Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 29.04.05 20:33
« Re: Nálepky
To Beaver: Ceny jsou v Kč samozřejmě :-! >:D :-!
Lepí se zvenčí, původně byly z reflexní fólie, teď jsou z takové stříbrno-bílé ;-) - prostě jaké se udělají, takové jsou...
Font myslím něco jako Porsche, ale musel bych se zeptat kluků, každopádně je to někde na fóru...
Jinak jestli chceš nálepky za ceny v Eurech, tak tady mám doma rovnou k odebrání 2 malý (asi 15cm) - takovou mám třeba já na autě - a ta stála 6 euro jedna (v Německu jsou služby o dost dražší...)
Ještě přidávám pro upřesnění :
Velká nálepka - 1.verze:
[odkaz]
Velká nálepka - 2.verze (aktuálně k dispozici za těch 60,- CZK)
[odkaz] (na černým pražským Abarthu 3D)
Malá nálepka - 1. verze, tu mám na autě já, a mám ještě 2 doma (původní série za 6€ jedna)
[odkaz] (omlouvám se za špinavý auto :roll: )
Malou nálepku z 2.série zatím nemám, ale prej stojí 20,- CZK a je asi 20cm dlouhá... -
"-- skrytý --" 29.04.05 19:05
« Re: Re: Re: Re:
Nevím, jaký je problém s přihlášením do našeho stilo.org fóra...
Následuj link:
[odkaz]
a nahoře klikni na Registrovat... nebo si můžeš číst příspěvky i neregistrovaný...
Schválně jsem přeložil hlavní části ovládání do češtiny, aby to bylo srozumitelnější, a je to docela náročná činnost, slovenštinu už dělat nebudu...
Jestli tam nechceš vlézt přes můj link, tak prostě:
www.stilo.org -> CZ/SK sekce -> objeví se ti české fórum, kde můžeš listovat a prohlížet, a zase je nahoře Registrovat... :) -
"-- skrytý --" 29.04.05 15:56
« Re: Re:
To af:
jj, s propojením s palubním počítačem je potom problém... Musí se to nastavit v Examineru, přesně tak.
CDček se udělají nelegální kopie :-) plasty palubní desky jsou v ceně.
O záruce - to je jasné...
U nás v CZ/SK si to ještě nikdo takhle nekoupil, ale lidi v D to docela kupujou... Sám bych si to taky do auta nedal...
Ještě jsem zapomněl odpovědět Beaverovi, nebo kdo se to ptal na ty nálepky: první série velkých je již rozebrána (to jsou ty skoro přes půl okna), malé snad ještě nějaké jsou... Nicméně už jsou vyrobeny další, jeden z našich členů je reklamní agenturou (3D Abarth >:D ), a vyrobil jich asi 40 (velké snad za 60,-, malé za 20 nebo tak nějak)...
Podmínkou pro získání je mít Stilo a nalepit si to na něj 8) -
« Re:
Dunlop: mě to zas tak uplně levné nepřijde ty ji sice máš za dvacet, ale kde je CD, kde jsou plasty palubní desky, které budeš muset koupit nové atd. A to se nebavím o tom, že do Fiatu budeš stějně muset aby ti to nakódovali examinerem. No a zase si rýpnu se zárukou, pokud to ovšem nepojedeš montovat přímo do fiatu. Takže mě osobně to přijde drahé taky, neříkám že origo to drahé není, je a hodně, ale pro mě osobně je drahé i tohle. Ale já navigaci nepotřebuju, ani nechci takže můžu mít zkreslený pohled a chápu, že pro někoho je to kauf. -
"-- skrytý --" 29.04.05 14:08
« Bez nadpisu
Sem tady zase celej den nebyl, a hnedka musim hodně odpovídat :-!
Také si myslím, že 20 tisíc za navigaci je stejně dost, u nás není tolik potřeba...
Prahy mám na 5D omlácené uplně minimálně, fólii nemám, přední zástěrky ano, a nemyslím, že by auto vypadalo nějak hnusně... :-)
To af: Napadlo mě, že by ses moh zlobit, že tady prodávám levnou navigaci s neoriginálníma CDčkama >:D (když máš něco společného s Fiatem) -
« fólie
Zdravím zase Stilaře,
s těma fóliema je to bída. Což takhle vyzkoušet prozměnu garanční oddělení FIAT >:-[] ????? Já už slyšel o případu, kdy tu samou věc řešili u AR156 a vyšlo to. V rámci garance..........
Rád bych také upozornil na další věc :idea: , nad kterou se stojí zamyslet hned na začátku. Jedná se o šedé plastové kolečko na řadící páce s označením rychlostních stupňů. Nevím kolik kdo máte najeto km, ale už jsem pár Stil viděl již s "ošoupaným" kolečkem. Pod barvou se skrývá obyčejná šeď, asi jako u plastových modýlků letadýlek určených k nastříkání.
Tak jsem nelenil, kolečko jsem sundal (bez problémů) a nechal jsem ho nasříkat bezbarvým lakem :P . Nevypadá to špatně a hlavně to vydrží.
