Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Bez nadpisu
hmm, ale vies povedat nejak konkretnejsie??s cim mam nabehnut do grifu? >:D ako ich mam presvedcit? :x
alebo myslis, ze pochopia, ked im poviem, ze na to treba kodovaciu karticku??..ja viem, je to prkotina, ale je to fakt prakticke...ved cez den nevidis lampicku,ci zhasla alebo nie... -
« Re:
hehe, to je sranda..prave sa cez mail hadam s niekym z autotypu-nejaky "odbornik" predajca a presvedcam ho,ze to ide.
on si ale stoji za svojim, ze ludia z fora sa nevyznaju a nepresli ziadnym skolenim...tak som ho sprdol,nech sa ukludni a ide si to do sevisu vyskusat!ze ked to vedia v cechach,preco by to neslo aj u nas :P ..uvidim,co odpise-ci odpise :D -
« to DRTIKOL
zdar.pocuj, vies presnejsie povedat k tym blinkrom??ked som to hovoril priamo mechanikovi, ktory vo fiate montuje alarmy tak na mna cumel, ze co od neho chcem...zevraj sa to neda.je mi jasne, ze prt vie, ale ako mu mam povedat, nech to zapne??to blikanie bez alarmu??je nejaky postup??alebo ako ho mam presvedcit, ze sa to da??
diiik. -
"-- skrytý --" 21.03.05 11:02
« Re: Re: drčení
Taky jsem mel pocit, ze mi zacala drncet palubka, ale pak se ukazalo, ze zvuk vydava uvolneny plast u prave predni sedacky. Chystam se to prichytit silokonem ve spare mezi dvema plastovymi dily. Takze pozor, v kabine se zvuky siri dost zvlastne a mnohdy tezke skutecne misto urcit. -
« Rozjizdeni
Mam 3 roky 1.6 active a najeto cca 35000 km. Mam problem pri rozjizdeni. Kdyz se rozjizdim jen s lehkym plynem (tim padem pomalu) tak se mi kola jakoby nedrzi na silnici ozvou se z predku auta takove rany, jako kdyby kola prokluzovaly. Tezko se to vysvetluje, ale zvlastni je, ze to dela jen nekdy, zejmena se mi zda, kdyz je auto studeny a taky podle povrchu. Fakt nevim. Podeziram gumy (mam zimni Barumy, nic moc, to vim), ale mam obavu, aby to nebylo neco jineho. Treba nejake spatne uchyceni ulozeni motoru, ze kdyz pridam malo plynu pri rozjezu, tak to proste takhle zaboucha. Nebo neco jineho. Jak rikam, dela to nekdy, hlavne za studena. Kdyz je motor na volnobeh a pridam trochu plynu, tak je to OK. Jeste by to mohlo mit nejakou souvislost pred spojkou. Ma nekdo tuseni co by to mohlo byt?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!