Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Bez nadpisu
to beaver:
ok, super, o dalsie pekne auticko viac ;-)
pripominam, ze podorbnejsie info a hlavne MAPA je na stilo.org v ceskej diskusii..miesto stretavky je priamo ako prides z dialnicez z CZ..nebudes bludit v meste.je to jedna z prvych budov - tesco. s kym prides??kolko ludi?zacina sa nam to "rozbiehat" >:D takze zarezervujem restauraciu. :idea:
keby daco kontaktuj ma na icq alebo mailom -
"-- skrytý --" 25.05.05 18:56
« Všem stiala??m
to: ALL
díky všem za gratulace, všichni víme, že každé Stilo je dobrá volba >:D
to: autoholik
jasn?, že p?ijedeme do Blavy na meet, ber to jako potvrzenou p?ihlášku.
to: Viktor
Idea je super auto, taky jsme o ní uvažovali, doufám, že budu stejn? spokojený jako ty a i ostatní Stila?i. Zatím mám jen ty NEJ dojmy >:D
to: af
no, jak jsem to pozoroval, tak to chytá odstíny od ?isté silver, p?es sv?tloulinkou ocelovou mod?, sv?tlou lila až po sv?tle šedou metlu. Osobn? preferuji kvality vozu a pohodlí p?i ?ízení, prostor pro psy a te? v t?ch vedrech klimu, to je SUPER, no comment >:D
to: vojta
fotky budou až zítra, dám je pochopiteln? k dispozici, i když myslím, že ten duhový lak je na všech propaga?ních materiálech
Prosím nyní všechny, aby minutou ticha uctili památku malého fiátka Seica - Šmudly, který nám skv?le a vždy v?rn? sloužil :'-(
D?kuji -
« Re: Konecne sem patrim
Blahopreji. At jsi spokojen alespon z poloviny jako ja s Ideou. BTW, nikdo te odsud nevyhanel, co ja vim...
Jinak jsem mel na vikend pujcenou Merivu, kdo ma zajem (a cas), najde to na www.stilo.org v ceskem foru.
To af: od tebe me otazka na lak ponekud prekvapila... -
"-- skrytý --" 25.05.05 15:33
« Kone?n? sem pat?ím
Ahoj všem,
práv? jsme si p?ivezli Fiat Stilo 1,4 MW Active 6speed, duhová metla 698, dual klima, seda?ka spolujezdce sklopná jako stole?ek. Nechal jsem si ud?lat p?edprodejní kontrolu geometrie a aktivaci blinkr? p?i ovládání dálkou. "Špunt" od nádrže jsem dostal gratis uzamykatelný. Více ve?er, jdeme se projet.
A? nám Stila jezdí 8) -
« Re: Re: EURo a mitsi
Mitsi, začněme touto tabulkou:
EU Emission Standards for Passenger Cars (Category M1*), g/km
Tier Date CO HC HC+NOx NOx PM
Petrol (Gasoline)
Euro 1† 1992.07 2.72 (3.16) - 0.97 (1.13) - -
Euro 2 1996.01 2.2 - 0.5 - -
Euro 3 2000.01 2.30 0.20 - 0.15 -
Euro 4 2005.01 1.0 0.10 - 0.08 -
* Excluding cars over 2,500 kg, which meet N1 Category standards
† Values in brackets are conformity of production (COP) limits.
a - until 1999.09.30 (after that date DI engines must meet the IDI limits)
Takže Euro4 má cca poloviční exhalace oproti Euro3.
Zdroj + další studijní materiály:
[odkaz] -
« euro
Přátelé, tak už se vyprdnem na euro sem nebo euro tam. :roll: Spíš nadhoďte nějaké lepší téma. Třeba, kdo jede na ten sraz do Bratislavy?
to Stilo:
při koupi vozu jsem měl pneu pireli p6 195x65 r15, vydržely 40 000 km. Čekal jsem tak 50 tis. V autosalonu říkali, že má na to vliv váha vozu, která je 1300 kg+- :idea: Tak nevím. Co, ale vím určitě, že jdu kupovat nové. :-(
Ať nám to jezdí. -
"-- skrytý --" 23.05.05 21:30
« Re: EURo a mitsi
mbe: Dobře! Abych tedy dokázal, že ta "moje pravda je opravdu ta nejpravdovatější", pokusím se zjistit, jaký je obsah norem, resp. rozdíl mezi EURO III a EURO IV u benzínového motoru, jelikož ani jeden z nás vlastně netuší, o čem to konkrétně je: Ty po tom toužíš, já to zpochybňuji - v tom je mezi námi asi tak jediný rozdíl...
Zatím se mi ovšem podařilo zjistit pouze to, že výhradním zdrojem této informace v ČR je ÚVMV, který si ale za danou technickou normu účtuje téměř 3500,- Kč. Nevadí, budu pátrat dál. A to i za cenu, že se nakonec třeba káže, že EURO IV je opravdu o hodně "ekologičtější", než EURO III. Teprve pak totiž uznám, že jsem se hluboce mýlil. Do té doby si ale s dovolením všech přítomných ponechám svůj názor.
PS: Jen doufám, že rozdíl mezi EURO III a IV nespočívá "jen" v jedné "chytré žárovičce" na přístrojovce navíc... -
« EURo a mitsi
mitsi> myslim, ze jsi mimo. Ja nemam problem uznat nazor nekoho jineho. Naopak, co ja jsem resil je moje osobni preference a nevydaval jsem ji za obecnou pravdu, kazdy ma jiny nazor. Ty ale neustale resis potrebu me poucit, protoze jen ta tvoje pravda je ta nejpravdivejsi. A o tom to je. Zatimco ja resil svuj pohled na vec, ktery nepopiram se muze od jinych lisit, ty me neustale mas potrebu poucit. Takze o tom, kdo tu bere ci nazor by se dalo diskutovat. A navic si evidentne stale nepochopil, ze ja se te neptal na tvuj nazor ohledne EURO4, ale na to jestli nekdo vi jak je to u Stila 1.6 a tohle ty vytrvale ignorujes. Ale dost uz, konec diskuze, evidentne to nema smysl.

k tym TEESCAM...mame ich 4 v BA...takze ja pre istotu >:D ..tesco LAMAC-pri prichode z CZ na lavej strane. tesim sa na vasu ucast, mail na mna mas..kludne pis keby nieco.