Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« matura
to dunlop:
Ještě k tvé matuře. Jak si nebudeš vědět rady s nějakou otázkou, tak nahoď řeč o stilu. Snad bude učitel fanouškem fiatu. Myslím, že za dvě by to mohlo být, co?
Prosím tě a kolik máš vůbec roků? Máš už vůbec řidičák? :roll: Ber to s nadhledem. Jen, že už o fiatech asi hodně víš. -
« stilo 1,6 mw modrá metalíza
to wolf09
Zdravím. Číslo té modré barvy nevím. Podívám se zítra. Ale vizuélně je to tmavě modrá metalíza. Z dálky jak černá barva. Myslím, že je to jediná tm. modrá barva na stilech?! Mám už tam bohužel pár škrábanců od "kamarádů" >:-[]
Foto auta mám pouze na fotce. Ale moje polovička dostala od ježíška digitál, tak to zmáčknu a pochlubím se. -
« Srazy
Ahoj všichni,
po dlouhý době jsem mrknul, co se děje a mile mě překvapilo to setkání majitelů kráných Stil. Bohuže si svýho Stilečka moc neužiju, protože mám služební hnus :-( značky Škoda, ale takovej počet jsem nečekal. Vážně uvažuji o účasti na dalším setkání.
Docela by mě zajímalo, jestli taky proběhla spanilá jízda??? Aby si všichni ty nadrženci na německý auta uvědomili, co ty talošové dokážou vyrobit >:D .
Teď o víkendu jsem přezouval na letňáky a pořádně jsem si zaleštil. Ošetřil plastíky, pořádně vydrhnul velurový koberce a natříkal okna takovým tím, jak potom perfektně stéká voda a nemusí se moc používat stěrače. Takže autíčko je na sezónu připraveno :P .
Asi budu měnit zadní nárazník, nějakej chytrák mi do něj nacouval koulí a uvažuju o nastříkání tý černý mřížky mezi předníma světlama. Zatím jsem viděl pouze jednu takovou fotku a zdá se mi to super.
Co vy na to??????????????????
Blbý budou ty hnusný mouchy apod. -
"-- skrytý --" 18.04.05 13:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sraz Praha
to: 1,6dynamic
souhlas, já se jiným Fiatům nebráním, klidně se k nim i přidám pokud dostanu pozvání nebo to bude zřejmé z vyhlášení na webu. Přesto si myslím, že uspořádání STILO meetingu by byla skvělá :-! událost (netrvám na místě, které jsem navrhoval, je tam ale fakt nádherně :D). Můžeme to realizovat na různých místech v republice (ČR+SK, omlouvám se kolegům Slovákům, ale já nejradši používám výraz v republice, spousta kamarádů a polovička příbuzných na SK, ty dva ještě menší státečky vyhovují spíše obchodním bossům). Vzdálenosti nejsou až tak tragické a raději pojedu 600km na SK než 300km do D). Vždyť to můžeme udělat 1x v Čechách, 1x na Moravě a Slezsku a 1x na Slovensku. STILO je fakt vyjímečné auto ve všech variantách a stále je na našich silnicích SUPER :!: raritou, i když se jich teď prodává více, je jich furt zatraceně málo >:D Chce to jen mezi námi najít pár ještě větších nadšenců, kteří to celé zorganizují. Chápu dunlopa (i kolegy z SK), že je pro ně 1denní meet v Praze/Brně drahý špás, ráno tam a večer zpátky bez jistoty, že tam bude dost Stilařů. Taky by možná stálo za úvahu, vytvořit rubriku STILO meet, kde můžeme řešit tyhle příjemné problémy >:D . Teď momentálně probírám od konce celou tuto rubriku (abych něco pochytil a poznal trochu zdejší lidi), jsem na 50. straně a zatím se mi to líbí. Jsou zde opravdoví fandové, kteří když řeknou, že je to na h.... nebo je to skvělý, tak to sedí :!: . -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sraz Praha
"-- skrytý --" 18.04.05 11:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: sraz Praha
to: dunlop
tak to ti držím palce, já o svaťáku na nic nešáhl (teda nic moc) a odmaturoval jsem taky 8), žádný strachy, zvládne to každý :D. STILO meeting můžeme klidně řešit až potom. Předběžně bych navrhoval druhou půlku června, uvidíme. Pokud budeš chtít, můžeme se sejít po maturitě a začneme na tom dělat. Ten Wolfsburg je dost daleko (někde u Magdeburgu), nejakých 450km z Prahy, ale zase je to stejné jako z central SK do Prahy. Slováci se tady ale v pohodě domluví, tak jako my na SK, což já v D dost mizerně a English tam moc neprovozují :roll: .
