pred jeden a pol rokom a auto mi vratili s tym, ze to skusali a nejde to.
    Takze AF-e aka finta je na to ? :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.05  13:12

« Bez nadpisu

hmm, ale vies povedat nejak konkretnejsie??s cim mam nabehnut do grifu? >:D ako ich mam presvedcit? :x
    alebo myslis, ze pochopia, ked im poviem, ze na to treba kodovaciu karticku??..ja viem, je to prkotina, ale je to fakt prakticke...ved cez den nevidis lampicku,ci zhasla alebo nie...
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.05  13:06

« blinkry

Takže jak jsem zjistil blikání jde aktivovat skutečně u všech aut, dělá se to přes examiner a musíte mít code kartu. Finta je ovšem v tom, že to ne všechny servisy umí, je na to totiž finta, viděl jsem to na vlastni oči.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.05  11:47

« Re: Re: Re:

To levapd: Můžeš porovnat MW 1.8 s MW 1.6 (ten ACTIVE byla 1.6,že?). Zajímal by mě rozdíl v dynamice, spotřeba, hlučnost atp... Díky. Přeju ať nová 1.8 slouží k plné spokojenosti. 8)
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.05  08:26

« Bez nadpisu

hmm. a mas auto bez alarmu?!lebo vsade sa vyhovaraju,ze to ide len pokial mas origo alarm...vies mi povedat stranu v tej prirucke??zbehnem do fiatu a pozrem si to v nejakom novom modeli a potom som zvedavy,jak sa zatvari ten mechanik :*) :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.05  07:44

« Re: Re:

Ahoj, jsem již podruhé majitelem Stila MW. První r.v. 2002 (Active) a druhé 2005 (Dynamic) u obou je možné aktivovat směrové světla při zamykání a odemykání. Dokonce o tom píší i v návodu (aspoň v tom, který mám teď).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.05  16:16

« Re:

hehe, to je sranda..prave sa cez mail hadam s niekym z autotypu-nejaky "odbornik" predajca a presvedcam ho,ze to ide.
    on si ale stoji za svojim, ze ludia z fora sa nevyznaju a nepresli ziadnym skolenim...tak som ho sprdol,nech sa ukludni a ide si to do sevisu vyskusat!ze ked to vedia v cechach,preco by to neslo aj u nas :P ..uvidim,co odpise-ci odpise :D
  • 00 Reagovat !

foto

22.03.05  15:17

« Bez nadpisu

Ahojte a k těm blikačům.Zprovoznění se děje přes examiner.Jak a co nastavují ,to bohužel nevím ,ale JDE TO NASTAVIT !!!!!
    Ať nám Fiat jezdí a BLIKÁ :D
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.05  14:41

« Re: Re: Re: drčení

ano. par minut cuka nieco v pristrojovke...kym sa nezohreje. neni to ziadna porucha, ale bezny jav fyziky...
    ..netreba s tym utekat do servisu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.05  14:17

« Re: Re: drčení

Mne zase cez zimu vychádzali pazvuky z palubovky, ale len pokial sa vyhrial inetriér mal to ešte niekto? Asi to tiež nie je normálne, pritom je to rel. nové auto 6/2004.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.05  13:24

« Re:blinkry....

Ty blinkry na 99,9% jdou aktivovat. Me na mem MW taky tvrdili, ze to nejde. viz me prispevky pod jinym nickem na stilo.org ;-) Musi se to delat na examineru.
  • 00 Reagovat !

foto

22.03.05  10:59

« to DRTIKOL

zdar.pocuj, vies presnejsie povedat k tym blinkrom??ked som to hovoril priamo mechanikovi, ktory vo fiate montuje alarmy tak na mna cumel, ze co od neho chcem...zevraj sa to neda.je mi jasne, ze prt vie, ale ako mu mam povedat, nech to zapne??to blikanie bez alarmu??je nejaky postup??alebo ako ho mam presvedcit, ze sa to da??
    diiik.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.05  11:45

« Re: Re: Re: drčení

Taky jsem si myslel, že mi začal klepat stropní tapecírunk, ale byla to plastová láhev s colou v držáku nápojů..., což jsem odhalil, až když jsem ji dopil a vyhodil!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.05  11:02

« Re: Re: drčení

Taky jsem mel pocit, ze mi zacala drncet palubka, ale pak se ukazalo, ze zvuk vydava uvolneny plast u prave predni sedacky. Chystam se to prichytit silokonem ve spare mezi dvema plastovymi dily. Takze pozor, v kabine se zvuky siri dost zvlastne a mnohdy tezke skutecne misto urcit.
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.05  08:34

« Re: drčení

vladaza:
    ja nic take nemam a nejake pazvuky urcite nie su typicke pre ziadne auto. Tipoval by som ze mas zle nasadeny stresny tapacir. Skoc s tym do servisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.05  08:26

« Re: Rozjizdeni

Tak jen dodam, ze jsem volal do Autotypu a prej tam meli tenhle problem a byla to spojka. Mam po zaruce, ale asi po roce mi celou spojku menili. Jestli je v pytli tak to sem teda dost nasranej.
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.05  08:17

« Rozjizdeni

Mam 3 roky 1.6 active a najeto cca 35000 km. Mam problem pri rozjizdeni. Kdyz se rozjizdim jen s lehkym plynem (tim padem pomalu) tak se mi kola jakoby nedrzi na silnici ozvou se z predku auta takove rany, jako kdyby kola prokluzovaly. Tezko se to vysvetluje, ale zvlastni je, ze to dela jen nekdy, zejmena se mi zda, kdyz je auto studeny a taky podle povrchu. Fakt nevim. Podeziram gumy (mam zimni Barumy, nic moc, to vim), ale mam obavu, aby to nebylo neco jineho. Treba nejake spatne uchyceni ulozeni motoru, ze kdyz pridam malo plynu pri rozjezu, tak to proste takhle zaboucha. Nebo neco jineho. Jak rikam, dela to nekdy, hlavne za studena. Kdyz je motor na volnobeh a pridam trochu plynu, tak je to OK. Jeste by to mohlo mit nejakou souvislost pred spojkou. Ma nekdo tuseni co by to mohlo byt?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…