Jo a taky jsem měl trochu problém s těsnící gumou ve spodní části dveří (3d model), na kterou se průběžně v zimě lepily kamínky a po otevření a znovu zabouchnutí dveří kamínky pěkně omlátily práh pod dveřma. Je to podobný jako s těma fóliema. To auto má prostě na úkor krásné karoserie mnoho kostrukčních zrad.
Co takhle projetá kaluž a voda proteče škvírou mezi p světlomety a nárazníkem dozadu po blatníku. Auto vypadá jako by plakalo. A když je to echt česká špína........
Teda taky nic moc. :(
A co teprve stékající voda z čelního okna na okna předních dveří!!!!!!
To mě fakt dostává.
Musím říct, že Punto 2000 bylo oproti Stilu na svou dobu fakt dokonalý!!!!!
Bohužel ten facelift to auto úplně zabil.
Nicméně Stilo zůstává přesto mým favoritem.
Přeji hezký víkend všem -
« Re: Samolepky + ochrana prahů
To dynamic1.6 - OK, omlátím to prodejci o hlavu:-).
To beaver2000 - mě zase plácačky neuráží a dokážu s nima žít. Zejména, když se teď neumažu, když lezu do kufru (Idea v podstatě nemá zadní převis, takže se zadní dveře dost špinily) a děti nejsou jako prasata po nastoupení do auta (mám i přední plácačky).
Jinak mě vycházela Idea dost stejně jako Stilo, ale to bylo před tím, než začal Fiat ČR vyporazdňovat sklady, ale hlavně jsme si po 6 letech s Bravou - automatem zvykli na "bez spojky". A bez spojky je Stilo až jako Abarth, takže zcela mimo mojí ochotu to zaplatit, takže Idea byla jasná volba. -
"-- skrytý --" 29.04.05 11:33
« Re: Samolepky + ochrana prahů
to: 1,6dynamic
jo jo, vycházel jsem převážně z tvého info, tuším, že jsi psal něco o ceně 4.000,-Sk a musel sis to nastříhat sám. Tady to údajně udělají na míru a za příplatek ti to i nalepí. Toto bude má první investice do nového vozu. O omlácené prahy nestojím ;-) a řeči od FIAT ČR či prodejců jsou mi volný. Plácačky tam nedám, jsou hnusný >:-[] a k ničemu >:-[] .
Ať nám Stila jezdí -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FM versus CD
Kšefty mi nekazíš - ta láhev vína stojí od 60 do 80 Kč, takže jsem levnější:-)
Kupoval jsem ji do Bravy, v Idee mám už orig. MP3, používaná tak rok.
Jinak ty omlácené prahy se týkaly Stila 3dv. a prý ještě do faceliftu (tvrdil prodejce ve Svobodově u Dojáčka, který mi zatím nedal příčinu mu nevěřit). Na Ideu jsem si plácačky koupil - hrozně se tomu autu špinily zadní dveře a po montáži se to výrazně zlepšilo. -
"-- skrytý --" 29.04.05 08:21
« Samolepky + ochrana prahů
Jak jsem procházel toto fórum, narazil jsem na problém omlácených prahů u všech typů Stila, postoj FIAT ČR i prodejců je vlastně mrtvý brouk >:-[] - kupte si plácačky za přední kola nebo naše ochranné folie. Oboje je k ničemu, první nic neřeší a vypadá hnusně, druhé jsou malé a tenké. Při procházení celého diskuzního fóra jsem objevil rubriku PODLOŽKY SPZ S OZNAČENÍM EU - HOMOLOGOVANÉ a v ní odkaz [odkaz] , také výroba samolepících folií na zakázku. Ceny jsou přijatelné a udělají to na míru. Stálo by to za pokus.
to: Dunlop
až budu mít MWčko >:D a přihlásím se na stilo.org >:D jaké jsou podmínky pro získání samolepky na zadní sklo /WWW.STILO.ORG/ :?: Viděl jsem to na některé fotce z meetu, díky za info.
Ať nám Stila jezdí 8) -
"-- skrytý --" 29.04.05 07:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: FM versus CD
to: Dunlop
to je fakt hezké info, ale za těch 20 táců mám nové ALU 15". Díky, je to lákavá nabídka, ale to radši koupím ty disky.
to: Viktor
tohle už zní zajímavěji (PDA n35). Ono je toho víc kolem 10 tisíc, ale teď (až koupím Stilo >:D ) budu zvažovat každou větší investici :'-(
Nechci ti kazit "kšeft" :P , ale redukci MGF kazety koupí r.c. téměř v každém obchoďáku za nějakých 200-300 korun.
Ať nám Stila jezdí a hrajou 8)

mám dost palčivý dotaz (pro mě) i když už je po zimě, dostal jsem nabídku na 4 x nové DUNLOP Sp Winter Sport M3 185/65 R 15 88T za celkem 7.200,- Kč s DPH. Je možné je použít na Stilu MW? Jde mi o index nosnosti, v technických datech je 91 = 600kg/kolo. Max. hmotnost toho nejtěžšího MWčka s nákladem je 1990kg -> 497,5kg/kolo. Index 88 = 560kg/kolo x 4 = 2240kg max. hmotnost. Je to solidní firma, žádný prodej šmeliny. Dost to spěchá, poraďte.
Díky 8)