Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.05  18:31

« To Jacek: problémy s olejem:

V neděli jsem mluvil s člověkem, který měl už od začátku problémy s nadměrnou konzumací oleje :-) ale neřešil to.
    Takže mu do jeho Abartha dali při 90 000 úplně nový motor v rámci záruky...
    Má holt dobrej servis, no :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.05  18:30

« a

aa
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.05  15:20

« Re: Přední mlhovky, když jsou ve Stilu xenony

Na Stilu mám xenony a jsem náramně spokojený, nemůžu sice porovnat s mlhovkami, ale svítí to dobře za každých okolností
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 29.03.05  14:58

« Re:

to je na zaciatok podla mna spravne.
    informuj nas dalej ako to bude pokracovat.
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.05  11:20

« Bez nadpisu

Ano,auto stále v záruce(koupeno 10/04), Fiat Moskal Jablonec n/N
    Zrovna jsem od tama dorazil a domluveno je následující:
    1) výměna oleje- přesně odměření množství
    2) změření tlaků- nemusí být prokazatelné,že je cosi v nepořádku
    3) sledování km/úbytek oleje
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.05  11:17

« tlumiče

Zdravím všechny příznivce Stil, jsem z malého města, kde celkem jezdí 3 Stila a dvěma z nich praskly pružiny u tlumiče. S hrůzou čekám, kdy to dojde na mě. Jednomu to pěkně rozpáralo pneu, bylo by zajímavé, kdyby se to stalo na dálnici. Samozřejmě těsně po záruce při cca 35000 km. Mě za měsíc končí, tak jsem zvědav. Jaké máte zkušenosti? Jinak nedám na Fiátka dopustit až na otlučené prahy, ale to je bolest všech.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 29.03.05  11:08

« Re: Re: Blinkry blikají

to je rozhodne na otvorenie motora.
    mas to este v zaruke?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.05  10:49

« Re: Re: Re: drčení

Nevím, jaké máš na mysli drnčení, ale mě vydává v zimě posilovač hrozné pazvuky, když se to ohřeje, pazvuky částečně zmizí.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.05  09:07

« Re: Blinkry blikají

Buďte zdráv,drtikole v této chvíli řeším lehce nepříjemnou záležitost se spotřebou oleje.V této chvíli mám najeto cca.9000km a už jsem doléval 3.5l oleje.Od posledního dolití na 7235km - 9153km 1.5l :shock: .Na můj vkus to je hodně.V manuálu se píše ,že max.spotřeba je 400g na 1000km!!
    Pěkná hovadina, neb.olej vlastně nikdy nevyměním- pouze dolévám.Jo mám 1.4 z 10/04.Tak Stilaři co s tím ?
    Dle mého soudu je to nenormální stav.
    Pište,diskutujte
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.05  08:10

« Re:

Ahoj, už jsem to tu v létě psal. Nejlépe se přední žárovky před řidičem mění na zvednutém voze. Ze spodu je tam přístup i na dvě ruce. Jen ten zvedák jaksi není všude k dispozici. Takto to dělají i v servisech. A proto jsem si nyní připlatil za xenony.
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.05  22:51

« Bez nadpisu

no ja sa "mimoriadne" tesim, ked odide aj H7 pred soferom...ale ked som sa rozcvicil na spolujazdcovi, tak to snad pojde :-! predsalen potesi, ked clovek spravi sam a neda zarobit zdieracom v servise.
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.05  22:30

« žiarovky - výmeny

Stilo 1.2 16V mám už od 11/2001 doteraz, najazdených poctivých 88 000km. Jazdené v lete, zime no proste takmer každý deň.Sumárum vypálených žiaroviek:
    1.Po 2 rokoch H7 pred šoférom.
    2.Po 3 rokoch H7 pred spolujazcom a zadná jednovláknová stretávacia.
    3.Po 1 roku a 4 mesiacoch už po výmene, zase menená H7 na šoférovej strane.
    Každý musí posúdiť sám či je to veľa alebo málo :shock: .Svietim aj v lete,žiarovky som si menil sám >:D , ale ten prístup v predu je dosť mizerný >:-[] .
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.05  20:39

« Bez nadpisu

tak ludia, po roku a pol dosluzila H7-cka na spolujazdcovej strane...Stilo je nas prvy Fiat za 9 rokov, ktoremu dosluzila predna ziarovka...nevydrzala moc dlho :roll:
    inak som myslel, ze sa na to vy.... a dam to do servisu, ale nevedel som ci sa na to vztahuje zaruka alebo nie a chcel som to "zazit" ked kazdy na to nadava :shock:
    trvalo mi to dooost dlho, ale uspesne som to zvladol :-! pristup je ale aj na spolujazdcovej strane dost mizerny..musel som odsrobovat nadrz na ostrekovac, odpojit kable a veeelmi sa snazit. najhorsie je nasadit spat ten umelohmotny kryt..fujto!
    ale inak STILO 4ever 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.05  18:39

« Re: Re: Re: RE: Adaptivní tempomat

Z osobní zkušenosti vím, že na fiat.cz nemusí být přesné informace. Je lepší se zeptat u dealera, co ten den jde opravdu objednat. Např. Dualogic u Fiatu Idea chyběl v českém konfigurátoru snad půl roku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.05  18:18

« Re: Re: RE: Adaptivní tempomat

Adaptivni tempomat opravdu zmizel z nabidky! Ted jsem overoval na fiat.cz. Skoda...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.05  17:52

« Re: RE: Adaptivní tempomat

Ano, za 10 tisíc je pouze klasický tempomat.
    Adaptivní tempomat se dodával snad jen k první sérii Abarthů, tedy někdy do konce 2001.
    Mimochodem, prototypy Stila měly spoustu vychytávek, které se do finálního auta nedotaly. Třeba elektrické nastavování polohy volantu :D
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 24.03.05  15:04

« Re:

v dunaute sme kupili a servisovali 166. nikdy to nebolo nic moc, privetivi tiez neboli, a ked som bol s technikom na skusobnej jazde a pocas zastavovania na cervenej tam zacal pchat P za brutalneho skripania zubov, tak som sa usvedcil ze tam nieje vsetko OK.
    ale opticky tuning vedia spravit pekny a davaju na auta velke zlavy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.05  14:59

« Re: Kompresor klimy..

Nikoliv. Bezi i v AUTO rezimu, ale da se v nem vypnout tlacitkem s vlockou.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.05  13:12

« Kompresor klimy..

No musim to jeste trochu upravit. Kompresor bezi porad pouze pokud je klima na "full auto" . Teda aspon u automaticky to tak je.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.05  09:53

« Re: Re: Re: Manualni klima

MBE ma pravdu, kompresor nebezi, pokud teplotni cidlo v zrcatku nameri min nez 4 st. a opacne: bezi vzdy, pokud je zapnuty ovladanim klimy a teplota je vyssi nez 4 st. - takhle je to ve Stilu proste navrzeno. Overeno vlastni zkusenosti s timhle autem i informacemi z Fiatu. Kdyz jsem mel auto nove take jsem to povazoval za zavadu, ale byl jsem vyveden z omylu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…