Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

14.06.05  08:52

« Re: to Dunlop

No ono záleží co tomu motoru je, pokud není díra v bloku, tak nevidím důvod kupovat celý motor, ta cena je vč SPZ?
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.05  22:33

« to Dunlop

ten plast v kufru mám podřený dost. Ale řešení není zatím žádné. Jizvy nejsou hluboké, ale je jich hodně. Plast v kufru mám černý, tak je to samá bílá jizva.
    A prosím tě, možná to bude znít legračně co je to Abarth? Výbava?
    to MW16:
    na servis tlač. Jestli ti končí záruka za šest měsícu, tak to uteče raz dva.
    Ať ti to dobře dopadne.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.05  15:05

« To af:

Díky... tvoje info mi pomohlo v tom, že jsem si Abartha nekoupil 8-s
    teď už můžu říct, o co jde... Tmavý 3D Abarth, vadný motor, ale Selespeed i vše ostatní OK, najeto 38 tisíc km, vyrobeno 2002. Cena: 45 000,- >:D Plná nabízená výbava.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.05  13:15

« Re: To af

Motor tam a ven cca 7 hod, ale nevím kolik času by bylo přeházet všechno příslušenství, řekněme dalších 5 hod? Ve značkovém servisu to vidím tak do 10.000,- vč. nových náplní.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.05  12:58

« To af

Díky moc... Neměl bys ještě představu, kolik hodin práce by to obnášelo ? :o
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.05  09:24

« Re: to af

Stojí 115.000,- vč DPH
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.05  09:47

« to af

To bys byl velmi, velmi hodný >:D
    Kamarád stejný motor koupil v LUXembourgu do svého Abarthu za 2900,- , ale tam mají nižší (14%) daň...
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.05  18:59

« Bez nadpisu

Dunlop: počítej kolem kila, jestli chceš, můžu ti to říct v pondělí přesně
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.05  18:46

« web

tak, ti ktory poznate uz moju stranku ale aj ti, ktorý est nie...davam ju do poznornosti, lebo je uplne nova
    [odkaz]
    najdete tam fotky nastho stila, fotky z brnackeho meetingu a o tyzdne uz aj fotky z meet v BA, ktory davam opat do pozornosti..viac info na stranke.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.05  17:30

« Re: zadní n.

Stilo mám od roku 2003, najeto 27000 km. Čekal jsem jestli to vrzání čas nevyléčí, ale teď už je jasné, že to lepší nebude.
    Předtím UNO - ojeté, řádně vyskákané. Potom nová Brava 1.4, prodal jsem jí po šesti letech a 100.000 km. Bez závady, pouze běžná údržba a radostné zážitky, ale potřeboval jsem větší. Doufám, že Stilo vychytám v záruce a poté od něj samozřejmě očekávám totéž.
    Díky za informace, po akci dám vědět reakce servisu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.05  19:27

« cena motoru?

Nevíte někdo, kolik může stát takovej komplet novej motor ? (nejlíp do Abartha 2.4 20V :-! ). Alespoň řádově.... Aby to nebylo dražší než koupit celý nový auto... :x Převodovka, řídící jednotka, všechno je OK, jen motor je KO 8-s
    O tom, že se měnila zadní náprava, už jsem taky slyšel. Nechal bych si to zaprotokolovat, že s tím byl problém ještě v záruce, protože pak to musej vyřešit, ne ? >:D
    No a když se to neodstraní ani po třetím promazání, tak chtěj vrátit prachy za auto >:D (no myslim že by to asi neudělali...) :x
  • 00 Reagovat !

foto

10.06.05  16:13

« zadní n.

Kolik máte najeto a ze kterého roku je vaše auto?
    Na to vrzání zadní nápravy je prý nějaký servisní pokyn. Mají tam dát nějaké kovové kroužky k silentblokům, a když to nepomůže, pak se prý mění celá náprava, což (není-li auto v záruce), je cca 30 tis. Kč. Takže se nenechte a trvejte na odstranění, nebo dopadnete jako já, co nebyl důsledný a auto má po zaruce a dělá mi to občas dosud.
    Jo, a dejte vědět, jak jste dopadli a co vše na tom servis dělal !
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.05  09:42

« Podvozek u Stila

Mam podobny problem, muj servis zatim jen strika WD a jinak nic...Za mesic pujdu jinam a pak dam vedet...
  • « 00 Reagovat !

foto fangio1

fangio1 10.06.05  08:29

« Re: Re: Re: Re: Re: MP3 ve Stilu

Má to i tu výhodu, že pokud jedou dvě a více spřátelená Stila, tak jim můžeš nabídnout svůj kanál (má to dosah po drobné úpravě cca 80m)
    >:D >:D >:D >:D >:D moc pěkné
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.06.05  23:14

« Bez nadpisu

Prosím o radu. Mám Stilo MW 1.6 a problém s vrzající a nyní už i tupé rány vyluzující zadní nápravou. Auto je ještě 6 měsíců v garančce a nerad bych podstupoval proceduru všelijakého promazávání a oddalování řešení problému. Nemáte zkušenosti se servisem, pokud možno ve středních Čechách, kde tuto závadu vyřeší rychle a radikálně?
    Kromě této, jak jsem zjistil staré bolesti Stila, s MW musím konstatovat maximální spokojenost.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.06.05  14:09

« Re: Re: Re: Re: MP3 ve Stilu

to: rands
    Určitě narážíš na kvalitu HiFi a vyšší. CD kvalita to rozhodně není, ale FM vysílání taky není v CD kvalitě. A pokud přehráváš MP3 s bitrate 128kbps, tak tam rozdíl není žádný, ať to hraju z playeru přímo nebo přes modulátor. Toto jsem navrhoval jako laciné a jednoduché řešení připojení stereo čehokoli k internímu rádiu ve Stilu, aniž bych musel zasahovat do instalace vozu. Má to i tu výhodu, že pokud jedou dvě a více spřátelená Stila, tak jim můžeš nabídnout svůj kanál (má to dosah po drobné úpravě cca 80m) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.06.05  11:03

« Re: Re: Re: MP3 ve Stilu

OK, souhlasim. Jak hodnotis zvukovou kvalitu s pouzitim FM modulatoru v porovnani s CD reprodukci?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.06.05  10:59

« To r.c. a plast v kufru..

Plast v kufru mám poškrábaný taky docela dost, ale nějak to neřeším, je to v kufru, není to vidět, a navíc auto je spotřební věc, i když je to Stilo >:D :-!
    Nevím ale, jak máš ten škrábanec hluboký, já moc ne, ale zase jich tam mám víc
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.06.05  11:26

« Re: Re: MP3 ve Stilu

Nebylo, protože:
    1) není to impedančně přizpůsobené,
    2) není to stereo,
    3) není to autorizovaná změna v zapojení
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.06.05  10:55

« Re: MP3 ve Stilu

A nebylo by levnejsi pripojit ext. audio signal na vstup pro HF sadu?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…