Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« to Dunlop
ten plast v kufru mám podřený dost. Ale řešení není zatím žádné. Jizvy nejsou hluboké, ale je jich hodně. Plast v kufru mám černý, tak je to samá bílá jizva.
A prosím tě, možná to bude znít legračně co je to Abarth? Výbava?
to MW16:
na servis tlač. Jestli ti končí záruka za šest měsícu, tak to uteče raz dva.
Ať ti to dobře dopadne. -
"-- skrytý --" 11.06.05 17:30
« Re: zadní n.
Stilo mám od roku 2003, najeto 27000 km. Čekal jsem jestli to vrzání čas nevyléčí, ale teď už je jasné, že to lepší nebude.
Předtím UNO - ojeté, řádně vyskákané. Potom nová Brava 1.4, prodal jsem jí po šesti letech a 100.000 km. Bez závady, pouze běžná údržba a radostné zážitky, ale potřeboval jsem větší. Doufám, že Stilo vychytám v záruce a poté od něj samozřejmě očekávám totéž.
Díky za informace, po akci dám vědět reakce servisu. -
"-- skrytý --" 10.06.05 19:27
« cena motoru?
Nevíte někdo, kolik může stát takovej komplet novej motor ? (nejlíp do Abartha 2.4 20V :-! ). Alespoň řádově.... Aby to nebylo dražší než koupit celý nový auto... :x Převodovka, řídící jednotka, všechno je OK, jen motor je KO 8-s
O tom, že se měnila zadní náprava, už jsem taky slyšel. Nechal bych si to zaprotokolovat, že s tím byl problém ještě v záruce, protože pak to musej vyřešit, ne ? >:D
No a když se to neodstraní ani po třetím promazání, tak chtěj vrátit prachy za auto >:D (no myslim že by to asi neudělali...) :x -
« zadní n.
Kolik máte najeto a ze kterého roku je vaše auto?
Na to vrzání zadní nápravy je prý nějaký servisní pokyn. Mají tam dát nějaké kovové kroužky k silentblokům, a když to nepomůže, pak se prý mění celá náprava, což (není-li auto v záruce), je cca 30 tis. Kč. Takže se nenechte a trvejte na odstranění, nebo dopadnete jako já, co nebyl důsledný a auto má po zaruce a dělá mi to občas dosud.
Jo, a dejte vědět, jak jste dopadli a co vše na tom servis dělal ! -
"-- skrytý --" 09.06.05 23:14
Prosím o radu. Mám Stilo MW 1.6 a problém s vrzající a nyní už i tupé rány vyluzující zadní nápravou. Auto je ještě 6 měsíců v garančce a nerad bych podstupoval proceduru všelijakého promazávání a oddalování řešení problému. Nemáte zkušenosti se servisem, pokud možno ve středních Čechách, kde tuto závadu vyřeší rychle a radikálně?
Kromě této, jak jsem zjistil staré bolesti Stila, s MW musím konstatovat maximální spokojenost. -
"-- skrytý --" 09.06.05 14:09
« Re: Re: Re: Re: MP3 ve Stilu
to: rands
Určitě narážíš na kvalitu HiFi a vyšší. CD kvalita to rozhodně není, ale FM vysílání taky není v CD kvalitě. A pokud přehráváš MP3 s bitrate 128kbps, tak tam rozdíl není žádný, ať to hraju z playeru přímo nebo přes modulátor. Toto jsem navrhoval jako laciné a jednoduché řešení připojení stereo čehokoli k internímu rádiu ve Stilu, aniž bych musel zasahovat do instalace vozu. Má to i tu výhodu, že pokud jedou dvě a více spřátelená Stila, tak jim můžeš nabídnout svůj kanál (má to dosah po drobné úpravě cca 80m) >:D -
"-- skrytý --" 09.06.05 10:59
« To r.c. a plast v kufru..
Plast v kufru mám poškrábaný taky docela dost, ale nějak to neřeším, je to v kufru, není to vidět, a navíc auto je spotřební věc, i když je to Stilo >:D :-!
Nevím ale, jak máš ten škrábanec hluboký, já moc ne, ale zase jich tam mám víc