Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« CD přehrávač
Přeji hezké odpoledne.
Nevím jestli BLAUPUNKT vyrábí CD-changer takovej ten malej na 5 CD i s přehrávačem MP3, ale jinak se nechá changer od Blaupunktu zabudovat do vrchní schránky v palubní desce u spolujezdce. Je na to speciální adaptér. Nepřekáží to, zloději o tom nevědí, vše funguje přes display palub.počítače a hlavně je to investice přenosná - dá se opět použít v jiném vozidle.
Ty řeči s tou zárukou jsou opravdu hrozný. Já bych si dal do auta cokoliv - stejně nikdo nic nepozná. -
« Schválené příslušenství - co to je
A jsme u výkladu - podle mě schválené příslušenství má na sobě příslušnou schvalovací značku, nikoliv, že se jedná o příslušenství schválené společností Fiat. Fiat mi neschvaloval DefendLock na auto, ani neschvaluje, jaké autorádio si smím namontovat.
BTW, smím mít na autě nosič na zadních dveřích, konkrétně ty originální na Ideu? Jde mi o schvalovací značku 8SD. -
"-- skrytý --" 27.04.05 09:58
« Ještě jednou FM modulátor + doplňky
Zdravím všechny,
tak se mi to krátí, zhruba za tři týdny si jdu pro Stilo do IMOFy. Byl jsem tam včera domluvit ještě nějaké maličkosti. Byla tady debata (fórum Fiat Stilo 21/4/05) o cenách za doplňky, dealerech apod. Můj případ je, že auto je předváděčka, takže převážná většina doplňků výbavy buď není možná nebo jen jako náhradní díl, ale za jiné peníze. Volitelné doplňky jsou pouze pro vozy objednané do výroby. Jediné, co je možné na předváděčce měnit (myslím volitelné doplňky - jsou kola a nějaké maličkosti). Takže výměna radio+CD za radio+CD+MP3 za cenu v ceníku výbav určitě ne. FM modulátor (debata viz. výše) zapojený do cesty anténní kabel s konektorem a konetor rádia byla silně nedoporučena viz. záruka. Jediné řešení, které my zbylo (abych dostal MP3 do audio systému) je výroba FM mini vysílače s BA1404 stereo. Je to sice vopruz, ale vysílač je autonomní, je plně přeladitelný od 87,5 do 108MHz a výkon na anténě je možno nastavit tak, aby měl dosah nějakých 5m i méně. Umístění vysílače ve voze není žádný problém, celá věc není větší ne velká krabička od sirek včetně baterie.
Začínám vývoj, počítám, že tak za měsíc bych měl mít schopný funkční vzorek. Pak dám vědět a pokud bude mít někdo zájem, předám celé Know-How (pochopitelně zdarma) >:D
Takže s prodejcem jsem dohodl následující doplňky: DefendLock na řadící páku 7.900,-Kč a uzamykatelné víčko nádrže 450,- Kč (ceny s DPH včetně práce). Nádrž nemá ani zámek ani centrál >:-[] (r.v. 12/2004 model 1,4 MW active 6speed). -
"-- skrytý --" 27.04.05 07:57
« Re: stilo.org
Těch starých příspěvků je tam fakt hodně (ono tady jich taky neni málo ;-) ).
Já jsem nedávno chtěl pročíst Admin & Crew Area (mají přístup jen administrátoři a podobně), kde byly věci ohledně zakládání fóra, a četl jsem to snad 2 dny a ještě to pořád nemám >:D (navíc je to v angličtině) -
"-- skrytý --" 25.04.05 16:59
« Re: stilo.org
Nevypadáš jako blb >:D ... pro spoustu lidí je to výhodnější, protože si chtějí číst témata od začátku...
Jinak já taky preferuji způsob "nejnovější nahoře" jako je to tady, protože čtu fóra každý den... A proto si může každý náš uživatel vybrat, zda chce zobrazovat fóra od prvního nebo posledního příspěvku, stačí se registrovat ;-) -
"-- skrytý --" 24.04.05 13:54
« Nová galerie stilo.org
Včera jsme spustili na stilo.org novou galerii, kam si každý může sám přidávat fotky svých Stilounů, případně jiných aut... My administrátoři je už pak jenom autorizujeme, aby se opravdu zobrazovali, nechceme, aby nám tam někdo dával neslušný fotky >:D :-! ;-)
Takže kdybyste chtěli taky přispět fotkou, tak:
[odkaz]
(musíte se zaregistrovat) -
« stilo 1,6 mw
Přátelé, nebyl jsem tady 2 dny a zbyly na mě 3 stránky čtení. To jsou fofry. :roll: Korunu tomu nasadil MITSI. To byl románek >:D . Moc sice tomu co jste si psali nerozumím, ale já mám originál rádio zabudované přímo v autě (s kazeťákem) a jsem s ním spokojený. Teď ladím Evropa2.
Včera jsem jel Havířov - Praha a zpět. Nějakých 840 km. Spotřeba 7,5l (3 osoby + nazpět zboží cca 100kg). Prkal jsem si tak kolem 130-140 kh/h. Potkal jsem asi jen 2-3 stila. Kde jste byli co?
Ať nám to jezdí. -
"-- skrytý --" 21.04.05 16:59
« Re: Re: Re: 3D STILO na Jižním Městě
to Beaver2000: Každý nový člen je vítán ;-)
Poslední přihlášený uživatel je teďka Viktor s jeho Ideou, už je 2460tý člen stilo.org (f-i-a-t.com) ... :-!
Takže modrá 205... metalíza... Takový 3D jsem ještě nikdy neviděl... po CZ i jinde ale jezdí hodně Blue sprintů, ( [odkaz] ) -
"-- skrytý --" 21.04.05 15:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FM modulátor do auta
Viktor: Díky za odkaz! Ta stránka je velmi dobrá, pro mne tam však bohužel nic nemají. Jinak onen CD changer Blaupunkt jsem si chtěl zachovat právě proto, že žádnými poruchami netrpí a fachá už 5 let bez sebemenšího problému! A to je nepřetržitě v chodu v kuse třeba přes 10 hodin jízdy i za krajně nepříznivých tepelných a "otřesových" podmínek...
PS: Zato původní autorádio Blaupunkt Bremen (pro neznalé - "vlajková loď" této značky) made in Germany, k němuž byl CD měnič dokupován, je už dávno kaput. Inu, když dva dělají totéž, nemusí to být vždy totéž! -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FM modulátor do auta
Oni mají i přímé adaptéry, ještě jsem našel tohle: www.connects2.com, ti mají zastoupení i u nás. Držím palce, ať něco najdeš.
Jinak díky za nabídku, mám v autě orig. CD/MP3, changer mi tam prodejce cpal horem dolem, ale na můj vkus to je velmi poruchové zařízení (z principu).