Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 20.04.05 10:42
« Re: Re: Re: matura
Aha, aktualizace, no to mě nenapadlo... Jak říkám, nemám kabel, vlastně jsem se ani nedíval, jaký má Stilo konektor pro přípojení examineru, asi tam bude nějaký paralelní, kdyby to byl sériový, tak to bude nějaký USBčko ;-) a dá se to udělat... -
« Re: Re: matura
Ona je samozdřejmě ta cena vyhnaná uměle, aby si to nemohla koupit každá olejnička z garáže, dost drahé jsou ale i aktualizace, které pravidelně chodí, takže i pokud jednou program už máš, tak bez těchto aktualizací je ti za chvilku k ničemu. Stejně jako celá řada přípravků, které nutí Fiat kupovat aut. servisy za vysoké ceny by se daly vyrobit podstatně levněji. Zase na druhou stranu je tím zajištěna určitá úroveň aut. servisů. tzn. že i když byla zrušena bloková vyjímka tak tu nebudou růst servisy jak houby po dešti, protože nedostaneš autorizaci bez hodně vysokých investic do vybavení servisu. -
"-- skrytý --" 20.04.05 09:09
« Re: matura
To r.c.: Maturitu udělám, já to tam nějak splácám, spíš nechci trojku >:D
jinak věk=19/20, Stilo bylo koupené v den mých osmnáctin...
Vím o tom tolik, protože dělám na stilo.org administrátora a procházím i anglická a německá fóra a už znám pár majitelů Stil :-!
to MH: Vyborne, my taky uz blikame, i s neoriginalem do Jablotronu, tam byl postup jiny...
to af: Examiner za 300 tisíc, no to je hodně. Viděl jsem ho někde prodávat v €, snad to vycházelo i o něco levněji (myslím na eBay).
Kazdopadne jsem presvedcen o tom, ze to zarizeni je drahe uplne zbytecne, protoze Examiner je jenom program, ktery je spusteny na pocitaci, v servisu vypada jako specialni vec, ale videl jsem ho nainstalovany i na nootebooku :-! Skoda, ze zatim nemam kabel na propojeni s autem 8-s I v tom softwaru, pokud neni pripojeny k PC, je ale videt, co tam jde vsechno delat... Ale jestli mas neco spolecneho s FIATem, tak to asi vis moc dobre... :D -
« Re: Blinkry při zavírání s DO
MH:
Prosim ta mozes este raz napisat svojimi slovami, ako treba postupovat pri aktivacii blikania. Mne to z toho posledneho popisu nebolo uplne jasne. Bol som v piatok vo Fiate v TN a elektrikar sa so mnou ani nechcel bavit na tuto temu, odfajcil ma s tym, ak nemam v aute original alram, tak mam iny board computer a nejde to ..
Ak mi napises ako na to, skusim si od neho ten examiner vydrankat a spravim si to sam a potom mu to ukazem >:-[] -
"-- skrytý --" 20.04.05 07:32
« Re: Re: sraz JH
Sorry, ještě append >:D
Ano, je to cca 10km od Jindřichova Hradce a kapacita je tak 20 - 30 STIL, pak už by byl problém s parkovištěm (to je na kraji lesa a v lese), jsou to přece velká auta 8). Chatiček je 25 po 4lůžkách. Kemp je mezi dvěma lesy na břehu rybníka, má vlastní osvěžovnu, hřiště velikosti tenisového kurtu (tenis, volej/nohej-bal), uprostřed kempu je travnaté náměstíčko se zakrslými borovicemi - 10m od nálevního pultu, dvě velká ohniště, dlouhé molo, lodičky, šlapadla, dokonce i dětské houpačky - můžete vzít celou rodinu, pokud ji máte a chcete sebou vzít, psi jsou povoleni bez problému. I kdyby bylo hnusné počasí, můžeme debatovat v nálevně, tam se vejdeme všichni. Spanilá jízda by se mohla jet celým JH 8) -
"-- skrytý --" 20.04.05 07:22
« Blinkry při zavírání s DO
Vážení kolegové, včera jsem byl v servisu a podle návodu, který zde byl uveřejněn mě zprovoznili blinkry při zavírání DO. Funguje to OK. Smůla je, že jsem to musel zaplatit, že to není standart, když nemám alarm.
Jinak musím potvrdit, že byli přesvědčeni že to nejde, tak jsem si vedle nich stoupl, četl uveřejněný návod a to bylo překvapení! Ani tomu nechtěli věřit. Tak jsem jim řekl, že by si občas měli číst také tyto stránky a nebo stránky na www.stilo.org a dozvěděli by se spoustu užitečných věcí.
