Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

09.04.05  19:53

« Servis

Nevim co je pravda, udajne nemohli prijit na to proc servo nejde a po vycisteni tech kontaktu do nabehlo. Zachovali se hodne solidne, nauctovali mi jen nejaky cistidlo za 92 korun, jinak nic. Jedna se o Autotyp, Praha 9, byvali Vavrinec. Mam jenom obavu, aby se zase nepodelal ten ventilator a znovu mi to nevybilo baterku. Pak by bylo asi v pytli to cidlo, na zaklade ktereho se to spousti. Fakt je, ze elektronika je bolest Stila, takze je mozne ze to je ten duvod. Fakt nevim.
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.05  18:01

« Bez nadpisu

Ahojte kejmle,okolí Pha nevím,znám PANA SERVISMENA v LIBERCI( z Prahy kousek)fa.AUTO VASKA- servis italských vozidel,má examiner Bosch a dají se synem dohromady snad vše!!!
    P.S. pan Vaska FIATEM žije(tak jako celá jejich rodina)
    Dotaz : je nutné ,když je auto v záruce jezdit do oficiálního servisu?
    Prý ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.05  21:48

« Re: Kontakty

To mbe - co to je za servis?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.05  19:25

« RE: Kontakty

To mi přijde jako blbost, zoxidovaný kontakt, to by přeci nefungovaly ani další věci... Jestli jsou tam ještě nějaké elektronické součástky pro servomotor, tak to možná jo...
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.05  18:16

« Kontakty

Tak jsem mel udajne zoxidovane kontaky a elektroniku u baterie. Servo jim vubec nechtelo makat dokud to nevycistili. Udajne to zpusobilo i problem toho vetraku na motoru.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.05  16:45

« RE: Examiner

Tak to jsem taky zvědavej, jestli má někdo examiner >:D
    Program už jsem měl možnost vidět, zatím se nepodařilo sehnat kabel :?
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.05  15:25

« Examiner

Ahoj, máte někoho s Examinerem v Praze a okolí, kdo do mi OCHOTNĚ přečte chyby z ŘJ? Kromě dealerů. Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.05  15:23

« Re: motor vetraku

Zapomeňte na situaci před 20 lety! V systému CAN-BUS (a tím je Stylo vybaveno) řídí prakticky všechno systém vzájemně komunikujících řídících jednotek, takže tam nějaký "bimetalický spínač" rozhodně vůbec není.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.05  14:59

« Re: Shrnuti

Vždy se najde černá ovce ve stádě a vždy se najde nepovedený kus, spíš bych to připisoval tomu, že, pokud se nepletu tak máš jeden z prvních kusů.
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.05  14:11

« Shrnuti

Taky si myslim, ze je to spis problem nejakeho spinace a ne elektroniky. Kazdopadne me vic desi to, ze nejde to servo. Zatim nevedi proc. At uz to dopadne jakkoli, vystup zcela jiste bude zmena servisu. Je mi divny, ze se tenhle problem zrovna nahodou objevil potom, co se v aute rejpali kvuli klime, zaroven take uvazuju to opravit a prodat. Zatim nevim, co bych si koupil jineho, ale asi vim, co uz by to nebylo.
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.05  12:54

« motor vetraku

mbe: tak to mas fakt smolu, ten motor vetraku na chladici sa ale asi nezapina cez computer ale priamo cez bimetalove cidlo na chladici. S tymto cidlom som mal problem este na mojom prvom Fiate 125P, pred nejakymi 20 rokmi, v casoch komunizmu sa nahradne dielce na poliakov vobec nedali zohnat, tak som si to prerobil na vypinac. Inac ta suciastka stoji tipujem 200 korun ;-) Vela zdaru a nech sa to uz "vychyta"
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 08.04.05  12:19

« MBE

Někde v nějaké diskuzi jsem četl o novém softwaru pro model 1.6(info od servisu Dojáček) - možná by ti to pomohlo. Ohledně té tvé klimy bych řekl, že musí někde unikat, pokud byla prázdná, Já mám klimu plněnou před 2 lety a maká bez problémů.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.05  12:18

« Re: Nejasnosti v poctu sroubu u alu-kol na Fiat

to: Fido
    moc díky za promtní info o discích. Sláva, jsou 4x98. Tvou zprávu jsem četl už včera, no, nedostal jsem se k odpovědi až dnes.
    to: Martinac
    máš fakt smůlu na auto, já měl tři Fiaty a ty problémy, co jsem s nima měl byly dány stářím vozu (viz níže 4/2005), nikoliv jeho dílenským zpracováním, téměř vše se mi podařilo opravit doma nebo v garáži kamaráda.
    to: all
    Ráno jsem si byl půjčit Stilo MW u prodejce, trochu jsem se projel, no super. Mám ho na celý víkend, v neděli večer se ozvu s reportem.
    Zdar všem Fiatům. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.05  12:07

