Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 27.05.05 08:49
« Re: to Beaver2000
r.c.: (cit.) "a tu tabulku ohledně toho eura co tady dal, tak ta byla super. Mitschi to asi študuje do dnes"
- Ano, zaregistroval jsem to. Avšak já se řídím heslem "důvěřuj, ale prověřuj". Takže moje reakce bude, ale teprve až to "naštuduju"... -
« to Beaver2000
také kengretulejšn k novému fáru. Teď nebudeš asi často na foru, protože budeš stále jezdit co? >:D Hlavně ať si spokojený a jezdí bez problému.
to kejml:
tak tos měl štěstí. Přijít o tolik peněz >:-[] Ani se nedivím, že je tolik mordů :?: Já kdysi kupoval palivovou nádrž na omegu kombi a halzl mi prodal na sedana. Samozřejmě jsem to zjistil až v servisu na rampě, že to tam nějak nejde dostat :'-( A i to mě moc mrzelo.
to Viktor:
a tu tabulku ohledně toho eura co tady dal, tak ta byla super. Mitschi to asi študuje do dnes :shock:
A co se týká srazu v Bratislavě, tak ještě nevím. Chtěl bych jet, ale dnes nejsem schopen říct, co bude v 6. měsíci. Uvidíme.
A ještě jeden problém. Je mi to sice trapné. :*) Nemůžu psat články na stilo. org Registroval jsem se (nevím jestli správně), uvítá mě to, ale nemůžu psát. Něco to hlásí anglicky ve čtyřech řádcích. Ach ta anglina :idea: Poraďte. -
"-- skrytý --" 26.05.05 00:41
« Re: jak koupit JTD
to: kejml
jsou to sice dva tacy, nas..e to, ale usetril sis spoustu velkych problemu, ktere mohou nastat hned i pozdeji a ty pozdeji by mohly hranicit s nelegalnosti atd. >:-[] Toho "dobrodeje" Zavisku by meli zavesit za prirozeni do pruvanu a jeste na nej pustit hladove pittbuly (ackoli, skoda hafanu, urcite by se otravili) Uz jenom ty kecy, ktere vedl kolem, kdyz sis to dal prezkouset, to uzral na presdrzku a to by vyvazl jeste dobre, *. Sorry za ty vyrazy, ale takovy "obchodnici" me toci. -
« jak koupit JTD
Ahoj, nedá mi to, abych se nepod?lil s potenciálními novými ?leny klubu, kte?í by si cht?li koupit Stilo JTD. Já jsem vzhledem k financím cht?l sice Mareu W, ale pro pou?ení to myslím sta?í.
Ur?it? víte, že z VIN a ?J se dá leccos zjistit. Tak jsem si to nechal také zjistit u toho auta, co mi p?ivezl dealer na podvalníku.
Celá veselá hitstorka je popsaná zde: [odkaz]
hodn? zdaru p?i nákupu ojetých aut :) -
« Bez nadpisu
to beaver:
ok, super, o dalsie pekne auticko viac ;-)
pripominam, ze podorbnejsie info a hlavne MAPA je na stilo.org v ceskej diskusii..miesto stretavky je priamo ako prides z dialnicez z CZ..nebudes bludit v meste.je to jedna z prvych budov - tesco. s kym prides??kolko ludi?zacina sa nam to "rozbiehat" >:D takze zarezervujem restauraciu. :idea:
keby daco kontaktuj ma na icq alebo mailom -
"-- skrytý --" 25.05.05 18:56
« Všem stiala??m
to: ALL
díky všem za gratulace, všichni víme, že každé Stilo je dobrá volba >:D
to: autoholik
jasn?, že p?ijedeme do Blavy na meet, ber to jako potvrzenou p?ihlášku.
to: Viktor
Idea je super auto, taky jsme o ní uvažovali, doufám, že budu stejn? spokojený jako ty a i ostatní Stila?i. Zatím mám jen ty NEJ dojmy >:D
to: af
no, jak jsem to pozoroval, tak to chytá odstíny od ?isté silver, p?es sv?tloulinkou ocelovou mod?, sv?tlou lila až po sv?tle šedou metlu. Osobn? preferuji kvality vozu a pohodlí p?i ?ízení, prostor pro psy a te? v t?ch vedrech klimu, to je SUPER, no comment >:D
to: vojta
fotky budou až zítra, dám je pochopiteln? k dispozici, i když myslím, že ten duhový lak je na všech propaga?ních materiálech
Prosím nyní všechny, aby minutou ticha uctili památku malého fiátka Seica - Šmudly, který nám skv?le a vždy v?rn? sloužil :'-(
D?kuji -
« Re: Konecne sem patrim
Blahopreji. At jsi spokojen alespon z poloviny jako ja s Ideou. BTW, nikdo te odsud nevyhanel, co ja vim...
Jinak jsem mel na vikend pujcenou Merivu, kdo ma zajem (a cas), najde to na www.stilo.org v ceskem foru.
To af: od tebe me otazka na lak ponekud prekvapila... -
"-- skrytý --" 25.05.05 15:33
« Kone?n? sem pat?ím
Ahoj všem,
práv? jsme si p?ivezli Fiat Stilo 1,4 MW Active 6speed, duhová metla 698, dual klima, seda?ka spolujezdce sklopná jako stole?ek. Nechal jsem si ud?lat p?edprodejní kontrolu geometrie a aktivaci blinkr? p?i ovládání dálkou. "Špunt" od nádrže jsem dostal gratis uzamykatelný. Více ve?er, jdeme se projet.
A? nám Stila jezdí 8)