Hodně kilometrů bez komplikací
MH -
"-- skrytý --" 20.04.05 07:00
« Re: sraz JH
to: r.c. & ALL
Vážení kolegové, ještě nejsem plnohodnotným Stilařem (jen Fiaťákem - Seico >:D ) až od 5/05 nebo 6/05 (pokud vše dobře dopadne), ale jestli fakt budete mít zájem, velmi rád se v záležitosti STILO meetu v JH budu angažovat. Předběžný termin (měsíc) bych nechal vybrat širokým forem (prosím NE květen :'-( z výše uvedeného důvodu), to bych asi nejel :'-( :'-( :'-( , ale ten červen by už šel >:D a podzim není už žádný problém.
Ať nám Fiaty jezdí 8) -
« sraz JH
to Beaver2000
Tak s tím srazem u JH (asi Jindřichův Hradec) si mě nadchl. To by byla paráda. Taková dovolená. Tak jak si to popsal, tak by jsem hned jel. Napište ostatní co vy na to? Akorát 10. 9. se žením >:D Tak na ten víkend by to nemuselo být. I když možná bych se moh uvolnit :idea:
to rands
o tom filtru mi říkali v servisu. Bylo to před rokem, takže dnes si to moc nepamatuji. Tak sorry. Ale 1000,- to je přeháňka. Možná ti chtěli umýt i celé auto?! -
« matura
to dunlop:
Ještě k tvé matuře. Jak si nebudeš vědět rady s nějakou otázkou, tak nahoď řeč o stilu. Snad bude učitel fanouškem fiatu. Myslím, že za dvě by to mohlo být, co?
Prosím tě a kolik máš vůbec roků? Máš už vůbec řidičák? :roll: Ber to s nadhledem. Jen, že už o fiatech asi hodně víš. -
« stilo 1,6 mw modrá metalíza
to wolf09
Zdravím. Číslo té modré barvy nevím. Podívám se zítra. Ale vizuélně je to tmavě modrá metalíza. Z dálky jak černá barva. Myslím, že je to jediná tm. modrá barva na stilech?! Mám už tam bohužel pár škrábanců od "kamarádů" >:-[]
Foto auta mám pouze na fotce. Ale moje polovička dostala od ježíška digitál, tak to zmáčknu a pochlubím se. -
-
« Srazy
Ahoj všichni,
po dlouhý době jsem mrknul, co se děje a mile mě překvapilo to setkání majitelů kráných Stil. Bohuže si svýho Stilečka moc neužiju, protože mám služební hnus :-( značky Škoda, ale takovej počet jsem nečekal. Vážně uvažuji o účasti na dalším setkání.
Docela by mě zajímalo, jestli taky proběhla spanilá jízda??? Aby si všichni ty nadrženci na německý auta uvědomili, co ty talošové dokážou vyrobit >:D .
Teď o víkendu jsem přezouval na letňáky a pořádně jsem si zaleštil. Ošetřil plastíky, pořádně vydrhnul velurový koberce a natříkal okna takovým tím, jak potom perfektně stéká voda a nemusí se moc používat stěrače. Takže autíčko je na sezónu připraveno :P .
Asi budu měnit zadní nárazník, nějakej chytrák mi do něj nacouval koulí a uvažuju o nastříkání tý černý mřížky mezi předníma světlama. Zatím jsem viděl pouze jednu takovou fotku a zdá se mi to super.
Co vy na to??????????????????
Blbý budou ty hnusný mouchy apod. -
"-- skrytý --" 18.04.05 13:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sraz Praha
to: 1,6dynamic
souhlas, já se jiným Fiatům nebráním, klidně se k nim i přidám pokud dostanu pozvání nebo to bude zřejmé z vyhlášení na webu. Přesto si myslím, že uspořádání STILO meetingu by byla skvělá :-! událost (netrvám na místě, které jsem navrhoval, je tam ale fakt nádherně :D). Můžeme to realizovat na různých místech v republice (ČR+SK, omlouvám se kolegům Slovákům, ale já nejradši používám výraz v republice, spousta kamarádů a polovička příbuzných na SK, ty dva ještě menší státečky vyhovují spíše obchodním bossům). Vzdálenosti nejsou až tak tragické a raději pojedu 600km na SK než 300km do D). Vždyť to můžeme udělat 1x v Čechách, 1x na Moravě a Slezsku a 1x na Slovensku. STILO je fakt vyjímečné auto ve všech variantách a stále je na našich silnicích SUPER :!: raritou, i když se jich teď prodává více, je jich furt zatraceně málo >:D Chce to jen mezi námi najít pár ještě větších nadšenců, kteří to celé zorganizují. Chápu dunlopa (i kolegy z SK), že je pro ně 1denní meet v Praze/Brně drahý špás, ráno tam a večer zpátky bez jistoty, že tam bude dost Stilařů. Taky by možná stálo za úvahu, vytvořit rubriku STILO meet, kde můžeme řešit tyhle příjemné problémy >:D . Teď momentálně probírám od konce celou tuto rubriku (abych něco pochytil a poznal trochu zdejší lidi), jsem na 50. straně a zatím se mi to líbí. Jsou zde opravdoví fandové, kteří když řeknou, že je to na h.... nebo je to skvělý, tak to sedí :!: . -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sraz Praha