« Re: to martinac

Pacička, která drží víko v kufru, taky praskla. V servisu včera objednána nová, stojí myslím 31,-, takže to se dá skousnout >:D
    Problémy s elektronikou mají auta s 1.2kou (spousta z nich) a potom občas nějaké jiné, snad jen 1.6, u nich je to ale závažnější - ty chyby nejen ukazují, ale dokonce něco i nefunguje.
    Docela se nedivím, že má Stilo takové problémy s elektronikou. Z výpisu z examineru můžete zjistit, co všechno řídící jednotka hlídá - hladiny oleje, benzínu, opotřebení brzdových destiček....
    Mně například včera v servisu stahovali z paměti závady za poslední půlrok a zjistili, že párkrát byly problémy s osvětlením zapalovače :D
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.05  11:48

« Shrnuti

No ja jsem svym zpusobem byl spokojen. Auto je 2,5 roku stary. Nic zasadne nevrze, interier je prijemne tichy,velmi spokojenej jsem s motorem, ktery ma prijemny chod, slusne jede a moc nezere. Ale ty neustale trable s klimou a dalsima drobnostma hrozne otravujou zivot.
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.05  11:03

« Bez nadpisu

Já mám pocit, že po 3 letech se to mé Stilo 3D začíná pomalu "rozpadat". Začíná více povrzávat interiér, bouchá plastový kryt kufru, urval jsem díky blbé ergonomii paciček jedno zasouvátko toho krytu kufru, vrže zadní náprava atd. Ještě že mám zatím úplný pokoj od chybových hlášení elektroniky (snad jako jediný, jak to tady čtu) a auto pořád vypadá dobře. Jen je škoda, že nemohu přímo porovnat kvalitu Stila s odpovídající konkurencí jiných značek, abych věděl jestli je to stejné i jinde nebo ne...
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 07.04.05  21:20

« MBE

Lituju tě, máš s tím autem opravdu pech. Problém si myslím že je hlavně na straně servisu, protože neumí servisovat elektroniku, kterou je Stilo nabitý. Jednu věc opraví a další problémy "vyrobí". Chápu že se toho chceš zbavit. Já měl na Fiaty zatím štěstí. 3x Tipo,Regata,Punto,Marea SW(doposud).
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.05  20:08

« Dalsi problem

Tak jsem dnes rano odvezl auto ze servisu kvuli te klime. Dojel jsem do prace a vecer kdyz jsem prisel k autu, tak auto bez elektriky. Pokus pres startovaci kabely byl uspesny, nicmene jsem zjistil, ze baterii vybil neustale se tocici ventilator na motoru. Problem je, ze po nastartovani nejde servo (steering wheel failed) a take motor je v nouzovem rezimu (engine failed). Dojel jsem s tim par kilometru do servisu, kde jsem to vecer postavil na parkoviste. Rano tam jdu. Uprimne reknu, ze uz je toho na muj vkus ponekud prilis. Navic jsem se pred tydnem vratil z dlouhe cesty v zahranici a potkat me to tam tak to by bylo veselo. Auto je po zaruce, takze uvidim co to zase bude. Nikdy me nenechal ve stychu az ted. Najeto necelych 40 tisic kilometru. Uvazuju o oprave a naslednem prodeji. Pokud to udelam, tak FIAT moje nove auto urcite nebude.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.05  16:38

« Re: Re: rameno je v ...

Taky byla dnes jarní prohlídka >:D
    Geometrie srovnána, byla -1 (rovnaná už asi počtvrtý - 15 tisíc najeto)
    Žádný nový software nahrán nebyl, i když se něco podobného požadovalo, ale hlavní servisák do toho viditelně vidí dost dobře. Blinkry budou blikat příští tejden, i s neoriginálním otevíráním Jablotron :D
  • « 00 Reagovat !

foto CuoreNesportivo

CuoreNesportívo 07.04.05  15:45

« Re: rameno je v ...

Mam najeto nachlup stejne jako ty,dnes jsem byl na jarni prohlidce,krome jineho jsem nechal promerit geometrii (neustale me v servisu upozornovali na sjete pneu) a misto 0,6 jsem mel 1,35 stupne nebo co to bylo za jednotky,coz je opravdu velky rozdil...
    A taky jsem trval na nahrani noveho softu do ridici jednotky,coz by melo zabezpecit lepsi komunikaci mezi cidly a RJ 8)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…