Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

18.09.06  14:57

« Bez nadpisu

:D No netvrdim, že manželka jazdi jak ďábel, ale ani to že s tym bude jazdiť vyhradne ona >:-[] .Máš v tom aj klimu?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.09.06  14:47

« Bez nadpisu

Ahoj,
    jezdím s Fiatem Stilo s motorem 1.2 16V.
    Na normální ježdění to stačí, má to i malou spotřebu, já jezdím kombinovaně kolem 6,5l/100km. Ale jestli máš sportovně založenou manželku >:D , tak jí kup 1.9 JDT, protože s 1.2 si sportovní svezení moc neužiješ.
    Přeji hodně štěstí při koupi Fiatka.
    Ahoj Fikuss
  • 00 Reagovat !

foto

18.09.06  14:16

« Fiat Stilo kupit?

Dobry deň, riešim práve problem kupy auta pre manželku na denné posuvanie sa do prace a s5.
    Jedným z kandidátov je Fiat Stilo ročník 2002 1,9 JTD.
    Vie mi niekto sprostredkovať skúsenosti s autom s tymto motorom ale aj so Stilom celkovo?Alebo doporučiť inú motorizáciu?Pozeral som aj niake s motorom 1,2, ale to mi pride na taketo auto už dosť málo.
    Budem vdačny za každy prispevok, dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.09.06  09:03

« Re: AGIP :-)

Rands: to jsi mne tedy překvapil. Agip Tecsint mi doporučil člověk ze serveru oleje.cz, (nebyl to prodejce a jevil se, že ví o čem mluví) jako lepší verzi než Selenia. Olej Agip Tecsint by měl být skutečně plně syntetický, bez minerálních přísad s obsahem esterů. Což se prý o většině jných "tzv. syntetických" olejů říct nedá, včetně Selenie. Tabulkové parametry Tecsintu jsou zhruba stejné jako Selenia K. A cena nižší. Díky, vznesu dotaz u olejářů. Jsem zvědav jak stráví to přirovnání k Maditu Prima - dám vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.09.06  22:58

« Re: Malý Ratmírov FIAT MEET - 23. 9. - 24. 9.

Já to mám kousek, přijedu se jen podívat a otrkat se, asi sebou vezmu synka a jednoho známého, kterého auta a Fiaty speciálně zajímají, manžel není doma, tak musím pak zase odjet a postarat se o rodinku, pít tudíž asi nebudu, max. jedno. Už se moc těším, doufám že vyjde počasí. Hezkou dobrou noc všem!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.09.06  22:19

« AGIP :-)

Italský auto, italskej olej, že jo? >:D >:D >:D Jenze pro AGIP jej vyrabi nadnarodni MOL ve fabrice u budapesti a z jednoho tanku s agipem staci treba Madit a jiny dobrutky :-) Jen cena je krapet vyssi. Madit Prima se da v 5l baleni (napr. www.vasoil.cz) koupit asi za 150Kc/l...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.09.06  17:14

« Malý Ratmírov FIAT MEET - 23. 9. - 24. 9.

Dnes jsem mluvil s majitelem kempu a dostal jsem povolení točit si sám pivo v "pitevně", tzn. že je možné si dovézt svůj vlastní sud. Potřebuji vědět, zda bude zájem více o Plzeň 12° PU nebo 10° G (event. oba ?) a kolik nás zhruba bude (na ten sud). Ve čtvrtek pojedu pro sud, tak do té doby pište. >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.09.06  15:05

« Bez nadpisu

Teď tam mám Agip Tecsint, plná syntetika 5w40, 270 Kč/l po internetu od Agipu. Ale jestli to máš v záruce zůstal bych u Selenie. Selenia doporučuje pro Stilo Selenia K 5w40, Fiat doporučuje Selenia 20K 10W40.
    Vrátil jsem se z Chorvatska. Svělá jízda po skvělých dálnicích. Vystoupil jsem ze Stilouše po 13ti hodinách jízdy a moje tělesná schránka nevykazovala žádné projevy únavy. Zpátky to bylo horší, 2,5 hodiny jsme poskakovali na jedničku před ucpanými tunely - v září bych to nečekal. Stilo v pohodě, šlapalo jak švýcary.
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.06  08:11

« Olej + pylový filtr

Přátelé první rok se Stilem 1,2 pomalu končí a blíží se první výměna oleje a filtrů. Jaký olej (značku) dáváte do svého Stila? Chtěl jsem se ještě zeptat kde naleznu pylový filtr a kolik asi stojí? Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.06  18:03

