Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 18.09.06 14:47
« Bez nadpisu
Ahoj,
jezdím s Fiatem Stilo s motorem 1.2 16V.
Na normální ježdění to stačí, má to i malou spotřebu, já jezdím kombinovaně kolem 6,5l/100km. Ale jestli máš sportovně založenou manželku >:D , tak jí kup 1.9 JDT, protože s 1.2 si sportovní svezení moc neužiješ.
Přeji hodně štěstí při koupi Fiatka.
Ahoj Fikuss -
« Fiat Stilo kupit?
Dobry deň, riešim práve problem kupy auta pre manželku na denné posuvanie sa do prace a s5.
Jedným z kandidátov je Fiat Stilo ročník 2002 1,9 JTD.
Vie mi niekto sprostredkovať skúsenosti s autom s tymto motorom ale aj so Stilom celkovo?Alebo doporučiť inú motorizáciu?Pozeral som aj niake s motorom 1,2, ale to mi pride na taketo auto už dosť málo.
Budem vdačny za každy prispevok, dík. -
"-- skrytý --" 18.09.06 09:03
« Re: AGIP :-)
Rands: to jsi mne tedy překvapil. Agip Tecsint mi doporučil člověk ze serveru oleje.cz, (nebyl to prodejce a jevil se, že ví o čem mluví) jako lepší verzi než Selenia. Olej Agip Tecsint by měl být skutečně plně syntetický, bez minerálních přísad s obsahem esterů. Což se prý o většině jných "tzv. syntetických" olejů říct nedá, včetně Selenie. Tabulkové parametry Tecsintu jsou zhruba stejné jako Selenia K. A cena nižší. Díky, vznesu dotaz u olejářů. Jsem zvědav jak stráví to přirovnání k Maditu Prima - dám vědět. -
"-- skrytý --" 17.09.06 22:58
« Re: Malý Ratmírov FIAT MEET - 23. 9. - 24. 9.
Já to mám kousek, přijedu se jen podívat a otrkat se, asi sebou vezmu synka a jednoho známého, kterého auta a Fiaty speciálně zajímají, manžel není doma, tak musím pak zase odjet a postarat se o rodinku, pít tudíž asi nebudu, max. jedno. Už se moc těším, doufám že vyjde počasí. Hezkou dobrou noc všem! -
"-- skrytý --" 17.09.06 22:19
« AGIP :-)
Italský auto, italskej olej, že jo? >:D >:D >:D Jenze pro AGIP jej vyrabi nadnarodni MOL ve fabrice u budapesti a z jednoho tanku s agipem staci treba Madit a jiny dobrutky :-) Jen cena je krapet vyssi. Madit Prima se da v 5l baleni (napr. www.vasoil.cz) koupit asi za 150Kc/l... -
"-- skrytý --" 17.09.06 17:14
« Malý Ratmírov FIAT MEET - 23. 9. - 24. 9.
Dnes jsem mluvil s majitelem kempu a dostal jsem povolení točit si sám pivo v "pitevně", tzn. že je možné si dovézt svůj vlastní sud. Potřebuji vědět, zda bude zájem více o Plzeň 12° PU nebo 10° G (event. oba ?) a kolik nás zhruba bude (na ten sud). Ve čtvrtek pojedu pro sud, tak do té doby pište. >:D >:D :D -
"-- skrytý --" 15.09.06 15:05
« Bez nadpisu
Teď tam mám Agip Tecsint, plná syntetika 5w40, 270 Kč/l po internetu od Agipu. Ale jestli to máš v záruce zůstal bych u Selenie. Selenia doporučuje pro Stilo Selenia K 5w40, Fiat doporučuje Selenia 20K 10W40.
Vrátil jsem se z Chorvatska. Svělá jízda po skvělých dálnicích. Vystoupil jsem ze Stilouše po 13ti hodinách jízdy a moje tělesná schránka nevykazovala žádné projevy únavy. Zpátky to bylo horší, 2,5 hodiny jsme poskakovali na jedničku před ucpanými tunely - v září bych to nečekal. Stilo v pohodě, šlapalo jak švýcary. -
"-- skrytý --" 09.09.06 13:44
« Re:
Prípravkov je dosť, skoro každá firma, čo sa zaoberá autokozmetikov vyrába aj čističe. Ja som mal teraz podobný problém a vyriešil som ho "svojsky" a hlavne lacno. Stačí obyčajná nafta a handrička. Funguje to rovnako ako iné výrobky na čistenie. Čierne škvrny zmizli celkom ľahko. Takže skús obyčajnú naftu na handričku. -
"-- skrytý --" 05.09.06 10:30
« Malý Ratmírov - změna termínu o jeden den > 23. 9. - 24.
Musím zde oznámit malou změnu termínu, došlo k posunu o jeden den.
Vzhledem k tomu, že nebyl projeven zájem o památky v okolí ani v Praze bude rozumější posunout termín konání na:
sobota 23. září - neděle 24. září
a příjezd bude v sobotu do 12 hodin, to by měli stihnout všichni. Když někdo přijede později, také se nic nestane.
Počasí má dlouhodobou předpověď na září vcelku příznivou, takže by mohlo být i hezké počasí. -
Mr.Murphy_ 04.09.06 22:38
« zdravím... :-)
Tak jsem se vrátil z 15-ti denní dovolené na Korsice. Po tak klikatých a úzkých cestách si asi dlouho zase nezajezdím.... Každopádně Stilo šlapalo jako hodinky - cesta Praha->Livorno - průměrná rychlost 100km/h (kleslo to zajížďkou do Pisy a taky cca 80km úsekem mimo dálnici v okoli Insbrucku), celk. délka cca 1150km, průměrná spotřeba přesně 6l (4 lidi, plný kufr, rakev). Velká pohoda a spokojenost (určitě hodně pomohla ta žárovka za 900 :-! .... Kdyby se sem daly vkládat fotky, tož mám jednu fotku Stila v horách - úplný kýč >:D -
« Bez nadpisu
No s km to může být tak, že auto salon má možnost jednou vymazat celkový najetý km.Já jsem kupoval nového Fiata,kterého mi převezli z jiné pobočky.Ten přejezd byl 90km.On ten prodejce ty km vymazal a řekl,že to jde udělat jednou.Aby to nemělo nalítané 10 000km,vymažou to a ještě uvádí,že zaruku to má do konce nějakého data,které je už fuč.To ten blbec si myslí že někomu prodá 2 roky staré auto a řekne že to má záruku ještě 2měsíce.Kdyby prodávál jetý auto tak na to musí dát 1/2rokuzáruku a tady se chce z toho vyvléci jen zbytkem Fiaťácke záruky?