Zlom vaz :!: 8) -
"-- skrytý --" 18.04.05 08:48
« Re: Re: Re: sraz Praha
když to auto je fakt vyjímečné
Tohle jsem si taky říkal, dokud jsem nepřijel v sobotu na meeting ;-)
Jo, akce na 2 dny jsou lepší. Příští taková dvoudenní akce bude rozhodně 28.-29.5. ve Wolfsburgu, zatím je přihlášeno asi 40 aut, převážně z Německa 8-s
Pokud by se nás dohodlo fakt hodně, třeba jako teď v Praze, tak by mělo cenu někam jet, ale ne kvůli 5 autům, jako minule (Brno) :) -
"-- skrytý --" 18.04.05 08:36
« Re: Re: sraz Praha
Dobré ráno,
neviděl bych to tak černě s těma prachama :shock: , taky je doma nepřehazujeme vidlema (dcera 14, dva psi a spousta koníčků). Myslím, že když bude STILO meet inzerován dostatečně dopředu a průběžně propagován (každý máme přece okénka >:D ) a bude mít nějaký program (tím myslím větší akci na so+ne= STILO jízda, prohlídka vozů a výměna názorů i zkušeností majitelů, nějaký ten sportík, večer rožnění+pivíčko event. vínečko, pohodové vyspání a po obědě parádní společný odjezd - aspoň pár km :-! - do domovů), tak se každý může připravit i finančně :roll: . Pokud by byl zájem o pomoc s organizací takového "výjezdu", vím o skvělém místě u JH. Nádherná příroda, rybník 30m od osvěžovny, která je přímo v kempu, ubytování v chatkách s kuchyňkou a lednicí, záchody+sprchy s teplou vodou solo budova, možnost sebou vzít děti i psy (lepší polovičky nevyjímaje) a cena za ubytování je mírná. Samozřejmě by se tam nedalo jet v plné sezoně, ale květen, červen, září i říjen, to by nebyl žádný velký problém. Chce to akorát zamluvit. S kempem máme jen ty nejlepší zkušenosti, 2x dovolená, 1x otevírání sezony, 1x oslava narozenin 8). Od Prahy cca 150 km, od Brna asi taky tak, pro kolegy od OS, z SK i D to vyjde nastejno, jestli PHA nebo JH. Když už se jede flák cesty, tak si to chce taky trochu užít :P . Bylo by škoda, kdyby se Stilaři měli scházet jen v Praze a jen na jeden den, když to auto je fakt vyjímečné :-! :!: :-! :!: :-! :!: a je nás málo (už mluvím/píšu jako Stilař, ale nemůžu se dočkat až ho budeme mít doma :D, manželka je taky velký fanoušek STILA) -
to: r.c.
Ahoj, byl jsem na meetingu a moc se mi libilo M@cicovo stilo v modre barve (246 Modra Pole) . Jakou mas barvu ? Sam mam MW a tak by me zajimalo, jak to vypada v modre. Kdyz jsme se rozhodovali pro auto, tak byla k dispozici bud modra metaliza nebo zelena metzliza, ale modrou nemeli v salonu, tak jsme radsi vzali zelenou, protoze jsem videli, jak to na aute vypada ? Mel bys fotku ? -
"-- skrytý --" 18.04.05 07:59
« NOVÉ VÝBAVY A MOTORY
Nebudu to psát jen k nám na fórum, napíšu to i sem >:D
Když se kouknete na fiat.cz, došlo ke změnám u 3D, 5D bude asi následovat. Zmizel Abarth 2.4 (to nechápu), nejvýkonnějším motorem je tedy asi 1.9MJet Schumacher Edition...
No víc najdete právě na stránkách FIATu nebo tady >:D
"-- skrytý --" 18.04.05 07:29
« Re: sraz Praha
Minulý sraz byl v Brně, aby to měli Slováci blíž z Bratislavy, nakonec se sjelo jen 5 aut. Kde bude příští, to záleží na tom, jak bude kdo ochotný jet daleko, já bych třeba do Brna nepřijel, jako studentovi mi přijde 1000,- za benzín docela dost :? -
« sraz Praha
Ahojte,
tak tiše závidím, že jsem v Praze nebyl. Foto vypadá super. Další sraz může být někde blíž moravy co? Vy z Čech se aspoň hezky projedete. A bližší informace budou na stránkách stilo.org? No na příštím srazu rozšířím řady MW a k tomu modrá barva. Teď převládala žlutá a stříbrná barva né?
Ať nám to jezdí.

Tak s tím srazem u JH (asi Jindřichův Hradec) si mě nadchl. To by byla paráda. Taková dovolená. Tak jak si to popsal, tak by jsem hned jel. Napište ostatní co vy na to? Akorát 10. 9. se žením >:D Tak na ten víkend by to nemuselo být. I když možná bych se moh uvolnit :idea:
to rands
o tom filtru mi říkali v servisu. Bylo to před rokem, takže dnes si to moc nepamatuji. Tak sorry. Ale 1000,- to je přeháňka. Možná ti chtěli umýt i celé auto?!