« Re: Re:

Ahoj,
    díky moc za radu, hned to zkusím. Koupil jsem jeden přípravek přímo na to, ale místo černích teček jsou tam teď takový žlutý :-( a vůbec nechtějí dolů. Tak na ně vezmu ,,naftu,, ...
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.06  13:44

« Re:

Prípravkov je dosť, skoro každá firma, čo sa zaoberá autokozmetikov vyrába aj čističe. Ja som mal teraz podobný problém a vyriešil som ho "svojsky" a hlavne lacno. Stačí obyčajná nafta a handrička. Funguje to rovnako ako iné výrobky na čistenie. Čierne škvrny zmizli celkom ľahko. Takže skús obyčajnú naftu na handričku.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.06  13:15

« Bez nadpisu

Zdar chlapi,
    chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte o nějakým přípravku s kterým sundáte skvrny od asfaltu z auta dolů. Díky moc.
    :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  10:30

« Malý Ratmírov - změna termínu o jeden den > 23. 9. - 24.

Musím zde oznámit malou změnu termínu, došlo k posunu o jeden den.
    Vzhledem k tomu, že nebyl projeven zájem o památky v okolí ani v Praze bude rozumější posunout termín konání na:
    sobota 23. září - neděle 24. září
    a příjezd bude v sobotu do 12 hodin, to by měli stihnout všichni. Když někdo přijede později, také se nic nestane.
    Počasí má dlouhodobou předpověď na září vcelku příznivou, takže by mohlo být i hezké počasí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.06  09:15

« Re: FIAT meet - Malý Ratmírov - 22. - 23. 9. 06

@ Ruzenka
    tiez som bol novacikom a na jesen 2005 som bol so Stilakmi na Macoche na kratkom stretnuti, este s PuntomII, bolo tam vyborne. Nemas sa coho obavat, je to fajn partia.
  • 00 Reagovat !

foto Mr-Murphy-

Mr.Murphy_ 04.09.06  22:38

« zdravím... :-)

Tak jsem se vrátil z 15-ti denní dovolené na Korsice. Po tak klikatých a úzkých cestách si asi dlouho zase nezajezdím.... Každopádně Stilo šlapalo jako hodinky - cesta Praha->Livorno - průměrná rychlost 100km/h (kleslo to zajížďkou do Pisy a taky cca 80km úsekem mimo dálnici v okoli Insbrucku), celk. délka cca 1150km, průměrná spotřeba přesně 6l (4 lidi, plný kufr, rakev). Velká pohoda a spokojenost (určitě hodně pomohla ta žárovka za 900 :-! .... Kdyby se sem daly vkládat fotky, tož mám jednu fotku Stila v horách - úplný kýč >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  21:26

« Re:

Díky za povzbuzení, doufám že to vyjde a přijedu i se svým stilovým miláčkem. Počítám, že to mám ze všech nejblíž ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  12:13

« Bez nadpisu

@ Ruzenka
    Jak píše kolega pmpolis "každý jsme jednou byli nováčkem" >:D Stud opadne po 22 hodině >:D >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.06  11:01

« Re: Re: FIAT meet - Malý Ratmírov - 22. - 23. 9. 06

Všetci sme raz boli nováčikom >:D Stačí prísť a už nebudeš.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.06  19:19

« Re: FIAT meet - Malý Ratmírov - 22. - 23. 9. 06

Ahoj, taky uvažuju, že bych se přijela podívat. Sice jsem nováček, takže se trochu stydím, ale snad se otrkám :*)
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.06  16:03

« Bez nadpisu

No s km to může být tak, že auto salon má možnost jednou vymazat celkový najetý km.Já jsem kupoval nového Fiata,kterého mi převezli z jiné pobočky.Ten přejezd byl 90km.On ten prodejce ty km vymazal a řekl,že to jde udělat jednou.Aby to nemělo nalítané 10 000km,vymažou to a ještě uvádí,že zaruku to má do konce nějakého data,které je už fuč.To ten blbec si myslí že někomu prodá 2 roky staré auto a řekne že to má záruku ještě 2měsíce.Kdyby prodávál jetý auto tak na to musí dát 1/2rokuzáruku a tady se chce z toho vyvléci jen zbytkem Fiaťácke záruky?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…