Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 27.05.05 11:35
« Re: Re: to Mitsi
Jenže ten Tvůj zdroj není původní - jedná se o (já bych to tak alespoň nazval) "popularizující kompilát". Tím samozřejmě nechci zpochybňovat věrohodnost tam uváděných údajů, jen to bych si to všechno rád porovnal s autentickým zněním původních legislativních textů. -
"-- skrytý --" 27.05.05 08:49
« Re: to Beaver2000
r.c.: (cit.) "a tu tabulku ohledně toho eura co tady dal, tak ta byla super. Mitschi to asi študuje do dnes"
- Ano, zaregistroval jsem to. Avšak já se řídím heslem "důvěřuj, ale prověřuj". Takže moje reakce bude, ale teprve až to "naštuduju"... -
« to Beaver2000
také kengretulejšn k novému fáru. Teď nebudeš asi často na foru, protože budeš stále jezdit co? >:D Hlavně ať si spokojený a jezdí bez problému.
to kejml:
tak tos měl štěstí. Přijít o tolik peněz >:-[] Ani se nedivím, že je tolik mordů :?: Já kdysi kupoval palivovou nádrž na omegu kombi a halzl mi prodal na sedana. Samozřejmě jsem to zjistil až v servisu na rampě, že to tam nějak nejde dostat :'-( A i to mě moc mrzelo.
to Viktor:
a tu tabulku ohledně toho eura co tady dal, tak ta byla super. Mitschi to asi študuje do dnes :shock:
A co se týká srazu v Bratislavě, tak ještě nevím. Chtěl bych jet, ale dnes nejsem schopen říct, co bude v 6. měsíci. Uvidíme.
A ještě jeden problém. Je mi to sice trapné. :*) Nemůžu psat články na stilo. org Registroval jsem se (nevím jestli správně), uvítá mě to, ale nemůžu psát. Něco to hlásí anglicky ve čtyřech řádcích. Ach ta anglina :idea: Poraďte. -
"-- skrytý --" 26.05.05 00:41
« Re: jak koupit JTD
to: kejml
jsou to sice dva tacy, nas..e to, ale usetril sis spoustu velkych problemu, ktere mohou nastat hned i pozdeji a ty pozdeji by mohly hranicit s nelegalnosti atd. >:-[] Toho "dobrodeje" Zavisku by meli zavesit za prirozeni do pruvanu a jeste na nej pustit hladove pittbuly (ackoli, skoda hafanu, urcite by se otravili) Uz jenom ty kecy, ktere vedl kolem, kdyz sis to dal prezkouset, to uzral na presdrzku a to by vyvazl jeste dobre, *. Sorry za ty vyrazy, ale takovy "obchodnici" me toci. -
« jak koupit JTD
Ahoj, nedá mi to, abych se nepod?lil s potenciálními novými ?leny klubu, kte?í by si cht?li koupit Stilo JTD. Já jsem vzhledem k financím cht?l sice Mareu W, ale pro pou?ení to myslím sta?í.
Ur?it? víte, že z VIN a ?J se dá leccos zjistit. Tak jsem si to nechal také zjistit u toho auta, co mi p?ivezl dealer na podvalníku.
Celá veselá hitstorka je popsaná zde: [odkaz]
hodn? zdaru p?i nákupu ojetých aut :) -
« Bez nadpisu
to beaver:
ok, super, o dalsie pekne auticko viac ;-)
pripominam, ze podorbnejsie info a hlavne MAPA je na stilo.org v ceskej diskusii..miesto stretavky je priamo ako prides z dialnicez z CZ..nebudes bludit v meste.je to jedna z prvych budov - tesco. s kym prides??kolko ludi?zacina sa nam to "rozbiehat" >:D takze zarezervujem restauraciu. :idea:
keby daco kontaktuj ma na icq alebo mailom -
"-- skrytý --" 25.05.05 18:56
« Všem stiala??m
to: ALL
díky všem za gratulace, všichni víme, že každé Stilo je dobrá volba >:D
to: autoholik
jasn?, že p?ijedeme do Blavy na meet, ber to jako potvrzenou p?ihlášku.
to: Viktor
Idea je super auto, taky jsme o ní uvažovali, doufám, že budu stejn? spokojený jako ty a i ostatní Stila?i. Zatím mám jen ty NEJ dojmy >:D
to: af
no, jak jsem to pozoroval, tak to chytá odstíny od ?isté silver, p?es sv?tloulinkou ocelovou mod?, sv?tlou lila až po sv?tle šedou metlu. Osobn? preferuji kvality vozu a pohodlí p?i ?ízení, prostor pro psy a te? v t?ch vedrech klimu, to je SUPER, no comment >:D
to: vojta
fotky budou až zítra, dám je pochopiteln? k dispozici, i když myslím, že ten duhový lak je na všech propaga?ních materiálech
Prosím nyní všechny, aby minutou ticha uctili památku malého fiátka Seica - Šmudly, který nám skv?le a vždy v?rn? sloužil :'-(
D?kuji -
« Re: Konecne sem patrim
Blahopreji. At jsi spokojen alespon z poloviny jako ja s Ideou. BTW, nikdo te odsud nevyhanel, co ja vim...
Jinak jsem mel na vikend pujcenou Merivu, kdo ma zajem (a cas), najde to na www.stilo.org v ceskem foru.
To af: od tebe me otazka na lak ponekud prekvapila...